AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 11:25

Livorno ce nastradat :D :D .
Moguci sastavi:

Abbiati-Abate-Silva-Nesta-Zambrotta-Pirlo-Flamini-Seedorf-Beckham-Boriello-Ronaldinho

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 11:27

A_d_0 je napisao/la:Livorno ce nastradat :D :D .
Moguci sastavi:

Abbiati-Abate-Silva-Nesta-Zambrotta-Pirlo-Flamini-Seedorf-Beckham-Boriello-Ronaldinho
jesil siguran da će rizikovati s rovitim nestom protiv livorna, a i za pirla sam čito da se ozljedio?
mada ništa to nije službeno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 11:32

tony-mortale je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Livorno ce nastradat :D :D .
Moguci sastavi:

jesil siguran da će rizikovati s rovitim nestom protiv livorna, a i za pirla sam čito da se ozljedio?
mada ništa to nije službeno
e za nestu sam se malo zezno mjesto njega 100% favalli igra a pirlo ce igrat 90%. ma kako god MORAMO dobit danas.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 11:42

ma vala ako nemožemo dobiti livorno bez pirla ono neznam koga možemo, plus sedorf se oporavio tako da je vezni red ok, al mene taj favali brine ja njega i onog odda nemogu smisliti, hajd bar se zambrota vratio, uglavnom samo pobjeda dolazi u obzir

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 11:47

tony-mortale je napisao/la:ma vala ako nemožemo dobiti livorno bez pirla ono neznam koga možemo, plus sedorf se oporavio tako da je vezni red ok, al mene taj favali brine ja njega i onog odda nemogu smisliti, hajd bar se zambrota vratio, uglavnom samo pobjeda dolazi u obzir
ufff kad vidim favalija i odda povraca mi se. neznam koji qrac oni traze u milanu. njima se treba napisat zahvalnica i dovidjenja kao i jos nekim igracima milana. evo pise se da bi vidic karijeru trebao nastaviti u milanu jer je navodno nezadovoljan u Man Utd.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 11:54

A_d_0 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma vala ako nemožemo dobiti livorno bez pirla ono neznam koga možemo, plus sedorf se oporavio tako da je vezni red ok, al mene taj favali brine ja njega i onog odda nemogu smisliti, hajd bar se zambrota vratio, uglavnom samo pobjeda dolazi u obzir
ufff kad vidim favalija i odda povraca mi se. neznam koji qrac oni traze u milanu. njima se treba napisat zahvalnica i dovidjenja kao i jos nekim igracima milana. evo pise se da bi vidic karijeru trebao nastaviti u milanu jer je navodno nezadovoljan u Man Utd.
ma kod mene je spisak još i duži dodao bi i kaldzea, jankulovskog i boneru, gruzijac je odigrao par dobrih sezona i hvala mu al ova dvojica su dugo u milanu a nikako da se nametnu, pa šta ih treba deset godina čekati da proigraju, ovoj djeci treba davati što više šansi + kupiti po jednog beka, stopera i napadača svjetske klase

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 11:56

A_d_0 je napisao/la:
ma kod mene je spisak još i duži dodao bi i kaldzea, jankulovskog i boneru, gruzijac je odigrao par dobrih sezona i hvala mu al ova dvojica su dugo u milanu a nikako da se nametnu, pa šta ih treba deset godina čekati da proigraju, ovoj djeci treba davati što više šansi + kupiti po jednog beka, stopera i napadača svjetske klase
znaci rafinha,vidic i dzeko.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 31 jan 2010, 12:13

...pusti snovi... evo sad i hernanes je podgrijao atmosferu izjavom da ako se njega pita da bi nastavio karijeru u milanu a ne u interu. iza džeke i kvalitetnog beka treba nam i jedan box to box midfielder a hernanes je upravo to. možda i najbolji igrač sao paola i brazilske like, ima 23-24 godine, topovski šut i dobar pregled igre. nije ko kaka ofanzivni vezni nego klasični srednji vezni ali može igrati na toj poziciji.
što se tiče izostanka pirla, protiv intera i u zadnjih par tekmi ko da ga nije ni bilo.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 12:19

_forzamilan_ je napisao/la:...pusti snovi... evo sad i hernanes je podgrijao atmosferu izjavom da ako se njega pita da bi nastavio karijeru u milanu a ne u interu. iza džeke i kvalitetnog beka treba nam i jedan box to box midfielder a hernanes je upravo to. možda i najbolji igrač sao paola i brazilske like, ima 23-24 godine, topovski šut i dobar pregled igre. nije ko kaka ofanzivni vezni nego klasični srednji vezni ali može igrati na toj poziciji.
što se tiče izostanka pirla, protiv intera i u zadnjih par tekmi ko da ga nije ni bilo.
ma pricalo se i prije o tom hernanesu dobra igrac. mi na skoro svim pozicijama moramo dovest po jednog igraca. stoper,bek,centralni vezni,spic. samo krila su dobra.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 31 jan 2010, 13:42

pa ne bih ja baš rekao da su krila u milanu nešto posebno dobra. pato igra na krilnoj poziciji vrlo dobro iako je riječ o napadaču klasičnom i grehota ga je staviti na krilo jer najbolje partije pruža kao klasični napadač. s druge strane ronaldinho nikad nije bio izrazito krilo, prirodna pozicija mu jeste da igra po lijevoj strani ali i da ima slobodnu ulogu i da često mijenja pozicije. ako ćemo realnu u milanu ima samo jedan čisto krilni igrač a to je ignazio abate. on silom prilika igra desnog beka. mislim da je milan bez dovoljnog broja (kvalitetnih???) krilnih igrača samo radi ancelottija koji nikad nije preferirao igru preko krila već kroz sredinu tak da su u toj njegovoj formaciji božićno drvce krila suvišna. po meni milan je najkritičniji na bočnim pozicijama i fali im jedan kvalitetan napadač koji je u stanju iz ničega napraviti šansu. džeko-idealan.

opet nova nagađanja. navodno postoji pansa da dođe do zamjene jankulovski-mancini. po mome mišljenju od toga nema ništa, niti 1% šanse.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 15:52

poluvrijeme 1-0, capitano ambro na centaršut beckhama, mada je i golman loše reagovao, uglavnom teška utakmica, livorno se brani sa 10 igrača, milan pokušavao sa šutevima izvan 16, par dobrih šuteva ronaldinja i beckhama, ronaldinjo je pogodio i stativu. neznam što leonardo uvijek igra samo sa jednim napadačem, otkad je na klupi milana igra samo sa jednom formacijom, pa valjda se može kod kuće protiv livorna igrati sa 2 napadača, bio je poslao huntelara na zagrijavanje al pošto smo poveli teško da će odma od početka drugog dobiti šansu.
Ipak nema pirla, nije uopšte u sastavu, a i zambrota je naklupi

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 17:01

ma bravo leo, ušao huntelar al umjesto boriela, i naravno livorno iz dva šuta daje gol, na šut sa dvadesetak metara lukareli postavlja nogu i skrene je za 1-1, naravno livorno stalno napadao po desnoj strani jer mali antonini nije kriv što nezna, uglavnom igra bez ideje, daj je ronaldinju da on nešto izmisli, ne očekujem ništa spektakularno dok je leonardo trener jer on jednostavno nema hrabrosti, stalno isti šablon, imao je nekih kao rezultata dok ga nisu pročitali, raočaravajuće :cry:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 17:10

fuj **** ti igru... sabili se u 16-terac nemozes prici...ma znao sam ja cim mi jednu izgubimo past ce nam moral...odlicno berluskoni mamu ti **** daj koju marku cigane...da Bog da crko...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 17:14

A_d_0 je napisao/la:fuj **** ti igru... sabili se u 16-terac nemozes prici...ma znao sam ja cim mi jednu izgubimo past ce nam moral...odlicno berluskoni mamu ti **** daj koju marku cigane...da Bog da crko...
ma sad je svejedno da dovedu drogbu, džeku i toresa, kad trenerčina igra sa jednim špicem, lijevo ronaldinjo samo nešto dribla, bekam samo centrira i to je taktika, što prije njima dvojici dodati i ćao, a borijelo nit je jak da se gradi nema skok igru, nema dribling, ništa specijalno,bekovi katastrofa odavno, neznam na koji on način misli pobjeđivati jedino da dinjo predribla 2-3 igrača i sam sve završi il da becks pogodi borijela u trepavicu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 31 jan 2010, 17:53

Kladi se na svoje,pa ces se opariti :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 18:13

A_d_0 je napisao/la:fuj **** ti igru... sabili se u 16-terac nemozes prici...ma znao sam ja cim mi jednu izgubimo past ce nam moral...odlicno berluskoni mamu ti **** daj koju marku cigane...da Bog da crko...
ma sad je svejedno da dovedu drogbu, džeku i toresa, kad trenerčina igra sa jednim špicem, lijevo ronaldinjo samo nešto dribla, bekam samo centrira i to je taktika, što prije njima dvojici dodati i ćao, a borijelo nit je jak da se gradi nema skok igru, nema dribling, ništa specijalno,bekovi katastrofa odavno, neznam na koji on način misli pobjeđivati jedino da dinjo predribla 2-3 igrača i sam sve završi il da becks pogodi borijela u trepavicu
ma boriello je taraba ba kakav on. ko sto si rekao nit je brz,nit jak,nit,tehnicar,nit dribler sasvim prosjecan igrac. bekovi za Haga, i onaj Beckham umro nije vise za fudbala.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 18:16

ma abate treba igrati gdje becks, on i nije bek uopšte već igra sad zato što mora, al sve je meni jasno fali 4-5 igrača iz prve ekipe i nije nemoguće da ti i neki mali klub uzme bod, al da se igra ista taktika kad ti gostuje real ili kad ti gostuješ realu a ista ta kad ti dolazi livorno :roll: :roll: :roll:
a onaj favali je neku veliku sadaku podjelio kad on sa skoro 40 kuka još igra fudbal i to u milanu i to za ogromne pare, pa mravac je doktor za njega

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 18:29

toffee XXL je napisao/la:Ma vi isto Real, sve lafo zvijezde nemozete dobit Livorno kuci, Reala osramoti cetveroligas, pa dje je taj Beckham i Co.
ma kakve zvijezde, baš kontra milan nije dao za igrača preko 20 miliona ima par godina, a danas igrale zvijezde abiati, abate, favali, antonini,ambrosini i borijelo, pa ako iko smatra nekog od ovih zvijezdom s njim nešto nije u redu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2010, 18:33

I opet kiks. Izgleda da su pobjede ostale proslost. Nadam se da nije tako, ali sve su prilike da jest. Nista dok se ne dovede novi Kaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 19:05

toffee XXL je napisao/la:Ma vi isto Real, sve lafo zvijezde nemozete dobit Livorno kuci, Reala osramoti cetveroligas, pa dje je taj Beckham i Co.
a gdje je taj tvoj tim MOLIM te mi reci? ne smeta meni kad me podjebava neko ciji je tim bolji al ovi navijaci koji navijaju za prosjecne ekipice zalosno.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.