Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 14:48

Dobrodosao nazad mali,svi koji vole reprezentaciju jedva su te cekali :) Sad prestaje svaki razuman razlog da te selektor A reprezentacije ignorise i da se ne nadjes.potpuno zasluzeno,na listi putnika za Brazil.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 03 mar 2014, 14:50

drummer je napisao/la:Dobrodosao nazad mali,svi koji vole reprezentaciju jedva su te cekali :) Sad prestaje svaki razuman razlog da te selektor A reprezentacije ignorise i da se ne nadjes.potpuno zasluzeno,na listi putnika za Brazil.
Nema teoretske sanse da ide u Brazil, sasvim sigurno ga vidimo u kvalifikacijama za Euro i to je kazna s kojom se morao pomiriti, sigurno jest cim je prihvatio opet igrati za mladu.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 03 mar 2014, 14:53

igrac koji se moze koristiit na zadnjem veznom kao dugorocno rjesenje,

lulic......pjanke......besic....hajrovic veza bi trebala tako biti

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 mar 2014, 14:56

Padovan je napisao/la:Dobro da se i ovo riješilo, nadam se da će Bešić dobiti poziv i za "A" selekciju za naredna okupljanja, ali kako se stvari odvijaju, to je već riješena stvar :) !
Iz tvoje tastature u univerzumske usi!!!!
EDIT;
Imali iko na ovom forumu ko ce biti u Insbruku na tekmi pa da istakne transparent sa imenom Besica i pozicijiom DM??
Nesto da pise kao;
Hebes Gudelja imamo mi Muhameda Besica!! :mrgreen:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2014, 16:16

robijas_Ri je napisao/la:
drummer je napisao/la:Dobrodosao nazad mali,svi koji vole reprezentaciju jedva su te cekali :) Sad prestaje svaki razuman razlog da te selektor A reprezentacije ignorise i da se ne nadjes.potpuno zasluzeno,na listi putnika za Brazil.
Nema teoretske sanse da ide u Brazil, sasvim sigurno ga vidimo u kvalifikacijama za Euro i to je kazna s kojom se morao pomiriti, sigurno jest cim je prihvatio opet igrati za mladu.
Onda ni mi nemamo potrebe ići u Brazil, ako će nam Medo i Tino držati sredinu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 16:26

gringobih je napisao/la:Imali iko na ovom forumu ko ce biti u Insbruku na tekmi pa da istakne transparent sa imenom Besica i pozicijiom DM??
Nesto da pise kao;
Hebes Gudelja imamo mi Muhameda Besica!! :mrgreen:
@MaksuzBaksuz mi je prava osoba za to. Mada bih ja poslao Princija, ali njemu bi i tribina bila mala da napiše sve poruke koje ima za selektora :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 16:32

Pa vjezbam upravo na zrnu rize da pisem stihove, kako bi mi stale poruke na taj transparent. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 mar 2014, 16:33

Iće Bešić u Brazil
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 mar 2014, 16:35

Principatus je napisao/la:Pa vjezbam upravo na zrnu rize da pisem stihove, kako bi mi stale poruke na taj transparent. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Lud si :lol:
VanBasten je napisao/la:Iće Bešić u Brazil
Nisam vjernik ali moram na ovo reci "AMIN"
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 03 mar 2014, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2014, 16:35

Pa ako ne pođu u Brazil Bešić ili Zahirović to će biti samoubistvo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 mar 2014, 16:36

Gdje su sad pacenici koji su napadali Jagodica sto je pozvao Besica? Jer eto to je uradio samo da se ovaj ne bi odazvao i da onda Jagodic i Susic imaju izgovor. :roll:

Svaka cast Jagodicu, pruzio mu je novu priliku (cetvrtu ili petu), iako to mozda nije ni zasluzio sa svojim katastrofalnim ponasanjem. Sad ima neke sanse za SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 16:37

Principatus je napisao/la:Pa vjezbam upravo na zrnu rize da pisem stihove, kako bi mi stale poruke na taj transparent. :mrgreen:
Sačekaj ti Marakanu, tamo ima više prostora :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 mar 2014, 16:38

legenda reala je napisao/la:
Pa ako ne pođu u Brazil Bešić ili Zahirović to će biti samoubistvo
Vidjećemo ovog Hadžića, šta on ima da ponudi. No svejedno, iće Bešić. Zahirović, ne vidim kako će do ozbiljne minutaže u Bochumu, te će završiti na sušenju i za SP.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 16:39

Cartman je napisao/la:Gdje su sad pacenici koji su napadali Jagodica sto je pozvao Besica? Jer eto to je uradio samo da se ovaj ne bi odazvao i da onda Jagodic i Susic imaju izgovor. :roll:

Svaka cast Jagodicu, pruzio mu je novu priliku (cetvrtu ili petu), iako to mozda nije ni zasluzio sa svojim katastrofalnim ponasanjem. Sad ima neke sanse za SP.
Pozvao ga je pod strahovitim pritiskom javnosti koji traje vec dugo.Nije on naivan da ne zna neke stvari a njegovi rezultati i ne daju mu bas prostora da se dalje bahati i inati.
Skida pritisak sa sebe a i sa Susica jer ocito da blisko saradjuju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 16:41

drummer je napisao/la:Skida pritisak sa sebe a i sa Susica jer ocito da blisko saradjuju.
Citiraću selektora,
Safet 'The Special One' Sušić je napisao/la: Logično!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 mar 2014, 16:42

drummer je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Gdje su sad pacenici koji su napadali Jagodica sto je pozvao Besica? Jer eto to je uradio samo da se ovaj ne bi odazvao i da onda Jagodic i Susic imaju izgovor. :roll:

Pozvao ga je pod strahovitim pritiskom javnosti koji traje vec dugo.Nije on naivan da ne zna neke stvari a njegovi rezultati i ne daju mu bas prostora da se dalje bahati i inati.
Skida pritisak sa sebe a i sa Susica jer ocito da blisko saradjuju.
Ma kakav pritisak javnosti. Pozvan je da se izgladi "slučaj", odnosno stavi tačka na i. Dogovoreno sve, mali se poklopio u medijima kako i treba i to ej to.

JumBO
Kontakt:

Post Postao/la JumBO » 03 mar 2014, 16:49

kakav zahirovic... jeste li pratili utakmice kada je usao u igru za bochum ? Volio bi da je mnogo bolji ali onakav kakav je zadnje vrijeme bio, nebi nam ni malo pomogao.

Neznam sta govori protiv toga da Salihovic igra tu poziciju. Lijevo Kolasinac... ispred lulic, pjanic, misimovic (ako dodje u formu tokom priprema za sp iako mislim da ce pocet utakmicu kakav god bio ).. inace Hajrovic umjesto njega.. znaci:
Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Misimovic/Hajrovic/Ibisevic (jedan na klupu), Dzeko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 16:51

JumBO je napisao/la:Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Misimovic/Hajrovic/Ibisevic (jedan na klupu), Dzeko.
Misimović na klupu, pa kad Pjanić ponovo zachokira, ulazi Miske da spašava situaciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 mar 2014, 16:53

Nikakav pritisak javnosti Pape ne osjeća, libo njega šta se piše po forumima i šta raja misli, on ima svoj pravac i to je to. Makar mu se na tome možemo diviti.

Što se tiče Mumeta, drago mi je da je ponovo nazad. Sretno momčino !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 16:57

JumBO je napisao/la:kakav zahirovic... jeste li pratili utakmice kada je usao u igru za bochum ? Volio bi da je mnogo bolji ali onakav kakav je zadnje vrijeme bio, nebi nam ni malo pomogao.

Neznam sta govori protiv toga da Salihovic igra tu poziciju. Lijevo Kolasinac... ispred lulic, pjanic, misimovic (ako dodje u formu tokom priprema za sp iako mislim da ce pocet utakmicu kakav god bio ).. inace Hajrovic umjesto njega.. znaci:
Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Misimovic/Hajrovic/Ibisevic (jedan na klupu), Dzeko.
Odlicno,tako se treba igrati i nadam se i da hoce.Hajrovic na klupu ipak.Ne mogu zamisliti da igrac poput Salihovica ili Kolasinca sjedi na klupi da bi igrao neki lafo def.vezni iz Sturma,Bohuma ili Hajduka.
Nema potrebe izmisljati toplu vodu,11 najboljih rasporedi optimalno na terenu.Kad je Salihovic godinama mogao igrati potpuno neprirodnu poziciju lijevog beka ne znam zasto sa jos vise uspjeha ne bi mogao i poziciju zadnjeg veznog,njemu puno prirodniju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.