Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
da čovjek barem nije Makedonac pa bi i razumio grešku19risha88 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja sam ga ranije gledao, i baš mi se sviđa kako ti to gledaš. Nisam se baš dobro izrazio, ima kvalitet da zaigra u jačem klubu od Borca, ali neki transfer do druge Bundeslige npr. u Njemačkoj mu ne mogu povjeriti. Ta snalažljivost u tijesnim situacijama je svakako veliki plus za njeg, spreman je i bio, ali nekako mi u onim utakmicama za reprezentaciju što sam ga ja ranije gledao nije igrao kao neko ko bi mogao prevagu donijet iako je poprilično veliku potporu trenera imao. Imao sam osjećaj da je igrao sve u 5 metara sigurne pasove, sve prvom do sebe i od svog gola, ali eto ti kažeš da ima i dugu loptu, znači da je napredovao i to mi je dragoarminz je napisao/la:Pa dobro, budimo realni u ovakvom klubu, sa ovakvom kretnjom igraca kakva je u igraca borca, tesko je upisat neku asistenciju iz te duboke pozicije koju on igra..a vjerovatno nema jak sut jer danas nije ni jednom pokuso opalit izvan 16..opet ne znam jer sam ga prvi put gledo, al mi djeluje druga dimenzija za sve one igrace..gotov ni jednom nije izgubio loptu, svaki put je maksimalno smiren i izadje iz tijesnih situacija, i dosta dobru dugu loptu ima..ja se nadam da ce uspjet otic dje i napravit neku solidnu karijeruimperator10 je napisao/la:Ne vjerujem da ima kvalitet da zaigra u nekom jačem klubu,po meni previše igra prema svom golu,a i za tu poziciju nema nikakvu statistiku - svaku dvadesetu utakmicu da gol,svaku desetu asistenciju.Teško da će ikad dogurat do A,na toj poziciji ima puno boljih kandidata i igrača sa više perspektive.arminz je napisao/la:Na ovoj temi ima najmanje da se procita o potencijalnim reprezentativcima..dodjem da vidim imal sta novoga kad ono ispisano 10stranica gluposti i ako ima koji post normalan izgubi se u tom svemu..de ljudi prestanite se ovdje prepirat o tome kako susic i savez rade svoj poso, imate temu susica il napravite kakvu novu gdje ce te razglabat o tome u nedogled..mislim da ovdje moderacija ima pune ruke posla jer je 99% postova off topic
Gledam ovog Grahovca i mali je odlican..dosta odskace od ostalih igraca i nadam se da ce uskoro negdje vani. Imal ko da je vise upoznat, trazil ga ko vani, hocel bit kakav transfer uskoro? Nadam se da ce uskoro dobit poziv za A reprezentaciju, vise nego odlican back up za Medunjanina
Evo i Prcić zabio osam komada Bordou. Momci razbijaju.Head je napisao/la:Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu.
Ne moze se Prcic porediti sa Tanksonom.Prcic je pravi patriota,decko koji je neopravdano izostavljen sa spiska.Virtu4l je napisao/la:Evo i Prcić zabio osam komada Bordou. Momci razbijaju.Head je napisao/la:Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu.
TanakssonHead je napisao/la:Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu.
Čuj, Begović ne može zabiti gol ni u teoriji. Svašta ćeš na ovom forumu pročitati.Chinaglia je napisao/la:Begović ne može ni u teorijiConsigliere je napisao/la:U teoriji, moze ga i Begovic dati onako, ali niko nije ni pokusao a Izet ga zakuc'o u prvom dodiru sa loptom.Chinaglia je napisao/la:pa nije baš da samo njih dvojicu moguimaju tu Hare i Mire
četiri odlična šutera mi imamo, a to su ova četvorica, eh sad, Izet i Sejo su bolji šuteri od druge dvojice i više šutiraju od njih, zbog toga si vjerujem samo njih dvojicu naveo .. a Hare i Mire itekako znaju zabit', a sad je druga stvar što ne šutiraju tako često
kakve smo nafake to će nas i zadesitilucif3R666 je napisao/la:ako se zarati u ukrajini rusija protiv ostatka , necemo mi ni vidjet svjetsko prventsvonece ni biti
Jedini razlog zasto ga Fulham trenutno ne pusta da igra jeste zato sto on nece da produzi ugovor. Vidim da Juka po facebook-u pise da mu oni kao nece da produze. Oni su mu ponudili ugovor i pregovori su bili ali nece da produzi vec ima ponuda par klubova i otice vjerovatno kao bosman na ljeto. Radi toga nece ni imati prilike za igru.Head je napisao/la:Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu.
klapko je napisao/la:Jedini razlog zasto ga Fulham trenutno ne pusta da igra jeste zato sto on nece da produzi ugovor. Vidim da Juka po facebook-u pise da mu oni kao nece da produze. Oni su mu ponudili ugovor i pregovori su bili ali nece da produzi vec ima ponuda par klubova i otice vjerovatno kao bosman na ljeto. Radi toga nece ni imati prilike za igru.Head je napisao/la:Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu.
Na kojim si to ti frekvencijama pa mislis da ce se neko od nas obradovati, rastuziti ili makar pocesati po glavi zbog te eksluzivne i nadasve nebitne informacije? Uostalom pisalo je vec prije nekoliko dana o tome.19risha88 je napisao/la:Sad će se ovi što pravdaju pozive antitalenata u reprezentaciju obradovatMislio sam da se neće desit al fakat vidim evo na transfermarkt El Ahly i Zamalek nisu pustili svoje najbolje igrače na okupljanje reprezentacije Egipta za utakmicu sa BIH
Sve zbog afričke lige prvaka... El Ahly pustio 4 koji vjerovatno i nisu tako bitni,pošto vidim da nisu ni igrali zadnju tekmu,Zamalek nije pustio niti jednog
a inače daju 12 igrača za repku
Tako da ćemo 5 marta igrat sa rezervnim timom ili vam ga klupom Egipta
Imaju samo 15 igrača na spisku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.