Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Milano je odlična ekipa koja iz nedelje u nedelju odlično igra evroligaške mečeve.
Mislim da je hendikep od 7,5 velik i da će izgubiti manje od te razlike,a možda čak u opšte i ne izgube.
A glavni razlog je to što za Olimpijakos neće igrati povredjeni Spanulis i faliće oko 15 njegovih poena.
Mislim da je hendikep od 7,5 velik i da će izgubiti manje od te razlike,a možda čak u opšte i ne izgube.
A glavni razlog je to što za Olimpijakos neće igrati povredjeni Spanulis i faliće oko 15 njegovih poena.
e to vec daje malo drugačiju sliku na tvoj prijedlog.Tara je napisao/la:Milano je odlična ekipa koja iz nedelje u nedelju odlično igra evroligaške mečeve.
Hvala
Nexus,da li su tebi Teodosić ( 11,5) i Vims ( 12,5) za jaču igru više od ponudjene granice ? To ponude iz Mozzarta.
nemam ja pojma o košarci jaraneTara je napisao/la:Nexus,da li su tebi Teodosić ( 11,5) i Vims ( 12,5) za jaču igru više od ponudjene granice ? To ponude iz Mozzarta.
Nexus,šta predlažeš danas za pravu igru ?
S obzirom da veceras za Olympiakos nece igrati Begic i Spanoulis ko bi od ove dvojice mogao ici preko??
PRINTEZIS G.(10,5) ili
LOJESKI M.(9,5)!!!
Mozda cak i obojica,, sta misle strucnjaci za kosu?
PRINTEZIS G.(10,5) ili
LOJESKI M.(9,5)!!!
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Pocius M.(-9,5+)-Žal-CSKA 1,85 više
Danas Žalgiris čeka vrlo težak susret protiv CSKA i sve osim pobjede rusa bi bilo veliko iznenađenje jer je Žalgiris ostao bez još jednog važnog igrača ,bez Jankunasa koji će izbivati s terena oko mjesec dana,što znači da će Pocius uputiti nešto više šuteva no obično,a s obzirom da je na prosjeku od skoro 12 poena trebao bi ovo proći.
Pavlović A.(-11,5+)-Par-Ba 1,85 više
Igrao sam ga protiv Radničkog i opet ću odigrati,jer sam siguran da će Vujošević čuvati Bogdanovića za utakmicu protiv Olimpije u nedjelju ,a to znači da će Pavlović igrati 25+ minuta i uzeti 12-tak šuteva što će mu vjerujem biti dovoljno da prebaci ovu granicu.
SRETNO.
Danas Žalgiris čeka vrlo težak susret protiv CSKA i sve osim pobjede rusa bi bilo veliko iznenađenje jer je Žalgiris ostao bez još jednog važnog igrača ,bez Jankunasa koji će izbivati s terena oko mjesec dana,što znači da će Pocius uputiti nešto više šuteva no obično,a s obzirom da je na prosjeku od skoro 12 poena trebao bi ovo proći.
Pavlović A.(-11,5+)-Par-Ba 1,85 više
Igrao sam ga protiv Radničkog i opet ću odigrati,jer sam siguran da će Vujošević čuvati Bogdanovića za utakmicu protiv Olimpije u nedjelju ,a to znači da će Pavlović igrati 25+ minuta i uzeti 12-tak šuteva što će mu vjerujem biti dovoljno da prebaci ovu granicu.
SRETNO.
po meni ti je Printezis zicer jer ove sezone u 8 utakmica doma u 5 je išao preko s tim da je postizao 2 16 17 12 9 21 13 9,a s obzirom da je u zadnjoj zabio samo dva danas uz nedostatak Spanulisa on će morati biti da 10+ koševa ako žele pobjeditigonzales je napisao/la:S obzirom da veceras za Olympiakos nece igrati Begic i Spanoulis ko bi od ove dvojice mogao ici preko??
PRINTEZIS G.(10,5) ili
LOJESKI M.(9,5)!!!
odlična ponuda, odavno nije ovako bilo....fakat ne znam sta da izaberemTara je napisao/la:Nexus,šta predlažeš danas za pravu igru ?
double 1
Lojeski 11+
Knapp
// 2,09
double 2
Fener +10,5
Sijsling
// 2,00
sretno!
Lojeski 11+
Knapp
// 2,09
double 2
Fener +10,5
Sijsling
// 2,00
sretno!
Rosol - Lajović 2 (2.20)
Drugovi, nema me već danima i kladim se sve manje. Pokusavam odradit onu pauzu koju sam sebi obećavam mjesecima
(vjerujte - dobro dođe odmoriti malo i ne misliti na ponudu)
ugl. za večeras sam odvojio jedan par nogometa, odigrati ću u singlu. Bez analize, ne pozivam nikoga da prati.. Ali, ako me osjećaj ne vara i pogodim ovo, bit će lijepo zazelenit, ako ništa drugo
Volta Redonda - Cabofriense / točan rez. 1-1 @6.00
Ponavljam.. Nikakve "dojave", namještaljke, informacije itd.. Čisto osjećaj i statistika međ. omjera.
Možda se javim još s kojim parom pikada, ako tko zaželi. Pozdrav!
ugl. za večeras sam odvojio jedan par nogometa, odigrati ću u singlu. Bez analize, ne pozivam nikoga da prati.. Ali, ako me osjećaj ne vara i pogodim ovo, bit će lijepo zazelenit, ako ništa drugo
Volta Redonda - Cabofriense / točan rez. 1-1 @6.00
Ponavljam.. Nikakve "dojave", namještaljke, informacije itd.. Čisto osjećaj i statistika međ. omjera.
Možda se javim još s kojim parom pikada, ako tko zaželi. Pozdrav!
U desetom selu živi Antuntun!
SAd me prijatelj zove, neki expert za nba mu posalo 2 para..Duncan over 16, 5 i James over 28,5..u bih Bet- live nudi te margine, pa eto ako ko hoce nek isprati, moj pajdo ulozio pola plate na to a izvor njegov 9000 kuna..ja cu licno ispratit pa sta bude 
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Baš neki dobar ekspert. Mislim, ono, ko bi baš njih dvojicu igrao preko, jelte?!? 
Nama je Željo svetinja jedina.
taj izvor koji stavlja 9000 kn je pun ko brod ocito, njegovih 9000 je kao nasih 20..Brezovac je napisao/la:SAd me prijatelj zove, neki expert za nba mu posalo 2 para..Duncan over 16, 5 i James over 28,5..u bih Bet- live nudi te margine, pa eto ako ko hoce nek isprati, moj pajdo ulozio pola plate na to a izvor njegov 9000 kuna..ja cu licno ispratit pa sta bude
tvoj prijatelj koji stavlja pola plaće je obični kockar i hazarder koji bi mogao propasti vrlo brzo
a mi koji ćemo ispratiti smo naivčine, al bar nećemo odriješiti kesu za dva nba igrača (što je najobičnija lutrija i ne može se nikoga nazvati expertom na tom polju)
U desetom selu živi Antuntun!
Jamesa i treba ocekivati preko a Duncanu dajem 2% sanse da ce ici preko 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
A šta ako ga stane šut, šta ako zareda masu ličnih, šta ako se povrijedi ? Izvisiš ko mazlum zadnji.
Te dvije su opcije realne, nema šta, ali de bola gdje ćeš se s pola plate igrati nešto što zavisi od milion faktora.
Te dvije su opcije realne, nema šta, ali de bola gdje ćeš se s pola plate igrati nešto što zavisi od milion faktora.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
MA on je vec propao samo nije toga svjestan josbevanda4 je napisao/la:taj izvor koji stavlja 9000 kn je pun ko brod ocito, njegovih 9000 je kao nasih 20..Brezovac je napisao/la:SAd me prijatelj zove, neki expert za nba mu posalo 2 para..Duncan over 16, 5 i James over 28,5..u bih Bet- live nudi te margine, pa eto ako ko hoce nek isprati, moj pajdo ulozio pola plate na to a izvor njegov 9000 kuna..ja cu licno ispratit pa sta bude
tvoj prijatelj koji stavlja pola plaće je obični kockar i hazarder koji bi mogao propasti vrlo brzo(šala,ništa osobno)
a mi koji ćemo ispratiti smo naivčine, al bar nećemo odriješiti kesu za dva nba igrača (što je najobičnija lutrija i ne može se nikoga nazvati expertom na tom polju)
Par puta sam prepisivao parove tog lika i par puta sam i pogodio, al isto tako moram da kazem da sam i pao dosta puta..tako da nemojte stavljat zene auta kuce na ovo, pa da vas sutra imam na savjesti
Ja cu licno ispratit ne bas s pola plate,jer po meni dosta je izgledno da oba para prodju s obzirom da je tesko ocekivat BO, a suvisno je i trositi rijeci o ovoj dvojici kosarkasa..
Nemojte drvlje i kamenje na mene ako ne prodje, ja pisem sto sam cuo i sto cu i ja odigrat.Ž
Djedovic manje od 11.5
Bayern ide u goste Partizanu..Djedovic nakon povrede igra manje i slabije..u Euroligi u prosle dvije utakmice : 14 i 10 minuta i samo 3 poena u obe utakmice..Nije jos uhvatio staru formu,a dobra odbrana partizana i vruc parket bi ga trebali ostavit' ispod ove granice
Bayern ide u goste Partizanu..Djedovic nakon povrede igra manje i slabije..u Euroligi u prosle dvije utakmice : 14 i 10 minuta i samo 3 poena u obe utakmice..Nije jos uhvatio staru formu,a dobra odbrana partizana i vruc parket bi ga trebali ostavit' ispod ove granice
Ma preko ide Nihko do poluvremena.mirzatele je napisao/la:Djedovic manje od 11.5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.