Nije jos zvanicno, a pisat ce na skysportsu i na zvanicnim sajtovima klubova.Legenda_BiH je napisao/la:Jel vec 100% da prelazi Bego? Gdje to mozes vidjet da je definetivno?
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Asmir Begović
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Dobro, znaci sad treba i te stranice pratitCartman je napisao/la:Nije jos zvanicno, a pisat ce na skysportsu i na zvanicnim sajtovima klubova.Legenda_BiH je napisao/la:Jel vec 100% da prelazi Bego? Gdje to mozes vidjet da je definetivno?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
-
Necromacer
- Kontakt:
Necu da ulazim u glupe rasprave..samo mi pljujemo po nasim igracima,a vidite sta kazu englezi na forumu o Asmiru...sada cu copy/paste 2-3 komentara koji se nalaze jedan ispod drugog(na oficjelnom forumu Spursa).
1. komentar: Good move imo.
Begovic has been class at Pompey.
Watch Portsmouth v West Ham for further proof.
2. komentar: Begovic would be a class signing but I feel some sympathy towards Pompey. They are the closest to being my local Premiership team and they've been pillaged over the last year.
They can keep Kaboul but Begovic would be an excellent signing.
3. komenatar: I dont fancy the idea of seeing a Kaboul return, but thet Begovic looks a decent prospect -- better than Cudicini already
To su samo 3 komentara jedan iza drugog na njihovom forumu...pa vi i dalje pametujte!!!
P.S.
Za ove koji ne znaju engleski ima google translator
1. komentar: Good move imo.
Begovic has been class at Pompey.
Watch Portsmouth v West Ham for further proof.
2. komentar: Begovic would be a class signing but I feel some sympathy towards Pompey. They are the closest to being my local Premiership team and they've been pillaged over the last year.
They can keep Kaboul but Begovic would be an excellent signing.
3. komenatar: I dont fancy the idea of seeing a Kaboul return, but thet Begovic looks a decent prospect -- better than Cudicini already
To su samo 3 komentara jedan iza drugog na njihovom forumu...pa vi i dalje pametujte!!!
P.S.
Za ove koji ne znaju engleski ima google translator
-
pirotehnik
- Kontakt:
Mogu ga pokupiti sada pa poslati nazad u Pompey da zavrsi sezonu kao posudjen igrac. Nije im van pravila, a izbjegli bi eventualnu tucu za njega ovog ljeta. Sigurno bi napredovao s Mornarima jer igra u prvoj postavi u najjacoj ligi na svijetu. Na drugoj strani, transfer u jedan od najjacih klubova na ostrvu je tj. veliki napredak, ali valja sjediti iza Gomesa. Kako god se zavrsi, Bega je vec pobjednik po mom misljenju.lejla je napisao/la:Ja ne znam sta da mislim,,, Taman je u Pompeyu ucvrstio mjesto medju stativama, pa sad valja mu sve ispočetka. Postavlja se pitanje da li je bolje braniti u klubu koji se bori za opstanak ili biti rezervni golman u klubu koji je trenutno na poziciji koja vodi u Ligu prvakaOvo drugo mi nekako opet bolje dodje
![]()
Ne sumnjam u Asmirove kvalitete i ponosna sam sto imamo jednog Bosanca u najjacoj ligi na svijetu
ureda: Evo telegraph javlja da su Stoke City i Arsenal tj. zapeli za Begu.. 2mil od Stoke, a 5mil funti od Wengera.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -City.html
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
To jutros izaslo na BBC-u,,, Lafo Stoke zainteresiran,,,
A sto mrzim sapunice, majko mila 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ja kao navijač Arsenala, volio bih da nam dođe Bego,ali ništa od Arsenala milion posto.Nažalost.
A tamo onaj ofarbani horoz, i mali Fabianski. Nema tamo napretka, i bolje što neće preći.Bosco je napisao/la:Ja kao navijač Arsenala, volio bih da nam dođe Bego,ali ništa od Arsenala milion posto.Nažalost.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kako je krenulo, ne bi me zacudilo da se Millwall zainteresujeBosco je napisao/la:Ja kao navijač Arsenala, volio bih da nam dođe Bego,ali ništa od Arsenala milion posto.Nažalost.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ne vidiš dalje od nosa.Munja,Fabianski i Mannone (sumnjam da si čuo za njega) će se smjenjivati na golu dok ne dođe vrijeme za četvrtog golmana Vojciecha Sczcscesnog koji je najveci mladi golmanski talenat na svijetu.Ako ti nije mrsko provjeravat idi malo na oficijelnu stranicu i vidi sta se o njemu priča.tanzla je napisao/la:A tamo onaj ofarbani horoz, i mali Fabianski. Nema tamo napretka, i bolje što neće preći.Bosco je napisao/la:Ja kao navijač Arsenala, volio bih da nam dođe Bego,ali ništa od Arsenala milion posto.Nažalost.
btw. Mannone je ove sezone branio u 5 ligaških nastupa pa idi malo na jubitub provjeri ga.
Očito me nisi razumio, moje poenta i jeste bila da on tamo nema mjesta tj. da je konkurencija jaka.Bosco je napisao/la:Ne vidiš dalje od nosa.Munja,Fabianski i Mannone (sumnjam da si čuo za njega) će se smjenjivati na golu dok ne dođe vrijeme za četvrtog golmana Vojciecha Sczcscesnog koji je najveci mladi golmanski talenat na svijetu.Ako ti nije mrsko provjeravat idi malo na oficijelnu stranicu i vidi sta se o njemu priča.tanzla je napisao/la:A tamo onaj ofarbani horoz, i mali Fabianski. Nema tamo napretka, i bolje što neće preći.Bosco je napisao/la:Ja kao navijač Arsenala, volio bih da nam dođe Bego,ali ništa od Arsenala milion posto.Nažalost.
btw. Mannone je ove sezone branio u 5 ligaških nastupa pa idi malo na jubitub provjeri ga.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Principatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mislim da je to obična glupost u vezi Arsenala.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Jao price, nemaju ni izvora
Didier Drogba
Didier Drogba
moje misljenje je da mu je bolje bilo da ostane do kraja sezone u portsmouthu gdje ce braniti standardno , a na kraju sezone ce sigurno naci kvalitteniji klub i imat ce cijelu ljetnu pauzu da se nametne kao prvi golman u novom klubu
Bolje mu je Totnh..u Arsenalu bi bio sigurno na klupi..mada od ni jednog ni drugog nece biti nista..i na kraju zavrsi u Millwalu

Prije ce u Arsenalu dobiti sansu nego u Totthamu.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
to bi mu bilo najboljedon Ciro je napisao/la:Bolje mu je Totnh..u Arsenalu bi bio sigurno na klupi..mada od ni jednog ni drugog nece biti nista..i na kraju zavrsi u Millwalu![]()
steve-o je napisao/la:to bi mu bilo najboljedon Ciro je napisao/la:Bolje mu je Totnh..u Arsenalu bi bio sigurno na klupi..mada od ni jednog ni drugog nece biti nista..i na kraju zavrsi u Millwalu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AshburtonG, CAGarfia, dedo26, EdoMedo, GIBRA, Google Adsense [Bot], KarlMarx, Konzerva, LukavacBHF, Marokanci58, MostarNeretva, Proximic, random11, rimljanin90, s4mke, Shevko, Sheyi, SHZ82, Wilshere10 i 129 gostiju.