Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 19:48

Ma sigurno da ima neke veze sa nama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 feb 2014, 19:53

da nas susic i ekipa imaju pameti lijepo malom Halilovicu sad kad je ispao iz šaka MAMICA poslati poziv za Brazil odmah jer koga BARSA ZOVE ZNACI DA IMA NESTO U NJEMU.. SKRATIS SA SPISKA JEDNOG SVRSAJEVICA I slicne njemu i dobijes igraca WC za iducih 10 godina... e tako se to radi, a koliko vidim malog nisu zvali cak ni u U21

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 19:55

Ne bih ga zvao ni za U21, a kamoli za A tim ili Brazil.
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 feb 2014, 19:56

Virtu nam ode skroz desno... :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 28 feb 2014, 20:00

Nesto ne vjerujem da se mali ovdje ista pitao.. babo i ''babo'' Mamic su odlucili za koga ce igrati, a on to samo ponizno prihvatio, vjerovatno nije ni imao priliku da samostalno odlucuje... Ma 100% nije imao....

Sad kad je u Barci, napraviti agresivan pristup prema njemu.. Mamic mu se sad samo moze sageti, a nesto ne vjerujem da ce ga sikanirati ovih pola god jer i njemu je u interesu da ode sto uigraniji, jer mu to donosi bonuse u smislu da se ne mora toliko privikivati na igru u Barci, a sto vise nastupa u Barci to vise Eura za Mamketa...

Msm da ga mozemo i dobiti ako se bas potrudimo... Svi od selektora pa do cistacice u savezu.... Velika je buducnost pred njim...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 feb 2014, 20:02

Treba poslati nekoga u Zagreb da poprica s njim i starim, kod njih kuci. Nekog pozantijeg i ozbiljnijeg. Sta fali pokusati? Mali je potencijal i presao je u zdravu sredinu, mogao bi postati igracina. Ako se to desi, mogli bi se hvatati za glavu sto smo propustili ovu minimalnu sansu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 20:02

VanBasten je napisao/la:Virtu nam ode skroz desno... :mrgreen:
Kako je krenulo završit ću kao ekstremna desnica, još uvijek sam umjerena :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 feb 2014, 20:04

Virtu4l je napisao/la:Ne bih ga zvao ni za U21, a kamoli za A tim ili Brazil.
zasto? jel ti stvarno mislis da je dijete odabralo njih jer je htjelo? ti onda nemas pojma ko je MAMIĆ!
vjeruj mi da neko ko ode u Barsu za ove pare VRIJEDI mjesta u repki! a to sto umjesto njega u Brazil ce otici igrac koji ce karijeru nestaviti u hgkdldssporu ili u azerbejdzanu .. a neki ce u Engleskoj, Spaniji itd... meni se plače...

mr.Muscle nije ni otac se pitao, menadzeri se pitaju i oni koji ga "drze" vjeruj mi... primjetio si koliko je otac pokusavao da mu nadje angazman u drugi klub... al nije islo
Sad je sve drugacije on je SLOBODAN igrac i naravno zavrsit ce kkao seferovic, Tankovic i ostali... kakvu smo mogli imati ekipu mladu to je strasno a na kraju cemo ostati na tinkivinkijima i svrsajevicima.. tuga!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 feb 2014, 20:06

skoro svi bolji srbi iz bosne igraju za srbiju,hrvati za hrvatsku,a bosnje za kog stignu..uzdam se jos u arslanagica inace http://www.youtube.com/watch?v=z_8A43B9qwg

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 20:11

rammstein je napisao/la:
zasto? jel ti stvarno mislis da je dijete odabralo njih jer je htjelo? ti onda nemas pojma ko je MAMIĆ!
Neću čovječe nikoga da molimo, došli smo tu gdje jesmo bez moljakanja i ponižavanja. Odabrao on, otac mu, majka ili tetka - rezultat je na kraju isti. Samo je razlika u tome što njega i Tankovića ne mrzim.

Za gnjidu Seferovića to već ne bih mogao reći, njemu želim što kraću i što neuspješniju karijeru. Kad ga vidim na klupi Sociedada srce mi k'o Bjelašnica.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 feb 2014, 20:12

Ma kakvi zvati Halilovica,imamo mi u Hajduku jos boljih igraca.Sad za vikend ide selektor u Split na novu rundu dogovora i talova.Moglo bi bit i novih imena.A taj mali ko da je presao u Hajduk koliko ste zapeli za njega a ne u Barcelonu.Pih.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 feb 2014, 20:13

MrMuscle je napisao/la:Nesto ne vjerujem da se mali ovdje ista pitao.. babo i ''babo'' Mamic su odlucili za koga ce igrati, a on to samo ponizno prihvatio, vjerovatno nije ni imao priliku da samostalno odlucuje... Ma 100% nije imao....

Sad kad je u Barci, napraviti agresivan pristup prema njemu.. Mamic mu se sad samo moze sageti, a nesto ne vjerujem da ce ga sikanirati ovih pola god jer i njemu je u interesu da ode sto uigraniji, jer mu to donosi bonuse u smislu da se ne mora toliko privikivati na igru u Barci, a sto vise nastupa u Barci to vise Eura za Mamketa...

Msm da ga mozemo i dobiti ako se bas potrudimo... Svi od selektora pa do cistacice u savezu.... Velika je buducnost pred njim...
ajd i ti s njima, pa klekni, mali je to zasluzio :mrgreen:

ako ne uspije, hocete li kriviti i napadati cistacicu kao sto Safeta napadate? ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 feb 2014, 20:14

drummer je napisao/la:Ma kakvi zvati Halilovica,imamo mi u Hajduku jos boljih igraca.Sad za vikend ide selektor u Split na novu rundu dogovora i talova.Moglo bi bit i novih imena.A taj mali ko da je presao u Hajduk koliko ste zapeli za njega a ne u Barcelonu.Pih.
i to sto kazes.. **** dinamo i barselonu hajduk je mjesto i rasadnik talenata sa podrucje BiH
samo nastavi safete , za 5 godina pola hajduka i azerbejdzana ce igrati za BiH
pusti barsu i ostale klubove **** to

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 feb 2014, 20:15

rammstein je napisao/la:
vjeruj mi da neko ko ode u Barsu za ove pare VRIJEDI mjesta u repki! a to sto umjesto njega u Brazil ce otici igrac koji ce karijeru nestaviti u hgkdldssporu ili u azerbejdzanu .. a neki ce u Engleskoj, Spaniji itd... meni se plače...

mr.Muscle nije ni otac se pitao, menadzeri se pitaju i oni koji ga "drze" vjeruj mi... primjetio si koliko je otac pokusavao da mu nadje angazman u drugi klub... al nije islo
Sad je sve drugacije on je SLOBODAN igrac i naravno zavrsit ce kkao seferovic, Tankovic i ostali... kakvu smo mogli imati ekipu mladu to je strasno a na kraju cemo ostati na tinkivinkijima i svrsajevicima.. tuga!
ma kakvi, mama ga natjerala, vidis da ga je natjerala i da krunicu nosi

slika

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 feb 2014, 20:15

drummer je napisao/la:Ma kakvi zvati Halilovica,imamo mi u Hajduku jos boljih igraca.Sad za vikend ide selektor u Split na novu rundu dogovora i talova.Moglo bi bit i novih imena.A taj mali ko da je presao u Hajduk koliko ste zapeli za njega a ne u Barcelonu.Pih.
Ja bih svjetlo zvao mrakom,da te nije Avdija :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 20:17

Draži mi je Avdijin nokat nego sve ove gnjide zajedno.
Voli te tvoje Sarajevo.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 28 feb 2014, 20:22

maximusdecimus je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Nesto ne vjerujem da se mali ovdje ista pitao.. babo i ''babo'' Mamic su odlucili za koga ce igrati, a on to samo ponizno prihvatio, vjerovatno nije ni imao priliku da samostalno odlucuje... Ma 100% nije imao....

ajd i ti s njima, pa klekni, mali je to zasluzio :mrgreen:

ako ne uspije, hocete li kriviti i napadati cistacicu kao sto Safeta napadate? ;)
Kralju moj Safet je kao i oni u savezu nikakav pregovarac i diplomata... Tacnije pregovaracka snaga i moc mu je na nivou prosjecnog kamena...

Moliti i zamoliti je jedno, a kleknuti nesto sasvim dr... Kleknuti nikom ne treba... Kad nismo agresoru u ratu, vala necemo nikom, samo Bogu....

Ako ne uspije nikom nista, al da bar znamo da je on nekog pokusao vrbovati, da se potrudio.. a ne iz svoje udobne fotelje u Parizu, pritom gladivsi mud.a, rekao nekom da pokusa dovesti malca... To je za mene sramotno, jer ako vec primas platu daj barem to opravdaj, jer nije jedini posao Susica da bude trener, ima tu i posao psihologa, diplomate, pregovaraca, pedagoga ... Za ovaj dio nemoj da se ko bukvalno uhvatio jer se zna na sta sam mislio..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 feb 2014, 20:23

maximusdecimus je napisao/la: ma kakvi, mama ga natjerala, vidis da ga je natjerala i da krunicu nosi

slika
Kakve to veze ima? :roll:

Da smo isti taj stav imali prema Hajrovicu, ne bi bilo ni prvenstva, ni Brazila, ni picke materine... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 feb 2014, 20:25

Željooooo je napisao/la:
Ja bih svjetlo zvao mrakom,da te nije Avdija :mrgreen:
Samo ponekad zovne ga direktor osnovne da uvelica proslave,prica anegdote i podvige :mrgreen:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 feb 2014, 20:38

Consigliere je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la: ma kakvi, mama ga natjerala, vidis da ga je natjerala i da krunicu nosi

slika
Kakve to veze ima? :roll:

Da smo isti taj stav imali prema Hajrovicu, ne bi bilo ni prvenstva, ni Brazila, ni picke materine... :roll:
Ima veze!
Krst, kao krst nema veze. Ali ovo ti jasno govori, za koga se odavno opredjelio. I ne znam zasto se vise s.ere o Halilovicu , kad je momak rekao glasno i jasno, da kod njega nikad nije bilo dileme.
Prema tome seruckanja po strani, nepotrebno. Nema se tu sta napadati ni Susic niti savez.
Ocito je da mu "babo", ustvari tajo nema muda, nego pi.cku medju nogama. Ipak se Vanesa za sve pita.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”