Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Dobrodosao nazad mali,svi koji vole reprezentaciju jedva su te cekali
Sad prestaje svaki razuman razlog da te selektor A reprezentacije ignorise i da se ne nadjes.potpuno zasluzeno,na listi putnika za Brazil.

-
- Kontakt:
Nema teoretske sanse da ide u Brazil, sasvim sigurno ga vidimo u kvalifikacijama za Euro i to je kazna s kojom se morao pomiriti, sigurno jest cim je prihvatio opet igrati za mladu.drummer je napisao/la:Dobrodosao nazad mali,svi koji vole reprezentaciju jedva su te cekaliSad prestaje svaki razuman razlog da te selektor A reprezentacije ignorise i da se ne nadjes.potpuno zasluzeno,na listi putnika za Brazil.
igrac koji se moze koristiit na zadnjem veznom kao dugorocno rjesenje,
lulic......pjanke......besic....hajrovic veza bi trebala tako biti
lulic......pjanke......besic....hajrovic veza bi trebala tako biti
Iz tvoje tastature u univerzumske usi!!!!Padovan je napisao/la:Dobro da se i ovo riješilo, nadam se da će Bešić dobiti poziv i za "A" selekciju za naredna okupljanja, ali kako se stvari odvijaju, to je već riješena stvar!
EDIT;
Imali iko na ovom forumu ko ce biti u Insbruku na tekmi pa da istakne transparent sa imenom Besica i pozicijiom DM??
Nesto da pise kao;
Hebes Gudelja imamo mi Muhameda Besica!!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- legenda reala
- Kontakt:
Onda ni mi nemamo potrebe ići u Brazil, ako će nam Medo i Tino držati sredinurobijas_Ri je napisao/la:Nema teoretske sanse da ide u Brazil, sasvim sigurno ga vidimo u kvalifikacijama za Euro i to je kazna s kojom se morao pomiriti, sigurno jest cim je prihvatio opet igrati za mladu.drummer je napisao/la:Dobrodosao nazad mali,svi koji vole reprezentaciju jedva su te cekaliSad prestaje svaki razuman razlog da te selektor A reprezentacije ignorise i da se ne nadjes.potpuno zasluzeno,na listi putnika za Brazil.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@MaksuzBaksuz mi je prava osoba za to. Mada bih ja poslao Princija, ali njemu bi i tribina bila mala da napiše sve poruke koje ima za selektoragringobih je napisao/la:Imali iko na ovom forumu ko ce biti u Insbruku na tekmi pa da istakne transparent sa imenom Besica i pozicijiom DM??
Nesto da pise kao;
Hebes Gudelja imamo mi Muhameda Besica!!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Pa vjezbam upravo na zrnu rize da pisem stihove, kako bi mi stale poruke na taj transparent. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Iće Bešić u Brazil
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Principatus je napisao/la:Pa vjezbam upravo na zrnu rize da pisem stihove, kako bi mi stale poruke na taj transparent.

Nisam vjernik ali moram na ovo reci "AMIN"VanBasten je napisao/la:Iće Bešić u Brazil
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 03 mar 2014, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ako ne pođu u Brazil Bešić ili Zahirović to će biti samoubistvoVanBasten je napisao/la:Iće Bešić u Brazil
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gdje su sad pacenici koji su napadali Jagodica sto je pozvao Besica? Jer eto to je uradio samo da se ovaj ne bi odazvao i da onda Jagodic i Susic imaju izgovor.
Svaka cast Jagodicu, pruzio mu je novu priliku (cetvrtu ili petu), iako to mozda nije ni zasluzio sa svojim katastrofalnim ponasanjem. Sad ima neke sanse za SP.

Svaka cast Jagodicu, pruzio mu je novu priliku (cetvrtu ili petu), iako to mozda nije ni zasluzio sa svojim katastrofalnim ponasanjem. Sad ima neke sanse za SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sačekaj ti Marakanu, tamo ima više prostoraPrincipatus je napisao/la:Pa vjezbam upravo na zrnu rize da pisem stihove, kako bi mi stale poruke na taj transparent.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidjećemo ovog Hadžića, šta on ima da ponudi. No svejedno, iće Bešić. Zahirović, ne vidim kako će do ozbiljne minutaže u Bochumu, te će završiti na sušenju i za SP.legenda reala je napisao/la:Pa ako ne pođu u Brazil Bešić ili Zahirović to će biti samoubistvoVanBasten je napisao/la:Iće Bešić u Brazil
Pozvao ga je pod strahovitim pritiskom javnosti koji traje vec dugo.Nije on naivan da ne zna neke stvari a njegovi rezultati i ne daju mu bas prostora da se dalje bahati i inati.Cartman je napisao/la:Gdje su sad pacenici koji su napadali Jagodica sto je pozvao Besica? Jer eto to je uradio samo da se ovaj ne bi odazvao i da onda Jagodic i Susic imaju izgovor.![]()
Skida pritisak sa sebe a i sa Susica jer ocito da blisko saradjuju.
Citiraću selektora,drummer je napisao/la:Skida pritisak sa sebe a i sa Susica jer ocito da blisko saradjuju.
Safet 'The Special One' Sušić je napisao/la: Logično!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kakav pritisak javnosti. Pozvan je da se izgladi "slučaj", odnosno stavi tačka na i. Dogovoreno sve, mali se poklopio u medijima kako i treba i to ej to.drummer je napisao/la:Pozvao ga je pod strahovitim pritiskom javnosti koji traje vec dugo.Nije on naivan da ne zna neke stvari a njegovi rezultati i ne daju mu bas prostora da se dalje bahati i inati.Cartman je napisao/la:Gdje su sad pacenici koji su napadali Jagodica sto je pozvao Besica? Jer eto to je uradio samo da se ovaj ne bi odazvao i da onda Jagodic i Susic imaju izgovor.![]()
Skida pritisak sa sebe a i sa Susica jer ocito da blisko saradjuju.
kakav zahirovic... jeste li pratili utakmice kada je usao u igru za bochum ? Volio bi da je mnogo bolji ali onakav kakav je zadnje vrijeme bio, nebi nam ni malo pomogao.
Neznam sta govori protiv toga da Salihovic igra tu poziciju. Lijevo Kolasinac... ispred lulic, pjanic, misimovic (ako dodje u formu tokom priprema za sp iako mislim da ce pocet utakmicu kakav god bio ).. inace Hajrovic umjesto njega.. znaci:
Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Misimovic/Hajrovic/Ibisevic (jedan na klupu), Dzeko.
Neznam sta govori protiv toga da Salihovic igra tu poziciju. Lijevo Kolasinac... ispred lulic, pjanic, misimovic (ako dodje u formu tokom priprema za sp iako mislim da ce pocet utakmicu kakav god bio ).. inace Hajrovic umjesto njega.. znaci:
Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Misimovic/Hajrovic/Ibisevic (jedan na klupu), Dzeko.
Misimović na klupu, pa kad Pjanić ponovo zachokira, ulazi Miske da spašava situaciju.JumBO je napisao/la:Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Misimovic/Hajrovic/Ibisevic (jedan na klupu), Dzeko.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nikakav pritisak javnosti Pape ne osjeća, libo njega šta se piše po forumima i šta raja misli, on ima svoj pravac i to je to. Makar mu se na tome možemo diviti.
Što se tiče Mumeta, drago mi je da je ponovo nazad. Sretno momčino !
Što se tiče Mumeta, drago mi je da je ponovo nazad. Sretno momčino !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odlicno,tako se treba igrati i nadam se i da hoce.Hajrovic na klupu ipak.Ne mogu zamisliti da igrac poput Salihovica ili Kolasinca sjedi na klupi da bi igrao neki lafo def.vezni iz Sturma,Bohuma ili Hajduka.JumBO je napisao/la:kakav zahirovic... jeste li pratili utakmice kada je usao u igru za bochum ? Volio bi da je mnogo bolji ali onakav kakav je zadnje vrijeme bio, nebi nam ni malo pomogao.
Nema potrebe izmisljati toplu vodu,11 najboljih rasporedi optimalno na terenu.Kad je Salihovic godinama mogao igrati potpuno neprirodnu poziciju lijevog beka ne znam zasto sa jos vise uspjeha ne bi mogao i poziciju zadnjeg veznog,njemu puno prirodniju.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 21 gost.