Ma valja, nego sam negdje pročitao da nažuljio zicugu. Neudobne klupe u Sošou.DonCorleone je napisao/la:Eno ne valja sada ni Prcic, koji je prosao sve nase mladje selekcije, mora se i on popljuvati, jer nije saglasan za selektiranjem Susica.

Ma valja, nego sam negdje pročitao da nažuljio zicugu. Neudobne klupe u Sošou.DonCorleone je napisao/la:Eno ne valja sada ni Prcic, koji je prosao sve nase mladje selekcije, mora se i on popljuvati, jer nije saglasan za selektiranjem Susica.
Evo ja se sada vratio sa pecanja, sta ti radio danas brateVirtu4l je napisao/la:Ma valja, nego sam negdje pročitao da nažuljio zicugu. Neudobne klupe u Sošou.DonCorleone je napisao/la:Eno ne valja sada ni Prcic, koji je prosao sve nase mladje selekcije, mora se i on popljuvati, jer nije saglasan za selektiranjem Susica.
Gled'o pripadnice ljepšeg spola kako se raduju proljećuDonCorleone je napisao/la:Evo ja se sada vratio sa pecanja, sta ti radio danas brate?
Momcino, de ti meni reci koliko je tebi godina??..ali ono iskreno..da makar znam sta je razlog sto si takav..ili si mlad i neiskusan, mozda te muci pubartet ili je jednostavno Bog digo ruke od tebe!?!Virtu4l je napisao/la:Eno Murinjova žena objavila na Twitteru da je Prcić glavni cilj Chelsea na ljeto, on i Diego Costa.
Sve od toga pomalo.ARGUMENT je napisao/la:Momcino, de ti meni reci koliko je tebi godina??..ali ono iskreno..da makar znam sta je razlog sto si takav..ili si mlad i neiskusan, mozda te muci pubartet ili je jednostavno Bog digo ruke od tebe!?!Virtu4l je napisao/la:Eno Murinjova žena objavila na Twitteru da je Prcić glavni cilj Chelsea na ljeto, on i Diego Costa.
Ako zelis savjet...idi lijeci seVirtu4l je napisao/la:Sve od toga pomalo.ARGUMENT je napisao/la:Momcino, de ti meni reci koliko je tebi godina??..ali ono iskreno..da makar znam sta je razlog sto si takav..ili si mlad i neiskusan, mozda te muci pubartet ili je jednostavno Bog digo ruke od tebe!?!Virtu4l je napisao/la:Eno Murinjova žena objavila na Twitteru da je Prcić glavni cilj Chelsea na ljeto, on i Diego Costa.
Pape je rekao da je uslov da igrači igraju u dobrom klubu i da su standardni, je l' tako? jesteVirtu4l je napisao/la:Prcić izgubio mjesto u Sošou, a mi bi ga u A tim, e neće da može. Selektor je lijepo rekao da nije standardan, da igra u lošoj ekipi i da smo na toj poziciji popunjeni.
Pa mi ocekujemo poboljsanje situacije ono sve gore i gore...bordobijeli je napisao/la:Avdija Vrsajevic odahnuo sad ste našli novu zrtvu![]()
Ista kao sto nam je i situacija narodu u ovoj drzavi, tek sad osjetimo prave posljedice pojavljivanja Reisova na televiziji u politickim ulogama...sigurnoable je napisao/la:pitam se kakva ce nam biti reprezentacija za 5-10 godina
drummer je napisao/la:Jesi vidio Tina,nije ni minute odigrao a frajer bi u Brazil.Skroman momak,nema sta.
A gdje bi to tatin sin bio, nego u tatinoj agenciji.Consigliere je napisao/la:Jel Tin iz famozne Agencije?
Ne mogu da vjerujem, ovo je vec smijesno postalo...*p!p!t@* je napisao/la:A gdje bi to tatin sin bio, nego u tatinoj agenciji.Consigliere je napisao/la:Jel Tin iz famozne Agencije?
Vidi se da si van dešavanja, ovo je već davno iz smiješnog(s Vršajevićem) prešlo u žalosno. Ali ako se ičemu možemo nadati jeste to da će Sušić barem za nijansu biti bolji od Vršajevića, jer ako ne bude.Consigliere je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, ovo je vec smijesno postalo...*p!p!t@* je napisao/la:A gdje bi to tatin sin bio, nego u tatinoj agenciji.Consigliere je napisao/la:Jel Tin iz famozne Agencije?![]()
Anonimni igrac, za kojeg navijaci Hajduka kazu da nije nesto posebno pravo u A tim.... strasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.