Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

19risha88
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la 19risha88 » 01 mar 2014, 21:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 mar 2014, 21:55

Jeli ovo Prcić bojkotuje i Sošo, ili samo reprezentaciju?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 01 mar 2014, 21:58

19risha88 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slika
da čovjek barem nije Makedonac pa bi i razumio grešku :lol: :lol:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 01 mar 2014, 21:59

arminz je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:
arminz je napisao/la:Na ovoj temi ima najmanje da se procita o potencijalnim reprezentativcima..dodjem da vidim imal sta novoga kad ono ispisano 10stranica gluposti i ako ima koji post normalan izgubi se u tom svemu..de ljudi prestanite se ovdje prepirat o tome kako susic i savez rade svoj poso, imate temu susica il napravite kakvu novu gdje ce te razglabat o tome u nedogled..mislim da ovdje moderacija ima pune ruke posla jer je 99% postova off topic

Gledam ovog Grahovca i mali je odlican..dosta odskace od ostalih igraca i nadam se da ce uskoro negdje vani. Imal ko da je vise upoznat, trazil ga ko vani, hocel bit kakav transfer uskoro? Nadam se da ce uskoro dobit poziv za A reprezentaciju, vise nego odlican back up za Medunjanina
Ne vjerujem da ima kvalitet da zaigra u nekom jačem klubu,po meni previše igra prema svom golu,a i za tu poziciju nema nikakvu statistiku - svaku dvadesetu utakmicu da gol,svaku desetu asistenciju.Teško da će ikad dogurat do A,na toj poziciji ima puno boljih kandidata i igrača sa više perspektive.
Pa dobro, budimo realni u ovakvom klubu, sa ovakvom kretnjom igraca kakva je u igraca borca, tesko je upisat neku asistenciju iz te duboke pozicije koju on igra..a vjerovatno nema jak sut jer danas nije ni jednom pokuso opalit izvan 16..opet ne znam jer sam ga prvi put gledo, al mi djeluje druga dimenzija za sve one igrace..gotov ni jednom nije izgubio loptu, svaki put je maksimalno smiren i izadje iz tijesnih situacija, i dosta dobru dugu loptu ima..ja se nadam da ce uspjet otic dje i napravit neku solidnu karijeru
I ja sam ga ranije gledao, i baš mi se sviđa kako ti to gledaš. Nisam se baš dobro izrazio, ima kvalitet da zaigra u jačem klubu od Borca, ali neki transfer do druge Bundeslige npr. u Njemačkoj mu ne mogu povjeriti. Ta snalažljivost u tijesnim situacijama je svakako veliki plus za njeg, spreman je i bio, ali nekako mi u onim utakmicama za reprezentaciju što sam ga ja ranije gledao nije igrao kao neko ko bi mogao prevagu donijet iako je poprilično veliku potporu trenera imao. Imao sam osjećaj da je igrao sve u 5 metara sigurne pasove, sve prvom do sebe i od svog gola, ali eto ti kažeš da ima i dugu loptu, znači da je napredovao i to mi je drago :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 mar 2014, 22:00

Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu. :lol:
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 mar 2014, 22:06

Head je napisao/la:Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu. :lol:
Evo i Prcić zabio osam komada Bordou. Momci razbijaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 mar 2014, 22:13

Virtu4l je napisao/la:
Evo i Prcić zabio osam komada Bordou. Momci razbijaju.
Ne moze se Prcic porediti sa Tanksonom.Prcic je pravi patriota,decko koji je neopravdano izostavljen sa spiska.
Dok se za TAnksona nece znati za koju godinu.
1946

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 mar 2014, 22:16

A Prcic ce da hara po drugoj francuskoj

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 mar 2014, 22:16

Svi oni čije se razmišljanje razlikuje od razmišljanja dečka iz mog potpisa me ne zanimaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 01 mar 2014, 22:56

Jusuf je to najbolje rekao, Prcića je neko pogrešno savjetovao i mislim na kraju svega da je katastrofalno pogriješio što je se na onakav način izrazio, a Tankovića nismo ni imali, tako da ga nismo ni izgubili. Šteta samo zbog Alena Halilovića, kad bi se otvorila šansa moglo bi se napasti da zaigra za nas, puno bi nam značio.

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 mar 2014, 23:04

Tanaksson :lol: :lol: :lol:
4-IN-A-ROW

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 01 mar 2014, 23:08

http://www.transfermarkt.de/de/nihad-ha ... 86594.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto ovog momka nema u kombinacijama mlađih selekcija,treći strijelac U-18 lige i još igra za nadprosječan klub :mrgreen:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 01 mar 2014, 23:23

Chinaglia je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pa nije baš da samo njih dvojicu mogu :D imaju tu Hare i Mire :D
U teoriji, moze ga i Begovic dati onako, ali niko nije ni pokusao a Izet ga zakuc'o u prvom dodiru sa loptom.
Begović ne može ni u teoriji :D četiri odlična šutera mi imamo, a to su ova četvorica, eh sad, Izet i Sejo su bolji šuteri od druge dvojice i više šutiraju od njih, zbog toga si vjerujem samo njih dvojicu naveo .. a Hare i Mire itekako znaju zabit', a sad je druga stvar što ne šutiraju tako često
Čuj, Begović ne može zabiti gol ni u teoriji. Svašta ćeš na ovom forumu pročitati.

[youtube][/youtube]

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 01 mar 2014, 23:26

ako se zarati u ukrajini rusija protiv ostatka , necemo mi ni vidjet svjetsko prventsvo :lol: nece ni biti :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 mar 2014, 23:56

lucif3R666 je napisao/la:ako se zarati u ukrajini rusija protiv ostatka , necemo mi ni vidjet svjetsko prventsvo :lol: nece ni biti :lol:
kakve smo nafake to će nas i zadesiti :roll:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

klapko
Kontakt:

Post Postao/la klapko » 01 mar 2014, 23:58

Jedini razlog zasto ga Fulham trenutno ne pusta da igra jeste zato sto on nece da produzi ugovor. Vidim da Juka po facebook-u pise da mu oni kao nece da produze. Oni su mu ponudili ugovor i pregovori su bili ali nece da produzi vec ima ponuda par klubova i otice vjerovatno kao bosman na ljeto. Radi toga nece ni imati prilike za igru.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2014, 00:02

klapko je napisao/la:
Jedini razlog zasto ga Fulham trenutno ne pusta da igra jeste zato sto on nece da produzi ugovor. Vidim da Juka po facebook-u pise da mu oni kao nece da produze. Oni su mu ponudili ugovor i pregovori su bili ali nece da produzi vec ima ponuda par klubova i otice vjerovatno kao bosman na ljeto. Radi toga nece ni imati prilike za igru.
:lol: :lol: :lol:

Nece da produzi,otimaju se klubovi za njega. :mrgreen:
1946

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 mar 2014, 00:18

Sad će se ovi što pravdaju pozive antitalenata u reprezentaciju obradovat :D Mislio sam da se neće desit al fakat vidim evo na transfermarkt El Ahly i Zamalek nisu pustili svoje najbolje igrače na okupljanje reprezentacije Egipta za utakmicu sa BIH :lol: Sve zbog afričke lige prvaka... El Ahly pustio 4 koji vjerovatno i nisu tako bitni,pošto vidim da nisu ni igrali zadnju tekmu,Zamalek nije pustio niti jednog :D a inače daju 12 igrača za repku :D Tako da ćemo 5 marta igrat sa rezervnim timom ili vam ga klupom Egipta :D Imaju samo 15 igrača na spisku :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 mar 2014, 00:19

Dobro smo pogurali ovog Tankovica u svedsku reprezentaciju :D Realno bi trebao biti tri svjetlosne godine daleko od poziva. Ali kao sto rekih, mi ga pogurali a i on dobro iskoristio novonastalu situaciju.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 mar 2014, 00:23

19risha88 je napisao/la:Sad će se ovi što pravdaju pozive antitalenata u reprezentaciju obradovat :D Mislio sam da se neće desit al fakat vidim evo na transfermarkt El Ahly i Zamalek nisu pustili svoje najbolje igrače na okupljanje reprezentacije Egipta za utakmicu sa BIH :lol: Sve zbog afričke lige prvaka... El Ahly pustio 4 koji vjerovatno i nisu tako bitni,pošto vidim da nisu ni igrali zadnju tekmu,Zamalek nije pustio niti jednog :D a inače daju 12 igrača za repku :D Tako da ćemo 5 marta igrat sa rezervnim timom ili vam ga klupom Egipta :D Imaju samo 15 igrača na spisku :)
Na kojim si to ti frekvencijama pa mislis da ce se neko od nas obradovati, rastuziti ili makar pocesati po glavi zbog te eksluzivne i nadasve nebitne informacije? Uostalom pisalo je vec prije nekoliko dana o tome.
Nama su na ovom okupljanju mnogo vazniji nasi igraci, da se malo okupe, protracaju izmedju sebe a onda nakon toga i da se malo pokusaju uigravati i testirati neke nove stvari i igraci.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, has i 7 gostiju.