Generali ne napustaju bojiste. Susic to zna i nije ga htjeo da mjenja. Svi mi ovdje ni manje ni vise vole ili nevole Edina i ne treba da se nadmece neko da ga dokazuje. Svi mi znamo da je zablistao protiv Grcke ali od tad pa do danas spava na tim Grcima. Ja licno nemam nista protiv njega i da Bogda bude na svakoj tekmi kao prije 5-6 tekmi na toj Grckoj. Neka je slavio SP i svi smo slavili SP - ali treba da zapamti oni vatreni navijaci koji su ga docekali u BiH poslije Litvanije su isti oni vatreni koji su mu sinoc zvizdali. Mozes slavit ali i kritiku primit dostojanstveno. Samo da mu "povreda" nije bila opravdanje za hodanje i ne zelju da oznoji dres. General ne bjeze sa ratista....najjacajezenica je napisao/la:samo nije mi jasno sto ga ne izbaci kad je covjek trazio jos povrijednjen inache nisam protiv susica i podrzajem ga al mislim da je pojeo **** sto se tice edina i sto ga nije zamjenio
@zizu1991
kakva cast ??? Njemu treba da je cast da igra pred navijacima koji za reprezentaciju bukvalno ZIVE I GINU.