Tan Tan Tanana

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pokušavaš da furaš čitavo vrijeme, ali ni ovi tvoji te ne prate. Probaj ponovo.QWERTZ je napisao/la:ma haj ba sta se sikirate desio se los dan, desava se i Barceloni, Milanu itd. pa i vama sad cete vi poceti od noge do noge i eto vam titule sta vas briga
Logično, čim je došao u Sarajevu da frajer ima procjenu ko kakva baba.tuzlak1987 je napisao/la:Ovdje kad su neki pricali da Delaceva karijera ide niz brdo i kada su ljudi imali valjane argumente bili su ismijavani..
Zamisli ...Head je napisao/la:Pa covjek je skino dva zicera...
Pojavice se vec on.aleksandar_veliki je napisao/la:Grokok nam neće više dosađivati...
aleksandar_veliki je napisao/la:Grokok nam neće više dosađivati...
hvala Bogualeksandar_veliki je napisao/la:Grokok nam neće više dosađivati...
Svakako da je Delač solidan golman, ne mogu reći da je bolji od Bandovića ali nije ništa slabiji, a čak je mlađi. Ovo što mu se danas desilo jes nas koštalo boda (bodova) ali sad mu treba da ti podršku i njemu i cijeloj ekipi. On je danas mislim podlegao pritisku.miky_hz je napisao/la:A meni se bas svidja kako ovaj Delac brani,nekako je lud skroz(sto i pokazuje gol koji je primio) ali volim ovakve golmane koji ne stoje na liniji,on je non stop nekako u pokretu ,strasno je skinuo onu sansu pred kraj,zaista mi se cini kao kvalitetan,ima brate i visinu i sve i stvarno mi pokretan djeluje za svoju fiziku,a sad greska hebajiga desava se,treba podrzati momka po meni je vrlo interesentan
hilmo je napisao/la:Svakako da je Delač solidan golman, ne mogu reći da je bolji od Bandovića ali nije ništa slabiji, a čak je mlađi. Ovo što mu se danas desilo jes nas koštalo boda (bodova) ali sad mu treba da ti podršku i njemu i cijeloj ekipi. On je danas mislim podlegao pritisku.miky_hz je napisao/la:A meni se bas svidja kako ovaj Delac brani,nekako je lud skroz(sto i pokazuje gol koji je primio) ali volim ovakve golmane koji ne stoje na liniji,on je non stop nekako u pokretu ,strasno je skinuo onu sansu pred kraj,zaista mi se cini kao kvalitetan,ima brate i visinu i sve i stvarno mi pokretan djeluje za svoju fiziku,a sad greska hebajiga desava se,treba podrzati momka po meni je vrlo interesentan
I meni se čini da ima ono nešto, e sad koliko će on to znati iskoristiti vrijeme će pokazati.![]()
@sekac, šta ima kod tebe![]()
invincible1921 je napisao/la:miZa sve provokacije ste sami sebi krivi, prvi ja nebi nijednom svoj jaranu pitaru A progovorio da se niste dizali toliko i pricali o nekim debaklima celika u zenici. Kad ste znali pricati sad se nosite sa posljedicama
gledo sam citavu utakmicu, celik odigrao na svoju jedinu prednost a to je borbenos i izgranje. Pored svega sa igracima koje ste doveli i pricama koje ste pricali jednostavno morali ste puno viseeee ,prakticno jednu sansu ste stvorili za 90 min
Jedno vrijeme sam branio i potpuno ga razumijem..jer i ja sam cesto volio procjenjivati loptu i pustati je i kad mogu hvatati. jos pamtim rijeci trenera..*** te tvoj reflex ako nastavis toliko reskirati.Goodison je napisao/la:Pogriješio momak, dešava se. U nevakat ali desi se svakome ljudi moji. Koliko sam mogao upratiti, u Vojvodini je drama branio i postoji još velika šansa da postane jedan kvalitetan golman.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Dave, ErosViverosViv, Lavcina, makron, mire971, nedimmmm1337, plisek, Tatamata1946 i 102 gosta.