FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 02 mar 2014, 11:24

effe_sa je napisao/la: samo šteta što ih nismo trpali još više i zabili 8, 9 golova.
Meni se cini da to Guardiola skoro pa nikada ne radi. Ima priliku natrpati protivnika a on ubaci u nizu brzinu.Zato ja nikada ne prognoziram vise od 5 golova.
Mogao je natrpati i Bayern 2009 sa 6-7 komada sigurno :D
Bundesliga je napisao/la: 48
Necu ti reci jer dobar si forumas :lol:
anelbavarac je napisao/la:Da je Lewa bio umjesto Mandze uvalili bi im 8 komada najmanje :mrgreen:
Prvu procitao i meni dosta.
Nemas ti pojma sto jes jes. :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2014, 11:33

Istina je da se Mandžukić jučer propisno ispromašivao, imao je 3-4 čiste šanse od kojih je morao pogoditi bar dvije.Doduše moram spomenuti i veoma dobrog Fahrmanna koji je imao par dobrih intervencija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 mar 2014, 11:38

GTI je napisao/la:Nisam uspio gledat utakmicu, al vidim da odbrana nije imala mnogo posla. Kakva je situacija s Martinezom? Kako je odigrao na stoperu?
Ma ne mozemo plaho o martinezu kad je igrao protiv ekipe koja maltene nije imala lopte u nogama.
Ono malo posla sto je imao, odradio je fino.
mislim da ce biti bolje rjesenje od boatenka.

Ps.
Ev sarma kaze da smo u prvom pv imali oko 80% posjed lopte. :o
Strahobalno.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2014, 12:04

slika

Gotzeinho lomi krhku odbranu Schalkea.Da onaj što je odletio na tribine je Kolašinac. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 mar 2014, 13:07

Bilall je napisao/la:Prvu procitao i meni dosta.
Nemas ti pojma sto jes jes. :lol:
Strucnjak jesi gledao utakmicu? I jesi vidio smajli na kraju mog posta?
Ili se pravis glup, ili trollas opasno, popusti malo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 mar 2014, 13:40

Sta ovo citam da Kroos hoce u United?
Djaba svi uspjesi, opet igraci hoce da idu u najjacu ligu na svijetu. Jos United vjerovatno bez LP-a, tako da...
Jel ovo novi slucaj Ballack?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 02 mar 2014, 14:07

Greivis je napisao/la: Jel ovo novi slucaj Ballack?
Ne, ovo je novi slučaj iskompleksiranog flopnika koji od silne muke i nemoći njegovog nazovi tima protiv bavarske mašine već drugu godinu za redom ne zna šta bi, pa dane i mjesece provodi smišljajući način da bilo šta negativno napiše u vezi Bayerna.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 02 mar 2014, 14:20

Cuj ovoga Kroos zeli u Man.Utd. :lol: :lol: :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 mar 2014, 14:27

Greivis je napisao/la:Sta ovo citam da Kroos hoce u United?
Djaba svi uspjesi, opet igraci hoce da idu u najjacu ligu na svijetu. Jos United vjerovatno bez LP-a, tako da...
Pa nek ide sa svim mogućim TITULAMA u jedinstvo ako mu je želja igrati Kup Uefa ,a ne kao igrači flopnika idu iz MKO-a u druge ekipe da bi osvojili koji trofej u svojoj karijeri jer sa Vojaerom iz Francuske to je zaista teška mogućnost. Kakva je to ekipa kojoj je najveća mogućnost svake godine da uzme trofej Emirates Cup

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 mar 2014, 14:37

Sto se tice Kroosa iz Uprave su bili jasni. Ako zeli da produzi ugovor nece biti problema, ako zeli da ide ici ce po isteku ugovora.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2014, 14:41

Nije Bayern Zenit pa da radi amaterske poteze koji bi unijeli nemir u ekipi. Svi su sretni i veseli samo ne Toni, Toni želi pare. Postigli smo prvi gol svi slave a njemu je lijeno dignuti ruke i radovati se golu.

Očekivana pobjeda protiv Schalke-a. Rekao sam da ćemo ih deklasirati.

Bundesliga me ne zanima toliko, ostaje kup i Liga prvaka.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 mar 2014, 15:01

Ako ode,vise ce tebe boljeti glava nego nas :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 mar 2014, 15:23

Nema potrebe da se kačite na ovog malog i da pokušavate da razumijete, njegovo stanje ne mogu da definišu ni ljudi od struke, ha ya. Ballack i Toni, komparacija na nivou homo erectusa, no neJma veze, da nema takvih mentola čovjek se ne bi ni nasmijao.

Baš gledam snimak i u trenutku postizanja gola Kros 'ladno gleda negdje tamo. Ja mislim da novac neće bit' problem i da će dobit' finu svotu. Eh sad je pitanje kolika mu je nadnica trenutno al' produženje ne bi trebalo doć' u pitanje. Zadnjih utakmica čovjek je doživio renesansu i to treba da se nagradi. Relativno je mlad i čeka njega još velikih utakmica u dresu Baye. Ako bi se kojim slučajem odlučio za Jedinstvo (što je malo vjerovatno) fasov'o bi poziciju u Elfu, siguran sam koja je ionako klimava.

Često se piše o zamjeni Riberija, ama takav ne postoji da se razumijemo, na našu žalost. Jedini koji bi mog'o in fjučr da dosegne taj njegov nivo i konstantnost je Hazard, no CSKA i Roman nemaju namjeru da ga prodaju. Da su neka fer fudbalska vremena, o'šo bi Hazard za jednu pristojnu garnituru dresova. Dakle, Bilal će da pruža vrhunske partije još 2-3 sezone, ja se nadam, a poslije ko zna, imamo i jaku sredinu te promjena taktike je svakako moguća. Moje skromno mišljenje je da se Alaba priprema za sedmicu nakon penzionisanja majstora.

Mislim da nam je trenutno prioritet štoper, ovi koji detaljnije prate fudbal,onosno koji nemaju pametnija posla u životu :mrgreen: , možda imaju neke ideje i sl., eh kad bi nam se ponovio slučaj Dante bilo bi super, bilo bi nezaboravno,šo bi rekel Magazin.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 mar 2014, 15:35

autogol je napisao/la:
Ako ode,vise ce tebe boljeti glava nego nas :D
Ako nama dodje bice to ko 1 na 10, a vi odmah mozete Draxlera dovest imate mozete ha ya .. ;)
04.10.2009 !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 mar 2014, 17:19

slika :lol:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 mar 2014, 17:30

autogol je napisao/la:slika :lol:
:lol:

Ko yebe Kroosa vise, ja sam ga najvise branio ali ako neces igrati srcem za klub kojem pripadas, idi ..
Ako se ne radujes golovima i bitnije su ti pare, idi...

Na stranu njegovu individualnu kvalitetu,( on je vec jedan od talentovanijih playmakera svijeta ), ali arogancija skodi svakoj svlacionici i atmosferi u kolektivu.
Trenutno je sve savrseno i misljenja sam da bi bilo isto i bez njega.

Sto prije shvati da nema boljeg kluba za titule od Bayerna, i trenera za napredak od Pepa, bolje za njega. ;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 mar 2014, 19:28

Eto ja to oko Kroosa i radovanja jučer nisam zapazio. Ma bitno je da on daje sve od sebe na terenu, da pruži onakve partije ko protiv Arsenala, kada je bio sjajan. A na ljeto će situacija biti jasna. Dobro ako ostane, a opet nije gubitak ako ode. :D :D Kadar je toliko velik, širok, da jednostavno niko ne može ucjenjivat klub i odlazak skoro svakog igrača se može podnijet (izuzev njih par naravno.... :) ).
A na ljeto treba o tim stvarima razmišljat, sada je bitno ostvariti još neke sezonske ciljeve ...Kroos mislim da će na kraju ostat, samo serenda jer misli da zaslužuje platu jednog Goetzea , Schweinija, Riberyja...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 mar 2014, 19:35

tom kroosu treba dati tu platu i onda ga staviti na klupu mjesec dana,nek vidi ko kosi a ko vodu nosi,malo ga meziti i zahebavati
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2014, 22:42

effe_sa je napisao/la: Dobro ako ostane, a opet nije gubitak ako ode. :D :D
:lol: :lol:

Nikad ti nećeš biti njegov prijatelj. :mrgreen:
Nejma tu hemije, kako goT da se izvrne. Tonček je zahvalan igrač i nije ga šade imati u ekipi, ali i ja ne podnosim ta preseravanja i razna uslovljavanja.
Meni je Ballack kao jedan od omiljenijih igrača preko noći prerastao u omraženu ličnost samo radi onog hinjskog ponašanja oko produženja ugovora i hvala Bogu na reakciji Ulija Hoenessa i dosljednosti iste.
Vom Jäger zum Gejagten

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 mar 2014, 23:08

Izgleda da su Contentu dani u Bayernu odbrojani a vala vrijeme je da i ova blaža kopija Lell-a napusti Bayern ...

Moguće da Caner Erkin iz Fenerbahčea dolazi na ljeto ...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []