Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 21:15

DonCorleone je napisao/la:Eno ne valja sada ni Prcic, koji je prosao sve nase mladje selekcije, mora se i on popljuvati, jer nije saglasan za selektiranjem Susica :lol: .
Ma valja, nego sam negdje pročitao da nažuljio zicugu. Neudobne klupe u Sošou.

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 mar 2014, 21:23

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Eno ne valja sada ni Prcic, koji je prosao sve nase mladje selekcije, mora se i on popljuvati, jer nije saglasan za selektiranjem Susica :lol: .
Ma valja, nego sam negdje pročitao da nažuljio zicugu. Neudobne klupe u Sošou.

slika
Evo ja se sada vratio sa pecanja, sta ti radio danas brate :D ?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 21:26

DonCorleone je napisao/la:Evo ja se sada vratio sa pecanja, sta ti radio danas brate :D ?
Gled'o pripadnice ljepšeg spola kako se raduju proljeću :P

Prcić izgubio mjesto u Sošou, a mi bi ga u A tim, e neće da može. Selektor je lijepo rekao da nije standardan, da igra u lošoj ekipi i da smo na toj poziciji popunjeni.
Voli te tvoje Sarajevo.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 03 mar 2014, 21:26

E ovako se gube igrici, ovako smo izgubili i Ibrahimovica. Ovo je bruka i sramota sta savez uradi a pogotavo ovaj mangup Susic. Svaka cast Susicu kao igracu ali on kao trener je bruka i sramota. Znam da ce vas na stotine sad poceti govoriti kako mogu to reci, covjek nas je odveo na Svijetsko prvenstvo ali dajte ljudi ne buditi toliko naivini i slijepi. Kako ne mozete da primjetite da nasa ekipa je sastavljena od igraca koji su vecinom dovedeni u vrijeme Cire (briga me za Cirom nisam neki fan Cire) dok je nas Susic doveo nekog svog tamo Susica iz HNL lige i jos kaze Prcic ne igra u jakom timu pa molim ja vas je li bitan tim ili je bitna liga u kakvoj se igra. Francsuka liga je milijun puta bolja nego HNL liga i ima vise sanse da se tamo napreduje i dobije iskustva a nas trener svih trenera kojega trazi i PSG posto je odveo reprezentaciju na Svijetsko prvenstvo pozove tamo nekog svog rodjaka da igra za repku. Mislim da nemate pravo da pljujete po Prcicu covjek je 100% u pravu, sta je samo puta trpio nepravdu od strane onog balavca Jagodica koji prima u repku igraca koji da deblju kovertu. Pitam se vec dugi niz godina zar stvarno Jagodic zasluzuje da bude covjek koji ce odredjivati buducnost naseg nogometa zar nije bolje da se tu uvristi neki nas bivsi reprezentativac tipa Barbareza Balica Bolica....

Meni nije jasno da nasa repka koja je postala hit u svijetu moze sebi dozovliti da u ekipi ima Susica i Kvrzica igrace iz HNL lige ili iz Turske 2.lige a da covjek koji igra u prvoj ligi Francuske ne moze dobiti poziv za reprezentaciju.

Imam osjecaj da cemo izgubiti Prcica zauvijek a isto tako imam osjecaj da nasa repka u buducnosti ce imati igrace sastavljene od igraca iz HNL lige Turske lige i nase lige koji igraju u jacim klubovima kao sto je Hajduk ili Rijeka nego naprimjer Sochaux....pitam se kakva ce nam biti reprezentacija za 5-10 godina :(

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 21:27

Jesi vidio Tina,nije ni minute odigrao a frajer bi u Brazil.Skroman momak,nema sta.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 mar 2014, 21:38

Virtu4l je napisao/la:Eno Murinjova žena objavila na Twitteru da je Prcić glavni cilj Chelsea na ljeto, on i Diego Costa.
Momcino, de ti meni reci koliko je tebi godina??..ali ono iskreno..da makar znam sta je razlog sto si takav..ili si mlad i neiskusan, mozda te muci pubartet ili je jednostavno Bog digo ruke od tebe!?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 21:40

ARGUMENT je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Eno Murinjova žena objavila na Twitteru da je Prcić glavni cilj Chelsea na ljeto, on i Diego Costa.
Momcino, de ti meni reci koliko je tebi godina??..ali ono iskreno..da makar znam sta je razlog sto si takav..ili si mlad i neiskusan, mozda te muci pubartet ili je jednostavno Bog digo ruke od tebe!?!
Sve od toga pomalo.
Voli te tvoje Sarajevo.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 mar 2014, 21:44

Virtu4l je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
Sve od toga pomalo.
Ako zelis savjet...idi lijeci se ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 mar 2014, 21:47

Virtu4l je napisao/la:Prcić izgubio mjesto u Sošou, a mi bi ga u A tim, e neće da može. Selektor je lijepo rekao da nije standardan, da igra u lošoj ekipi i da smo na toj poziciji popunjeni.
Pape je rekao da je uslov da igrači igraju u dobrom klubu i da su standardni, je l' tako? jeste

je l' to Hajduk dobar klub? poštenije bi bilo reći ekipa, jer je Hajduk nikad slabiji, igraju im djeca jer moraju ih prodati da zarade i vrate dugove .. da je Hajduk onaj pravi, Tinki Vinki ne bi bio ni blizu istog .. uz to, to je HNL, ej HNL

Prcić igra u lošoj ekipi iz Francuske lige koja je jača od HNL-a, što je i smješno govoriti, no dobro .. nije standardan, ali daaaleko od toga da grije klupu :D neko je iznisio statistiku koliko je igrao, pronađi i pogledaj

pitanje br.1:

- da l' bi Tinki Vinki bio standardan u Sochauxu?
- da l' je Tinki Vinki neophodan, s obzirom da ne može odgovoriti kao DM?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 22:10

Avdija Vrsajevic odahnuo sad ste našli novu zrtvu :lol: :lol:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 03 mar 2014, 22:20

Jesu vo dosle nove suskavice od Legee,Pape gotiva 8-)
SLOBODA NAVIJAČIMA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 mar 2014, 22:21

bordobijeli je napisao/la:Avdija Vrsajevic odahnuo sad ste našli novu zrtvu :lol: :lol:
Pa mi ocekujemo poboljsanje situacije ono sve gore i gore...
Izliza tastaturu od materijala za kritikovanje :( :P
sigurnoable je napisao/la:pitam se kakva ce nam biti reprezentacija za 5-10 godina :(
Ista kao sto nam je i situacija narodu u ovoj drzavi, tek sad osjetimo prave posljedice pojavljivanja Reisova na televiziji u politickim ulogama... ;)

"Svaka koincidencija sa dogadjajima oko nase reprezentacije je slucajna"
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 03 mar 2014, 22:35

drummer je napisao/la:Jesi vidio Tina,nije ni minute odigrao a frajer bi u Brazil.Skroman momak,nema sta.
:mrgreen:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 mar 2014, 22:44

Jel Tin iz famozne Agencije?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 mar 2014, 22:45

Bitno je da burazerov sin igra u boljem klubu od Sochauxa :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 03 mar 2014, 22:49

Evo citam on je rekao Prcicu da ne igra dovoljno i te stvari, pa jel moze trenerski mozak izgovoriti talentu i buducem igracu nase repke, pa da je to i istina pa ne mozes mu to reci. Treba mu podrsku dati ili nesto slicno, kakav je to pedagog u picku materinu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 22:50

al stvarno ne kontam zašto pljujete po Safetu ,otišli smo na SP i mislim da bi sad bilo smijesno da ga smjenimo pred sp .i ima moju punu podrsku ,a ako zakazu na svjetskom . Tin i slicni se ne pokazu na terenu ja cu prvi traziti njegovu smjenu do tad pozzz .

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 mar 2014, 22:50

Consigliere je napisao/la:Jel Tin iz famozne Agencije?
A gdje bi to tatin sin bio, nego u tatinoj agenciji. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 mar 2014, 22:53

*p!p!t@* je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem, ovo je vec smijesno postalo... :roll:
Anonimni igrac, za kojeg navijaci Hajduka kazu da nije nesto posebno pravo u A tim.... strasno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 mar 2014, 22:56

Consigliere je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem, ovo je vec smijesno postalo... :roll:
Anonimni igrac, za kojeg navijaci Hajduka kazu da nije nesto posebno pravo u A tim.... strasno.
Vidi se da si van dešavanja, ovo je već davno iz smiješnog(s Vršajevićem) prešlo u žalosno. Ali ako se ičemu možemo nadati jeste to da će Sušić barem za nijansu biti bolji od Vršajevića, jer ako ne bude. :oops:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.