Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ma sigurno da ima neke veze sa nama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da nas susic i ekipa imaju pameti lijepo malom Halilovicu sad kad je ispao iz šaka MAMICA poslati poziv za Brazil odmah jer koga BARSA ZOVE ZNACI DA IMA NESTO U NJEMU.. SKRATIS SA SPISKA JEDNOG SVRSAJEVICA I slicne njemu i dobijes igraca WC za iducih 10 godina... e tako se to radi, a koliko vidim malog nisu zvali cak ni u U21
Ne bih ga zvao ni za U21, a kamoli za A tim ili Brazil.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu nam ode skroz desno... 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nesto ne vjerujem da se mali ovdje ista pitao.. babo i ''babo'' Mamic su odlucili za koga ce igrati, a on to samo ponizno prihvatio, vjerovatno nije ni imao priliku da samostalno odlucuje... Ma 100% nije imao....
Sad kad je u Barci, napraviti agresivan pristup prema njemu.. Mamic mu se sad samo moze sageti, a nesto ne vjerujem da ce ga sikanirati ovih pola god jer i njemu je u interesu da ode sto uigraniji, jer mu to donosi bonuse u smislu da se ne mora toliko privikivati na igru u Barci, a sto vise nastupa u Barci to vise Eura za Mamketa...
Msm da ga mozemo i dobiti ako se bas potrudimo... Svi od selektora pa do cistacice u savezu.... Velika je buducnost pred njim...
Sad kad je u Barci, napraviti agresivan pristup prema njemu.. Mamic mu se sad samo moze sageti, a nesto ne vjerujem da ce ga sikanirati ovih pola god jer i njemu je u interesu da ode sto uigraniji, jer mu to donosi bonuse u smislu da se ne mora toliko privikivati na igru u Barci, a sto vise nastupa u Barci to vise Eura za Mamketa...
Msm da ga mozemo i dobiti ako se bas potrudimo... Svi od selektora pa do cistacice u savezu.... Velika je buducnost pred njim...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Consigliere
- Kontakt:
Treba poslati nekoga u Zagreb da poprica s njim i starim, kod njih kuci. Nekog pozantijeg i ozbiljnijeg. Sta fali pokusati? Mali je potencijal i presao je u zdravu sredinu, mogao bi postati igracina. Ako se to desi, mogli bi se hvatati za glavu sto smo propustili ovu minimalnu sansu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kako je krenulo završit ću kao ekstremna desnica, još uvijek sam umjerenaVanBasten je napisao/la:Virtu nam ode skroz desno...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zasto? jel ti stvarno mislis da je dijete odabralo njih jer je htjelo? ti onda nemas pojma ko je MAMIĆ!Virtu4l je napisao/la:Ne bih ga zvao ni za U21, a kamoli za A tim ili Brazil.
vjeruj mi da neko ko ode u Barsu za ove pare VRIJEDI mjesta u repki! a to sto umjesto njega u Brazil ce otici igrac koji ce karijeru nestaviti u hgkdldssporu ili u azerbejdzanu .. a neki ce u Engleskoj, Spaniji itd... meni se plače...
mr.Muscle nije ni otac se pitao, menadzeri se pitaju i oni koji ga "drze" vjeruj mi... primjetio si koliko je otac pokusavao da mu nadje angazman u drugi klub... al nije islo
Sad je sve drugacije on je SLOBODAN igrac i naravno zavrsit ce kkao seferovic, Tankovic i ostali... kakvu smo mogli imati ekipu mladu to je strasno a na kraju cemo ostati na tinkivinkijima i svrsajevicima.. tuga!
skoro svi bolji srbi iz bosne igraju za srbiju,hrvati za hrvatsku,a bosnje za kog stignu..uzdam se jos u arslanagica inace http://www.youtube.com/watch?v=z_8A43B9qwg
Neću čovječe nikoga da molimo, došli smo tu gdje jesmo bez moljakanja i ponižavanja. Odabrao on, otac mu, majka ili tetka - rezultat je na kraju isti. Samo je razlika u tome što njega i Tankovića ne mrzim.rammstein je napisao/la:zasto? jel ti stvarno mislis da je dijete odabralo njih jer je htjelo? ti onda nemas pojma ko je MAMIĆ!Virtu4l je napisao/la:Ne bih ga zvao ni za U21, a kamoli za A tim ili Brazil.
Za gnjidu Seferovića to već ne bih mogao reći, njemu želim što kraću i što neuspješniju karijeru. Kad ga vidim na klupi Sociedada srce mi k'o Bjelašnica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kakvi zvati Halilovica,imamo mi u Hajduku jos boljih igraca.Sad za vikend ide selektor u Split na novu rundu dogovora i talova.Moglo bi bit i novih imena.A taj mali ko da je presao u Hajduk koliko ste zapeli za njega a ne u Barcelonu.Pih.
- maximusdecimus
- Kontakt:
ajd i ti s njima, pa klekni, mali je to zasluzioMrMuscle je napisao/la:Nesto ne vjerujem da se mali ovdje ista pitao.. babo i ''babo'' Mamic su odlucili za koga ce igrati, a on to samo ponizno prihvatio, vjerovatno nije ni imao priliku da samostalno odlucuje... Ma 100% nije imao....
ako ne uspije, hocete li kriviti i napadati cistacicu kao sto Safeta napadate?
i to sto kazes.. **** dinamo i barselonu hajduk je mjesto i rasadnik talenata sa podrucje BiHdrummer je napisao/la:Ma kakvi zvati Halilovica,imamo mi u Hajduku jos boljih igraca.Sad za vikend ide selektor u Split na novu rundu dogovora i talova.Moglo bi bit i novih imena.A taj mali ko da je presao u Hajduk koliko ste zapeli za njega a ne u Barcelonu.Pih.
samo nastavi safete , za 5 godina pola hajduka i azerbejdzana ce igrati za BiH
pusti barsu i ostale klubove **** to
- maximusdecimus
- Kontakt:
ma kakvi, mama ga natjerala, vidis da ga je natjerala i da krunicu nosirammstein je napisao/la:zasto? jel ti stvarno mislis da je dijete odabralo njih jer je htjelo? ti onda nemas pojma ko je MAMIĆ!Virtu4l je napisao/la:Ne bih ga zvao ni za U21, a kamoli za A tim ili Brazil.
vjeruj mi da neko ko ode u Barsu za ove pare VRIJEDI mjesta u repki! a to sto umjesto njega u Brazil ce otici igrac koji ce karijeru nestaviti u hgkdldssporu ili u azerbejdzanu .. a neki ce u Engleskoj, Spaniji itd... meni se plače...
mr.Muscle nije ni otac se pitao, menadzeri se pitaju i oni koji ga "drze" vjeruj mi... primjetio si koliko je otac pokusavao da mu nadje angazman u drugi klub... al nije islo
Sad je sve drugacije on je SLOBODAN igrac i naravno zavrsit ce kkao seferovic, Tankovic i ostali... kakvu smo mogli imati ekipu mladu to je strasno a na kraju cemo ostati na tinkivinkijima i svrsajevicima.. tuga!

Ja bih svjetlo zvao mrakom,da te nije Avdijadrummer je napisao/la:Ma kakvi zvati Halilovica,imamo mi u Hajduku jos boljih igraca.Sad za vikend ide selektor u Split na novu rundu dogovora i talova.Moglo bi bit i novih imena.A taj mali ko da je presao u Hajduk koliko ste zapeli za njega a ne u Barcelonu.Pih.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Draži mi je Avdijin nokat nego sve ove gnjide zajedno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kralju moj Safet je kao i oni u savezu nikakav pregovarac i diplomata... Tacnije pregovaracka snaga i moc mu je na nivou prosjecnog kamena...maximusdecimus je napisao/la:ajd i ti s njima, pa klekni, mali je to zasluzioMrMuscle je napisao/la:Nesto ne vjerujem da se mali ovdje ista pitao.. babo i ''babo'' Mamic su odlucili za koga ce igrati, a on to samo ponizno prihvatio, vjerovatno nije ni imao priliku da samostalno odlucuje... Ma 100% nije imao....
Msm da ga mozemo i dobiti ako se bas potrudimo... Svi od selektora pa do cistacice u savezu.... Velika je buducnost pred njim...![]()
ako ne uspije, hocete li kriviti i napadati cistacicu kao sto Safeta napadate?
Moliti i zamoliti je jedno, a kleknuti nesto sasvim dr... Kleknuti nikom ne treba... Kad nismo agresoru u ratu, vala necemo nikom, samo Bogu....
Ako ne uspije nikom nista, al da bar znamo da je on nekog pokusao vrbovati, da se potrudio.. a ne iz svoje udobne fotelje u Parizu, pritom gladivsi mud.a, rekao nekom da pokusa dovesti malca... To je za mene sramotno, jer ako vec primas platu daj barem to opravdaj, jer nije jedini posao Susica da bude trener, ima tu i posao psihologa, diplomate, pregovaraca, pedagoga ... Za ovaj dio nemoj da se ko bukvalno uhvatio jer se zna na sta sam mislio..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
- Consigliere
- Kontakt:
Kakve to veze ima?maximusdecimus je napisao/la: ma kakvi, mama ga natjerala, vidis da ga je natjerala i da krunicu nosi
Da smo isti taj stav imali prema Hajrovicu, ne bi bilo ni prvenstva, ni Brazila, ni picke materine...
Fit Tony: I keep my friends close...
Samo ponekad zovne ga direktor osnovne da uvelica proslave,prica anegdote i podvigeŽeljooooo je napisao/la:Ja bih svjetlo zvao mrakom,da te nije Avdijadrummer je napisao/la:Ma kakvi zvati Halilovica,imamo mi u Hajduku jos boljih igraca.Sad za vikend ide selektor u Split na novu rundu dogovora i talova.Moglo bi bit i novih imena.A taj mali ko da je presao u Hajduk koliko ste zapeli za njega a ne u Barcelonu.Pih.
Ima veze!Consigliere je napisao/la:Kakve to veze ima?maximusdecimus je napisao/la: ma kakvi, mama ga natjerala, vidis da ga je natjerala i da krunicu nosi
![]()
Da smo isti taj stav imali prema Hajrovicu, ne bi bilo ni prvenstva, ni Brazila, ni picke materine...
Krst, kao krst nema veze. Ali ovo ti jasno govori, za koga se odavno opredjelio. I ne znam zasto se vise s.ere o Halilovicu , kad je momak rekao glasno i jasno, da kod njega nikad nije bilo dileme.
Prema tome seruckanja po strani, nepotrebno. Nema se tu sta napadati ni Susic niti savez.
Ocito je da mu "babo", ustvari tajo nema muda, nego pi.cku medju nogama. Ipak se Vanesa za sve pita.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, ANamelessGhoul, ExEsPerac, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Maverick, napapijri1987, Proximic i 79 gostiju.