cipiripi je napisao/la:Svaka čast,mora da si neki drama casualacEvolution87 je napisao/la:danas legle stone island farmerke![]()
Možeš li postaviti sliku?

identicne ovim
@anonimni, poslao rođak iz švabije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
cipiripi je napisao/la:Svaka čast,mora da si neki drama casualacEvolution87 je napisao/la:danas legle stone island farmerke![]()
Možeš li postaviti sliku?

trenerka ili neke bermude ljeti eventualno, sorc naravno, necu valjda uz hlace na pegluDesole je napisao/la:Uz sta ovo nosis, a da nije trenerka? xDLenBias je napisao/la:
trebale bi se i one dodati u vec prilicno veliku kolekciju
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
normalaba je napisao/la: Kakve su ovo MetalikeZubima koljes kokoske xD
Zezam se baŠB_Fidelis je napisao/la:normalaba je napisao/la: Kakve su ovo MetalikeZubima koljes kokoske xD
Sta fali, klasicna casuala i metal/HC combo, malo Thor Steinar, Alpha Ind., Fred Perry, malo Slayer, Deatshpell Omega, Terror Inc., Machine Head, milina, lijeepo ljeto.
Jesi li to i ti sneakerhead?LenBias je napisao/la:trenerka ili neke bermude ljeti eventualno, sorc naravno, necu valjda uz hlace na pegluDesole je napisao/la:Uz sta ovo nosis, a da nije trenerka? xDLenBias je napisao/la:
trebale bi se i one dodati u vec prilicno veliku kolekciju
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
150 KM, a znam kako ti je vjeruj mi,i ja sam propustio jedne Reebok prije par godina sad se jedem zbog toga.Neutral je napisao/la:Koliko si ih platio, imam i ja jedne Reebok patike. Nemaš pojma koliko mi je krivo što nisam još jedne iste uzeo jer je bilo sve sniženo

Valjda dosao novi model ovih tj ove:rob do bagro je napisao/la:Isplati brate, jedan od boljim adidasovih modela danasnjice.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.