Moguci sastavi:
Abbiati-Abate-Silva-Nesta-Zambrotta-Pirlo-Flamini-Seedorf-Beckham-Boriello-Ronaldinho
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jesil siguran da će rizikovati s rovitim nestom protiv livorna, a i za pirla sam čito da se ozljedio?A_d_0 je napisao/la:Livorno ce nastradat![]()
.
Moguci sastavi:
Abbiati-Abate-Silva-Nesta-Zambrotta-Pirlo-Flamini-Seedorf-Beckham-Boriello-Ronaldinho
e za nestu sam se malo zezno mjesto njega 100% favalli igra a pirlo ce igrat 90%. ma kako god MORAMO dobit danas.tony-mortale je napisao/la:jesil siguran da će rizikovati s rovitim nestom protiv livorna, a i za pirla sam čito da se ozljedio?A_d_0 je napisao/la:Livorno ce nastradat![]()
.
Moguci sastavi:
mada ništa to nije službeno
ufff kad vidim favalija i odda povraca mi se. neznam koji qrac oni traze u milanu. njima se treba napisat zahvalnica i dovidjenja kao i jos nekim igracima milana. evo pise se da bi vidic karijeru trebao nastaviti u milanu jer je navodno nezadovoljan u Man Utd.tony-mortale je napisao/la:ma vala ako nemožemo dobiti livorno bez pirla ono neznam koga možemo, plus sedorf se oporavio tako da je vezni red ok, al mene taj favali brine ja njega i onog odda nemogu smisliti, hajd bar se zambrota vratio, uglavnom samo pobjeda dolazi u obzir
ma kod mene je spisak još i duži dodao bi i kaldzea, jankulovskog i boneru, gruzijac je odigrao par dobrih sezona i hvala mu al ova dvojica su dugo u milanu a nikako da se nametnu, pa šta ih treba deset godina čekati da proigraju, ovoj djeci treba davati što više šansi + kupiti po jednog beka, stopera i napadača svjetske klaseA_d_0 je napisao/la:ufff kad vidim favalija i odda povraca mi se. neznam koji qrac oni traze u milanu. njima se treba napisat zahvalnica i dovidjenja kao i jos nekim igracima milana. evo pise se da bi vidic karijeru trebao nastaviti u milanu jer je navodno nezadovoljan u Man Utd.tony-mortale je napisao/la:ma vala ako nemožemo dobiti livorno bez pirla ono neznam koga možemo, plus sedorf se oporavio tako da je vezni red ok, al mene taj favali brine ja njega i onog odda nemogu smisliti, hajd bar se zambrota vratio, uglavnom samo pobjeda dolazi u obzir
znaci rafinha,vidic i dzeko.tony-mortale je napisao/la:ma kod mene je spisak još i duži dodao bi i kaldzea, jankulovskog i boneru, gruzijac je odigrao par dobrih sezona i hvala mu al ova dvojica su dugo u milanu a nikako da se nametnu, pa šta ih treba deset godina čekati da proigraju, ovoj djeci treba davati što više šansi + kupiti po jednog beka, stopera i napadača svjetske klaseA_d_0 je napisao/la:ufff kad vidim favalija i odda povraca mi se. neznam koji qrac oni traze u milanu. njima se treba napisat zahvalnica i dovidjenja kao i jos nekim igracima milana. evo pise se da bi vidic karijeru trebao nastaviti u milanu jer je navodno nezadovoljan u Man Utd.tony-mortale je napisao/la:ma vala ako nemožemo dobiti livorno bez pirla ono neznam koga možemo, plus sedorf se oporavio tako da je vezni red ok, al mene taj favali brine ja njega i onog odda nemogu smisliti, hajd bar se zambrota vratio, uglavnom samo pobjeda dolazi u obzir
ma pricalo se i prije o tom hernanesu dobra igrac. mi na skoro svim pozicijama moramo dovest po jednog igraca. stoper,bek,centralni vezni,spic. samo krila su dobra._forzamilan_ je napisao/la:...pusti snovi... evo sad i hernanes je podgrijao atmosferu izjavom da ako se njega pita da bi nastavio karijeru u milanu a ne u interu. iza džeke i kvalitetnog beka treba nam i jedan box to box midfielder a hernanes je upravo to. možda i najbolji igrač sao paola i brazilske like, ima 23-24 godine, topovski šut i dobar pregled igre. nije ko kaka ofanzivni vezni nego klasični srednji vezni ali može igrati na toj poziciji.
što se tiče izostanka pirla, protiv intera i u zadnjih par tekmi ko da ga nije ni bilo.
ma sad je svejedno da dovedu drogbu, džeku i toresa, kad trenerčina igra sa jednim špicem, lijevo ronaldinjo samo nešto dribla, bekam samo centrira i to je taktika, što prije njima dvojici dodati i ćao, a borijelo nit je jak da se gradi nema skok igru, nema dribling, ništa specijalno,bekovi katastrofa odavno, neznam na koji on način misli pobjeđivati jedino da dinjo predribla 2-3 igrača i sam sve završi il da becks pogodi borijela u trepavicuA_d_0 je napisao/la:fuj **** ti igru... sabili se u 16-terac nemozes prici...ma znao sam ja cim mi jednu izgubimo past ce nam moral...odlicno berluskoni mamu ti **** daj koju marku cigane...da Bog da crko...
ma boriello je taraba ba kakav on. ko sto si rekao nit je brz,nit jak,nit,tehnicar,nit dribler sasvim prosjecan igrac. bekovi za Haga, i onaj Beckham umro nije vise za fudbala.tony-mortale je napisao/la:ma sad je svejedno da dovedu drogbu, džeku i toresa, kad trenerčina igra sa jednim špicem, lijevo ronaldinjo samo nešto dribla, bekam samo centrira i to je taktika, što prije njima dvojici dodati i ćao, a borijelo nit je jak da se gradi nema skok igru, nema dribling, ništa specijalno,bekovi katastrofa odavno, neznam na koji on način misli pobjeđivati jedino da dinjo predribla 2-3 igrača i sam sve završi il da becks pogodi borijela u trepavicuA_d_0 je napisao/la:fuj **** ti igru... sabili se u 16-terac nemozes prici...ma znao sam ja cim mi jednu izgubimo past ce nam moral...odlicno berluskoni mamu ti **** daj koju marku cigane...da Bog da crko...
ma kakve zvijezde, baš kontra milan nije dao za igrača preko 20 miliona ima par godina, a danas igrale zvijezde abiati, abate, favali, antonini,ambrosini i borijelo, pa ako iko smatra nekog od ovih zvijezdom s njim nešto nije u redutoffee XXL je napisao/la:Ma vi isto Real, sve lafo zvijezde nemozete dobit Livorno kuci, Reala osramoti cetveroligas, pa dje je taj Beckham i Co.
a gdje je taj tvoj tim MOLIM te mi reci? ne smeta meni kad me podjebava neko ciji je tim bolji al ovi navijaci koji navijaju za prosjecne ekipice zalosno.toffee XXL je napisao/la:Ma vi isto Real, sve lafo zvijezde nemozete dobit Livorno kuci, Reala osramoti cetveroligas, pa dje je taj Beckham i Co.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.