Igrač br. 6

CashMan
Moderator
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la CashMan » 05 mar 2014, 00:46

vendeta87 je napisao/la:
samson je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Koliko drkadžija na temi, držite se jedanput teme, imate chat i postavljajte slike ako ga bacate u očaj svaki dan :roll:

Nema to veze sa Srbima, mnogi su to pogrešno shvatili i glumetaju neke tolerantne osobe.
Ja i drug imamo internu sprdanciju, na temi nikoga .. Nemoj kvariti Feng - Shui svojim kvazi ozbiljnim pisanjem jer ne impresioniras nikoga. Hvala za misljenje u svakom slucaju ..
Ja ću se potruditi da nadjem još koju fotografiju od žena naših fudbalera i pa da ih prokomentarisemo, posebno jer vidim da to nekima smeta!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoćeš, hoćeš...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 mar 2014, 00:50

I ti se znas pojaviti ... Samo za brisanja si. Recycle Bin nick bi ti mnogo vise odgovarao ...

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 05 mar 2014, 00:51

samson je napisao/la:I ti se znas pojaviti ... Samo za brisanje sluzis. Recycle Bin bi ti mnogo vise odgovaralo ...
Tebi služi trajni :mrgreen:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 mar 2014, 20:52

I kad mi neko kaže dobar je Vranješ,lik teški kloc.Naprijed ne zna uputiti centaršut a nazad mu igrači bježe kako hoće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 mar 2014, 00:33

Covjek je limitiran naprijed i to je istina, ali da je los nazad to vec nije istina. Spasio je cist gol za jos vecu blamazu, a kao igrac je bolji barem 10x od Vrsajevica. Treba uzeti u obzir da mi nismo Španjolska da imamo na svakoj poziciji po desetak jednako kvalitetnih igraca, vec se moramo zadovoljiti onim sto imamo. Činjenica je da uz Mujdzu nas najbolji desni bek je Vranjes i to je to ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 mar 2014, 08:22

Vranjes mi je uvijek bio bolji od Bicakcica jer je duplo brzi i jaci u skok igri.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 06 mar 2014, 13:49

Vranješ neuporedivo bolje igra na poziciji štopera nego na desnom beku. Do sada je u Elazigu igrao savršeno na poziciji štopera i čak je protiv Fenera "pojeo" Emenikea, koji je inače najbolji napadač reprezentacije Nigerije protiv koje ćemo igrati na SP. Sinoć je zajedno sa Bičakčićem snosio odgovornost za prvi primljeni gol. Da se mene pita, ja bih u situacijama kad Mujdža ne igra Ogija stavio da igra štopera, a Ermina bih premjestio na poziciju desnog beka, jer kad je igrao na tom mjestu protiv Amera, odigrao je prilično dobro. Ogi dosta slabo igra u napadu, nije prodoran i nije toliko brz. Što se tiče ovoga što Saurman piše, to nije ništa čudno, on je tako i ranije dolazio redovno na ovu temu da pljuje, izgleda da baš mrzi Vranješa, pa mora pisati gluposti.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2014, 15:44

Volio bi da igra uz Spahica na SP-u. Jedini je nas stoper koji je relativno brz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 07 mar 2014, 12:53

SalePD je napisao/la:Vranješ neuporedivo bolje igra na poziciji štopera nego na desnom beku. Do sada je u Elazigu igrao savršeno na poziciji štopera i čak je protiv Fenera "pojeo" Emenikea, koji je inače najbolji napadač reprezentacije Nigerije protiv koje ćemo igrati na SP. Sinoć je zajedno sa Bičakčićem snosio odgovornost za prvi primljeni gol. Da se mene pita, ja bih u situacijama kad Mujdža ne igra Ogija stavio da igra štopera, a Ermina bih premjestio na poziciju desnog beka, jer kad je igrao na tom mjestu protiv Amera, odigrao je prilično dobro. Ogi dosta slabo igra u napadu, nije prodoran i nije toliko brz. Što se tiče ovoga što Saurman piše, to nije ništa čudno, on je tako i ranije dolazio redovno na ovu temu da pljuje, izgleda da baš mrzi Vranješa, pa mora pisati gluposti.
sada sam pregledao snimak i krivac je i za drugi gol,on definitivno ne može igrati na bočnoj poziciji prespor je kao štoper ok ;)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 mar 2014, 09:42

vrlo dobar kao stoper, ne baš kao desni bek. možda da bičakčić bude rezerva na desnom beku, ipak je tu poziciju igrao više puta dok je igrao za stuttgart..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 12:43

Ponovo u prvoj postavi Elaziga, protiv Kasmipaše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 mar 2014, 13:40

Na desnom beku nije nista bio bolji od Avdije, pa se vi ljutite koliko hoćete... u
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 mar 2014, 14:18

Bosniacum Lilium je napisao/la:Na desnom beku nije nista bio bolji od Avdije, pa se vi ljutite koliko hoćete... u
Pa covjek nije bio desni bek, a Avdija jeste.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 08 mar 2014, 14:24

Sarajlijc@ je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Na desnom beku nije nista bio bolji od Avdije, pa se vi ljutite koliko hoćete... u
Pa covjek nije bio desni bek, a Avdija jeste.
Pa nije ni Avdija ako bas tako gledas. Od kada je u Hajduku igra tu poziciju.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2014, 14:25

Realno, svi su bili u rangu Avdije tu noc. To sto je Salah pojeo Ogija, po meni nije nista strasno. On za mene i dalje ostaje back-up Mujdzi. Brzinu ima, ima agresivnost, i moze on pruziti puno na toj poziciji. Istina da mu mozda bolje lezi pozicija stopera, ali to je na Papetu da procjeni najbolje kroz treninge.

Bicakcica ni u snu na poziciju beka.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 mar 2014, 14:29

Stopirajte video na 42 sekundi i pogledajte dje se nalaze Salihovic, Spahic i Bicakcic, a dje Vranjes.

[youtube][/youtube]
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Ognjen Vranješ

Post Postao/la NoName » 12 mar 2014, 23:57

Goalgetter je napisao/la:Realno, svi su bili u rangu Avdije tu noc. To sto je Salah pojeo Ogija, po meni nije nista strasno. On za mene i dalje ostaje back-up Mujdzi. Brzinu ima, ima agresivnost, i moze on pruziti puno na toj poziciji. Istina da mu mozda bolje lezi pozicija stopera, ali to je na Papetu da procjeni najbolje kroz treninge.

Bicakcica ni u snu na poziciju beka.
E baš će Pape tupson da to dobro procjeni. On je toliko dobar u procjenjivanju da mu nakon posla selektora, koji je dobio kao bingo, procjenjujem karijeru vrhunskog procjenitelja. :)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 mar 2014, 00:40

vi za njega govorite lopta moze proci ali igrac ne pa ga Samaras otrese i u gostima i u Zenici,treba nam Arslanagić na soperu ,a Bicakcic na beku ispred mu stavit Hajrovica da ne ide naprijed i to je to..

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 13 mar 2014, 00:47

zgembo89 je napisao/la:vi za njega govorite lopta moze proci ali igrac ne pa ga Samaras otrese i u gostima i u Zenici,treba nam Arslanagić na soperu ,a Bicakcic na beku ispred mu stavit Hajrovica da ne ide naprijed i to je to..
Bicakcic beka :? onako spor ili Zukanovic beka :?
Moze protiv Grcke koja nema krila...
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 mar 2014, 04:51

Nama veoma veoma bitan igrac. Imat cemo srece i mi i on ako bude potpuno zdrav i spreman do zavrsnog turnira. Uz Mujdzu, Spahica i Vranjesa imamo dovoljnu pokretljivost u odbrani. U nekim semama cak moguce upotrebljiv kao defanzivni vezni.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.