Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Cartman
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Cartman » 29 jan 2010, 22:55

Legenda_BiH je napisao/la:Jel vec 100% da prelazi Bego? Gdje to mozes vidjet da je definetivno?
Nije jos zvanicno, a pisat ce na skysportsu i na zvanicnim sajtovima klubova.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 29 jan 2010, 23:01

Cartman je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:Jel vec 100% da prelazi Bego? Gdje to mozes vidjet da je definetivno?
Nije jos zvanicno, a pisat ce na skysportsu i na zvanicnim sajtovima klubova.
Dobro, znaci sad treba i te stranice pratit :twisted:
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 29 jan 2010, 23:30

Necu da ulazim u glupe rasprave..samo mi pljujemo po nasim igracima,a vidite sta kazu englezi na forumu o Asmiru...sada cu copy/paste 2-3 komentara koji se nalaze jedan ispod drugog(na oficjelnom forumu Spursa).

1. komentar: Good move imo.

Begovic has been class at Pompey.

Watch Portsmouth v West Ham for further proof.

2. komentar: Begovic would be a class signing but I feel some sympathy towards Pompey. They are the closest to being my local Premiership team and they've been pillaged over the last year.

They can keep Kaboul but Begovic would be an excellent signing.

3. komenatar: I dont fancy the idea of seeing a Kaboul return, but thet Begovic looks a decent prospect -- better than Cudicini already

To su samo 3 komentara jedan iza drugog na njihovom forumu...pa vi i dalje pametujte!!! :roll:

P.S.
Za ove koji ne znaju engleski ima google translator ;)

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 30 jan 2010, 12:56

lejla je napisao/la:Ja ne znam sta da mislim,,, Taman je u Pompeyu ucvrstio mjesto medju stativama, pa sad valja mu sve ispočetka. Postavlja se pitanje da li je bolje braniti u klubu koji se bori za opstanak ili biti rezervni golman u klubu koji je trenutno na poziciji koja vodi u Ligu prvaka :?: Ovo drugo mi nekako opet bolje dodje :roll:

Ne sumnjam u Asmirove kvalitete i ponosna sam sto imamo jednog Bosanca u najjacoj ligi na svijetu :D
Mogu ga pokupiti sada pa poslati nazad u Pompey da zavrsi sezonu kao posudjen igrac. Nije im van pravila, a izbjegli bi eventualnu tucu za njega ovog ljeta. Sigurno bi napredovao s Mornarima jer igra u prvoj postavi u najjacoj ligi na svijetu. Na drugoj strani, transfer u jedan od najjacih klubova na ostrvu je tj. veliki napredak, ali valja sjediti iza Gomesa. Kako god se zavrsi, Bega je vec pobjednik po mom misljenju. :)

ureda: Evo telegraph javlja da su Stoke City i Arsenal tj. zapeli za Begu.. 2mil od Stoke, a 5mil funti od Wengera.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -City.html
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 30 jan 2010, 13:15

To jutros izaslo na BBC-u,,, Lafo Stoke zainteresiran,,, :roll: A sto mrzim sapunice, majko mila :|
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jan 2010, 13:18

Ja kao navijač Arsenala, volio bih da nam dođe Bego,ali ništa od Arsenala milion posto.Nažalost.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 jan 2010, 13:20

Bosco je napisao/la:Ja kao navijač Arsenala, volio bih da nam dođe Bego,ali ništa od Arsenala milion posto.Nažalost.
A tamo onaj ofarbani horoz, i mali Fabianski. Nema tamo napretka, i bolje što neće preći.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 30 jan 2010, 13:21

Bosco je napisao/la:Ja kao navijač Arsenala, volio bih da nam dođe Bego,ali ništa od Arsenala milion posto.Nažalost.
Kako je krenulo, ne bi me zacudilo da se Millwall zainteresuje 8-)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jan 2010, 13:23

tanzla je napisao/la:
A tamo onaj ofarbani horoz, i mali Fabianski. Nema tamo napretka, i bolje što neće preći.
Ne vidiš dalje od nosa.Munja,Fabianski i Mannone (sumnjam da si čuo za njega) će se smjenjivati na golu dok ne dođe vrijeme za četvrtog golmana Vojciecha Sczcscesnog koji je najveci mladi golmanski talenat na svijetu.Ako ti nije mrsko provjeravat idi malo na oficijelnu stranicu i vidi sta se o njemu priča.
btw. Mannone je ove sezone branio u 5 ligaških nastupa pa idi malo na jubitub provjeri ga.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 jan 2010, 13:56

Bosco je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Ne vidiš dalje od nosa.Munja,Fabianski i Mannone (sumnjam da si čuo za njega) će se smjenjivati na golu dok ne dođe vrijeme za četvrtog golmana Vojciecha Sczcscesnog koji je najveci mladi golmanski talenat na svijetu.Ako ti nije mrsko provjeravat idi malo na oficijelnu stranicu i vidi sta se o njemu priča.
btw. Mannone je ove sezone branio u 5 ligaških nastupa pa idi malo na jubitub provjeri ga.
Očito me nisi razumio, moje poenta i jeste bila da on tamo nema mjesta tj. da je konkurencija jaka.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 jan 2010, 13:58

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 30 jan 2010, 14:09

Mislim da je to obična glupost u vezi Arsenala.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 30 jan 2010, 14:09

biskitt je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-30586.htm

Begovic u Arsenalu?
Jao price, nemaju ni izvora :roll: :roll: :roll:
Didier Drogba

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 30 jan 2010, 14:11

moje misljenje je da mu je bolje bilo da ostane do kraja sezone u portsmouthu gdje ce braniti standardno , a na kraju sezone ce sigurno naci kvalitteniji klub i imat ce cijelu ljetnu pauzu da se nametne kao prvi golman u novom klubu

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 jan 2010, 15:26

Bolje mu je Totnh..u Arsenalu bi bio sigurno na klupi..mada od ni jednog ni drugog nece biti nista..i na kraju zavrsi u Millwalu :lol: :lol:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 jan 2010, 15:42

Prije ce u Arsenalu dobiti sansu nego u Totthamu.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 30 jan 2010, 15:45

don Ciro je napisao/la:Bolje mu je Totnh..u Arsenalu bi bio sigurno na klupi..mada od ni jednog ni drugog nece biti nista..i na kraju zavrsi u Millwalu :lol: :lol:
to bi mu bilo najbolje :lol: 8-)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 jan 2010, 16:59

steve-o je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Bolje mu je Totnh..u Arsenalu bi bio sigurno na klupi..mada od ni jednog ni drugog nece biti nista..i na kraju zavrsi u Millwalu :lol: :lol:
to bi mu bilo najbolje :lol: 8-)
:lol: kod vas... jel tako ima mijesta,kapiten za par godina da bude,i karijeru da okonca sta se ima muciti u Totn.. :?: Arsenalu biti na klupi i onda Wenger dovede nekakvog lika od 18g iz NIce da brani :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, dedo26, EdoMedo, GIBRA, Google Adsense [Bot], KarlMarx, Konzerva, LukavacBHF, Marokanci58, MostarNeretva, Nakata, Proximic, random11, rimljanin90, s4mke, Sheyi, SHZ82, Wilshere10 i 136 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []