Nema potrebe da se kačite na ovog malog i da pokušavate da razumijete, njegovo stanje ne mogu da definišu ni ljudi od struke, ha ya. Ballack i Toni, komparacija na nivou homo erectusa, no neJma veze, da nema takvih mentola čovjek se ne bi ni nasmijao.
Baš gledam snimak i u trenutku postizanja gola Kros 'ladno gleda negdje tamo. Ja mislim da novac neće bit' problem i da će dobit' finu svotu. Eh sad je pitanje kolika mu je
nadnica trenutno al' produženje ne bi trebalo doć' u pitanje. Zadnjih utakmica čovjek je doživio renesansu i to treba da se nagradi. Relativno je mlad i čeka njega još velikih utakmica u dresu Baye. Ako bi se kojim slučajem odlučio za Jedinstvo (što je malo vjerovatno)
fasov'o bi poziciju u Elfu, siguran sam koja je ionako
klimava.
Često se piše o zamjeni Riberija, ama takav ne postoji da se razumijemo, na našu žalost. Jedini koji bi mog'o in fjučr da dosegne taj njegov nivo i konstantnost je Hazard, no CSKA i Roman nemaju namjeru da ga prodaju. Da su neka
fer fudbalska vremena, o'šo bi Hazard za jednu pristojnu garnituru dresova. Dakle, Bilal će da pruža vrhunske partije još 2-3 sezone, ja se nadam, a poslije ko zna, imamo i jaku sredinu te promjena taktike je svakako moguća. Moje skromno mišljenje je da se Alaba
priprema za sedmicu nakon penzionisanja majstora.
Mislim da nam je trenutno prioritet štoper, ovi koji detaljnije prate fudbal,onosno koji nemaju pametnija posla u životu

, možda imaju neke ideje i sl., eh kad bi nam se ponovio
slučaj Dante bilo bi super, bilo bi nezaboravno,šo bi rekel Magazin.