A Tinki, Hadzic i Medo su ga kljukali loptama, ili Mujdza, Lulic ili Ibisevic..svi su ga trazili i stvarali mu sanse, on ih nije koristio..koja tarabaDonCorleone je napisao/la:To je tacno, isto kao sto nas nema od Grcke igracki nigdje. Postoji tu neka korelacija vjerovatno.soxx je napisao/la:Dobro ovaj naslov na ss kaze. Nije ni aplauze dobio dzabe, zasluzio ih je. Isto kao i zvizduke.
Njega od grcke nema, ono da kazemo "Dzeko odlicno odigrao, ili makar solidan bio." A sad kao ovu zadnju odigrao lose zbog povrede.. Nema tebe sinko vec par mjeseci.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
A ti sjeme Fahrudinee
Gledajte porodicno izdanje

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
eto kad se budemo sastali dogg se na jedno pivce bar prije tekmebparena je napisao/la:@Nakamura
Iz Zenice ali sam nekada u vrijeme Frlje i Amarove plave sirene vjesio i na Grbavici. No to je bilo UEFA vrijeme.
Sve se dogovorimo - lp iz ZeniceNakamura je napisao/la:eto kad se budemo sastali dogg se na jedno pivce bar prije tekmebparena je napisao/la:@Nakamura
Iz Zenice ali sam nekada u vrijeme Frlje i Amarove plave sirene vjesio i na Grbavici. No to je bilo UEFA vrijeme.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
BH430 je napisao/la:koja smo mi stoka ebote
ako hocete i ostanite.mandraX je napisao/la:BH430 je napisao/la:koja smo mi stoka ebote
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Consigliere
- Kontakt:
Kako bi volio da ima mjerenje pa da vidimo koliko je pretrcao sinoc i koliko je pretrcao protiv Grcke u Zenici kad ih je sam pobjedio sa dva gola. Bog me ubio ako je razlika u sto metara!
Naravno, mamutima sa tribina najlakse je reci nije trcao, sta zna stoka? Boli njih briga sto nije na terenu nije bilo niti jednog kreativnog igraca ili sto za 90 minuta nismo ubacili loptu kako treba... Dzeko je valjda kriv sto kao budala nije ganjao loptu izmedju egipatskih stopera.
I jasno je po reakciji bilo da je dogovor da igra 60ak minuta. Sa je onaj slon Susic imao u svojoj glavi, boga pitaj.
Jao, koja je ovo sramota. Nije se pojedinacno izdvajao krivac na terenu kad nas je Moldavija gazila na Kosevu, ali sad se nasli pacenici prozivati najboljeg igraca koji je ikada nosio nas dres...
Naravno, mamutima sa tribina najlakse je reci nije trcao, sta zna stoka? Boli njih briga sto nije na terenu nije bilo niti jednog kreativnog igraca ili sto za 90 minuta nismo ubacili loptu kako treba... Dzeko je valjda kriv sto kao budala nije ganjao loptu izmedju egipatskih stopera.
Jao, koja je ovo sramota. Nije se pojedinacno izdvajao krivac na terenu kad nas je Moldavija gazila na Kosevu, ali sad se nasli pacenici prozivati najboljeg igraca koji je ikada nosio nas dres...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
jarane volim i ja BiH ali mene bi bilo stid i sramota vrijedjati onako bilo koga od nasi igracabparena je napisao/la:ako hocete i ostanite.mandraX je napisao/la:BH430 je napisao/la:koja smo mi stoka eboteMi ostali to nismo i volimo BiH.
Jedina nada je da Dzeko i Spahic okrenu ledja Susicu...samo tako mozemo dobiti drugog selektora prije Brazila...i nikad nije kasno cak ni dan prije tekme protiv Argentine nebi bilo kasno, ali sto prije to bolje.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Koga bi ti stavio za selektora evo sad?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Vjerujem da bi i ti bio bolji selektor od Susica ili bilo koji drugi forumasFormat je napisao/la:Koga bi ti stavio za selektora evo sad?
-------------------Begović------------------
Ja se ne sjecam koliko je Dzeko jucer puta loptu dotakao. Vala, ja kad bi vidio ne idu mi lopte, ne traze me. Osao bi nazad makar znaci makar da je osjetim malo, da se "igram". Al eto. Uglavnom, krivac je i Susic sto nema centarsuteva. Ybt. Mi Vedu i Dzeku u napadu imamo koji cekaju loptu na glavu a klocina gura vedu na krilo pa forsira igru kroz sredu. Pa Dzeki nek Izet i Lulic ubacuju bit cemo opasniji 3x.ARGUMENT je napisao/la:A Tinki, Hadzic i Medo su ga kljukali loptama, ili Mujdza, Lulic ili Ibisevic..svi su ga trazili i stvarali mu sanse, on ih nije koristio..koja tarabaDonCorleone je napisao/la:To je tacno, isto kao sto nas nema od Grcke igracki nigdje. Postoji tu neka korelacija vjerovatno.soxx je napisao/la:Dobro ovaj naslov na ss kaze. Nije ni aplauze dobio dzabe, zasluzio ih je. Isto kao i zvizduke.
Njega od grcke nema, ono da kazemo "Dzeko odlicno odigrao, ili makar solidan bio." A sad kao ovu zadnju odigrao lose zbog povrede.. Nema tebe sinko vec par mjeseci.jer on bi se trebo vjerocatno vracati i u odbranu po lopte..ne branim ga, al sto jest jest, ne sjecam se kad je zadnji put dobio centarsut na glavu, sto mu je najveca snaga ili da mu je se stvorio prostor a da ne ljepe non stop po dva igraca na njemu..jos jednom..nije on jucer dobromigro, al ko sto Don kaze, ima tu i drugih faktora odmkojih Dzeko zivi i ne moze bez njih.
Zao je meni Kolasinca i Izeta. Pogotovo drugog, gura ga cijelo vrijeme na klupu. Cak me i stid,
Nije Vedo kriv, stavio ga je Pape na krilo hej na krilo, zamislite RvN na krilu.... E moj Susicu tarabo jedna...
Zeljeznicar! 1921 !
- Neutralan88
- Kontakt:
De ba nemoj lupati gluposti..Pauk je napisao/la:Jedina nada je da Dzeko i Spahic okrenu ledja Susicu...samo tako mozemo dobiti drugog selektora prije Brazila...i nikad nije kasno cak ni dan prije tekme protiv Argentine nebi bilo kasno, ali sto prije to bolje.
Znacu Dzeko i Spaha okrenu se i biraju trenera xD
Ko ce preuzet ovaj cirkus i cekati da BABO Mido napadne selektora
Gadi mi se pristup Dzeke sinoc..
0 cista od igranja i ponasanja, sam je kriv..
Voliš ti i slični tebi kitu samo, čim možete 0-24h pljuvat' po svetinji.bparena je napisao/la:ako hocete i ostanite.mandraX je napisao/la:BH430 je napisao/la:koja smo mi stoka eboteMi ostali to nismo i volimo BiH.
Susic nit je takticar niti motivator. Da je makar neki autoritet pa da kaze "TRCITE MAMLAZI" !! Al ne, stoji kraj klupe slozi facu do poda i gleda kao i ja tekmu. Allahu pomozi!Neutralan88 je napisao/la:De ba nemoj lupati gluposti..Pauk je napisao/la:Jedina nada je da Dzeko i Spahic okrenu ledja Susicu...samo tako mozemo dobiti drugog selektora prije Brazila...i nikad nije kasno cak ni dan prije tekme protiv Argentine nebi bilo kasno, ali sto prije to bolje.
Znacu Dzeko i Spaha okrenu se i biraju trenera xD
Ko ce preuzet ovaj cirkus i cekati da BABO Mido napadne selektora
Gadi mi se pristup Dzeke sinoc..
0 cista od igranja i ponasanja, sam je kriv..
Da je makar neki trener sa bilo kakvom osobinom od ove 3.
Njega je lahko isprovocirati tako i u City biva.. samo sta bi bilo da mu protivnici malo..
Sta bi da mu sa tribine kao za Ronalda u fazonu "ese portugues, hijo puta es"
[youtube][/youtube]
Svaka mu cast
kako se nosa sa publikom...
Sta bi da mu sa tribine kao za Ronalda u fazonu "ese portugues, hijo puta es"
[youtube][/youtube]
Svaka mu cast
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Da se ubacim u raspravu, tu su Amar Osim, Dušan Bajević pa čak i Baka Slišković, Meho Kodro pa i clown Ćiro svi oni bi bolje postavili ekipu nego Pape, čast njemu za SP ali izgubio je autoritet nad igračima to svi vide, čovjek nezna šta priča a još manje šta radi. Samo da se ne raspemo do SP-a bilo bi šteta.Format je napisao/la:Koga bi ti stavio za selektora evo sad?
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
Trenutno korisnika/ca: klasik, Mocvara1991 i 20 gostiju.