Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
MrRiccoli je napisao/la:hajmo prilog da angazujemo Lutvi advokata.... al sad bez zezancije zar treba bolji poziv za tekmu protiv Zrinjskog..... SVI NA GRBAVICU
Ima dva sinazeljeznicar1 je napisao/la:Zelio bih samo da pitam ima li sir Amar muskih potomaka, ako ima ovi ce pitari ovako da kenjaju i narednih 50 godina.
Izvjestaj BHT."Šteta što nismo dobili. Bili smo bolji, ali lopta jednostavno nije htjela u gol", kazao je Hodžić, objasnivši sve prilike koje je imao u Bijeljini:
"Prvo sam glavom šutirao iz mrtvog ugla, nakon toga sam prošao igrača i u trenutku kada sam loptu trebao pospremiti u mrežu, ona je odskočila i loše sam ju zahvatio, a u trećoj prilici malo sam zakasnio na ubacivanje Stanića i šutirao sam vrhom kopačke. Nije alibi, ali teren je zaista bio u katastrofalnom stanju. Jednostavno, nismo mogli kontrolisati loptu, koja se odbijala u koljena..."
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Argentina, b00t, bablaz1, F1921B, MaroonBjelave, Napaceni87, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Vanja8, WeekendOffender, zeljovolimte i 109 gostiju.