Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
megaffon
-
Kontakt:
Hilmo svaka cast na realnim postovima, respekt, dosta raje pise danas kao ovo ono, da su Pitari pobjedili po pravilima tri kornera penal niko nebi pisnuo o igri, o kartonima, nego bi smorili o novoj eri Sarajeva.
Tan Tan Tanana

-
Mouse
-
Kontakt:
bar nam ostali rezultati odgovaraju
-
koalem
-
Kontakt:
QWERTZ je napisao/la:ma haj ba sta se sikirate desio se los dan, desava se i Barceloni, Milanu itd. pa i vama sad cete vi poceti od noge do noge i eto vam titule sta vas briga
Pokušavaš da furaš čitavo vrijeme, ali ni ovi tvoji te ne prate. Probaj ponovo.
4.10.2009.
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2014, 20:24
Ovdje kad su neki pricali da Delaceva karijera ide niz brdo i kada su ljudi imali valjane argumente bili su ismijavani..
-
Grokok
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ovdje kad su neki pricali da Delaceva karijera ide niz brdo i kada su ljudi imali valjane argumente bili su ismijavani..
Logično, čim je došao u Sarajevu da frajer ima procjenu ko kakva baba.

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
Head
-
Kontakt:
Pa covjek je skino dva zicera...
1946
-
Grokok
-
Kontakt:
Head je napisao/la:Pa covjek je skino dva zicera...
Zamisli ...
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
Goodison
-
Kontakt:
Pogriješio momak, dešava se. U nevakat ali desi se svakome ljudi moji. Koliko sam mogao upratiti, u Vojvodini je drama branio i postoji još velika šansa da postane jedan kvalitetan golman.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
veteran 1987
-
Kontakt:
Postao/la veteran 1987 » 01 mar 2014, 20:57
aleksandar_veliki je napisao/la:Grokok nam neće više dosađivati...
Pojavice se vec on.
reinkarnacija kod njega je nezaustavljiv proces
"JOŠ OD 1926"
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 01 mar 2014, 21:30
Bilo kako bilo kada se pogledaju sve najave i protica nekih 50 stranica unazat ovaj podforum jedino sto se izlvaci ko zakljucak je da ste ste obrukali. 80% vas je ocekivalo dva razlike a 101% sigurno pobjedu, mozete se vi sad vaditi ali tako je kako jeste , za ovaj poraz ste najvise krivi upravo vi navijaci jer ste nevjerovatan pritisak igracima stvorili tako da nemate nijedan razlog da im psujte i kudite ih radi ovog ili onog.
=\_1921_/=
-
miky_hz
-
Kontakt:
A meni se bas svidja kako ovaj Delac brani,nekako je lud skroz(sto i pokazuje gol koji je primio

) ali volim ovakve golmane koji ne stoje na liniji,on je non stop nekako u pokretu ,strasno je skinuo onu sansu pred kraj,zaista mi se cini kao kvalitetan,ima brate i visinu i sve i stvarno mi pokretan djeluje za svoju fiziku,a sad greska hebajiga desava se,treba podrzati momka po meni je vrlo interesentan
Zadnja izmjena:
miky_hz, dana/u 01 mar 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
sekac
-
Kontakt:
Zadnja izmjena:
sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
Burberry46
-
Kontakt:
Postao/la Burberry46 » 01 mar 2014, 21:35
hvala Bogu

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
miky_hz je napisao/la:A meni se bas svidja kako ovaj Delac brani,nekako je lud skroz(sto i pokazuje gol koji je primio

) ali volim ovakve golmane koji ne stoje na liniji,on je non stop nekako u pokretu ,strasno je skinuo onu sansu pred kraj,zaista mi se cini kao kvalitetan,ima brate i visinu i sve i stvarno mi pokretan djeluje za svoju fiziku,a sad greska hebajiga desava se,treba podrzati momka po meni je vrlo interesentan
Svakako da je Delač solidan golman, ne mogu reći da je bolji od Bandovića ali nije ništa slabiji, a čak je mlađi. Ovo što mu se danas desilo jes nas koštalo boda (bodova) ali sad mu treba da ti podršku i njemu i cijeloj ekipi. On je danas mislim podlegao pritisku.
I meni se čini da ima ono nešto, e sad koliko će on to znati iskoristiti vrijeme će pokazati.
@sekac, šta ima kod tebe

-
sekac
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:miky_hz je napisao/la:A meni se bas svidja kako ovaj Delac brani,nekako je lud skroz(sto i pokazuje gol koji je primio

Svakako da je Delač solidan golman, ne mogu reći da je bolji od Bandovića ali nije ništa slabiji, a čak je mlađi. Ovo što mu se danas desilo jes nas koštalo boda (bodova) ali sad mu treba da ti podršku i njemu i cijeloj ekipi. On je danas mislim podlegao pritisku.
I meni se čini da ima ono nešto, e sad koliko će on to znati iskoristiti vrijeme će pokazati.
@sekac, šta ima kod tebe

Zadnja izmjena:
sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
mujo205
-
Kontakt:
Ovako bio sam na utakmici ne treba ovo shvatiti kao kraj, dignit glavu i krenut naprijed, viditel vi da smo imali 6 debitanata sto je malo previse, treba ovo uigrat i bice sasvim ok ekipa
puno smo kvalitetnija ekipa al celik je vise zelio pobjedu i borili su se iako nemaju neki kvalitet, al tradicionalno igraju dobro protiv nas u zenici mora se priznat
-
uschtipak
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:miZa sve provokacije ste sami sebi krivi, prvi ja nebi nijednom svoj jaranu pitaru A progovorio da se niste dizali toliko i pricali o nekim debaklima celika u zenici. Kad ste znali pricati sad se nosite sa posljedicama
gledo sam citavu utakmicu, celik odigrao na svoju jedinu prednost a to je borbenos i izgranje. Pored svega sa igracima koje ste doveli i pricama koje ste pricali jednostavno morali ste puno viseeee ,prakticno jednu sansu ste stvorili za 90 min
Jesi li ti siguran da navijas za Zelja?

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
budzak
-
Kontakt:
Goodison je napisao/la:Pogriješio momak, dešava se. U nevakat ali desi se svakome ljudi moji. Koliko sam mogao upratiti, u Vojvodini je drama branio i postoji još velika šansa da postane jedan kvalitetan golman.
Jedno vrijeme sam branio i potpuno ga razumijem..jer i ja sam cesto volio procjenjivati loptu i pustati je i kad mogu hvatati. jos pamtim rijeci trenera..*** te tvoj reflex ako nastavis toliko reskirati.
Podrska ze Delaca...al nemoj vise procjenjivati igraj na sigurno..
Sreca i Zeljo je kiksao..nismo uzeli poklon vec u prvom kolu nastavka. 2 ili 3 boda zaostatka,svejedno je to..jer u oba slucaja treba nam pobjeda vise!
Vjerujem da ova momcad to moze..jer danas Celik citav mec se brani na svom terenu, jedino sto zamjeram Jarniju sto nije krenuo sa 2 napadaca(Makedonac i Bilbija)..al sta je tu je, idemo dalje!!!
-
kanarinac
-
Kontakt:
sta reci poslije danasnjeg poraza uzdignuti glavu i idemo dalje delac je sjajan golman to mi vjerujte iako nam je danas nanio veliki uderac iako je glupo porediti ja sam turnirski golman branis nemoguce i covjek napravi neshvatljivu gresku pa tako da ne treba momku zamjeiti njemu je najteze on je ostalo sve odradio perfektno dvije extra odbrane i nezaboravit sjajno cita igru izlijece i kupi lopte ne kasni a sta je u njegovoj glavi bilo to jest sta se desavala to samo on zna.....a sve im mogu halaliti ali im nemogu halaliti onako p i c ka stu igru pa bolan dosli ste u sarajevo srce se mora ostaviti na terenu ko god misli cuvati noge i igrati za sarajevo taj nema mjesta u ekipi...i reci cu ovaj poraz mi je najteze pao zadnjih 5 godina ne zbog poraza moze se izgubiti vec zbog jos jednom kazem p i c k a s t e igre

Samo Sarajevo
-
PlaviSaJUGA
-
Kontakt:
Postao/la PlaviSaJUGA » 01 mar 2014, 22:14
Nisam došao da provociram Al jel ti ozbiljno misliš da će igrači koji su došli na posudbu igrati srcem za bilo koji klub??? Srcem će ti igrat onaj koji iz omladinske škole dođe, tipa u.nas Zola.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, atomskaNavika, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Bordo10, Burberry46, fks74, Guest1945, Hajdeee, keli, makron, miguelramos, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Rajvosa4ever, Red1946, Rodman, skoJaa, Zagor i 176 gostiju.