Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Principatus » 08 mar 2014, 04:40

Neki sebi zele balerinu kao stopera i kapitena. Da obuce suknju mozda. Ok. Ja nam to ne zelim.
Spaha ima svoje greske, ali kakav je takav je, dobar je. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 08 mar 2014, 04:45

Virtu4l je napisao/la:Sigurno da je aktuelna, obzirom da je Spahić u majici Bayera, on se svakako u jednom klubu ne može zadržati duži vremenski period.
Virtu4l je napisao/la:On je ipak bio materijal za malo veće klubove od Bayera. Nema baš puno igrača koji su mogli birati klub u koji će preći.
Ovaj prica kako se Spaha ne moze zadrzati nigdje dugoo... a vidi strucnjaka Safeta :roll:
Kamikaza.
slika
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 08:04

Principatus je napisao/la:Neki sebi zele balerinu kao stopera i kapitena. Da obuce suknju mozda.
Kako si to zaključio? Taj čovjek je sušta suprotnost svemu za šta se ti zalažeš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 13:31

Spahić nazvao selektora i izvinuo se za lošu igru. Bravo Emire, napokon jedan dobar potez.
Voli te tvoje Sarajevo.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 08 mar 2014, 13:33

Virtu4l je napisao/la:Spahić nazvao selektora i izvinuo se za lošu igru. Bravo Emire, napokon jedan dobar potez.
spaha je uvjek pi cka bio i bit ce .. javnosti jednu pricu a ovamo drugu , on je i kriv za ovakvo ponasanje edina , on da bude veza za smirivanje izmedju safeta i edina a on najgori --
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2014, 13:36

On i Džeko stvaraju klanove u svlačionici a na to sve nijemo gleda selektor.Zato nam svako okupljanje reprezentacije liči na teferič.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 08 mar 2014, 13:40

Kad je utakmica bila u zenici izmedju BiH i Madjarske , e sad spaha napravio penal , crveni dobio ii bili na fb komentari poslije tekme , e ja napisem sspaaha prodao si utakmicu lopove konjino heheh kad za 5 minuta dolazi u inbox poruka od spahe hehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok ... sve oni ovo citaju ;)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 08 mar 2014, 13:45

lucif3R666 je napisao/la:Kad je utakmica bila u zenici izmedju BiH i Madjarske , e sad spaha napravio penal , crveni dobio ii bili na fb komentari poslije tekme , e ja napisem sspaaha prodao si utakmicu lopove konjino heheh kad za 5 minuta dolazi u inbox poruka od spahe hehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok ... sve oni ovo citaju ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 mar 2014, 13:46

Virtu4l je napisao/la:Spahić nazvao selektora i izvinuo se za lošu igru. Bravo Emire, napokon jedan dobar potez.
Drug Virtu, znas na koga ti mene podsjecas? Na osobe koje iz mozaika vade iskljucivo one stvari koje njima odgovraraju i na osnovu tih grade svoje vlastito misljenje, to se da jednostavno procitati iz tvojih komentara.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 08 mar 2014, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 08 mar 2014, 13:48

lucif3R666 je napisao/la:Kad je utakmica bila u zenici izmedju BiH i Madjarske , e sad spaha napravio penal , crveni dobio ii bili na fb komentari poslije tekme , e ja napisem sspaaha prodao si utakmicu lopove konjino heheh kad za 5 minuta dolazi u inbox poruka od spahe hehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok ... sve oni ovo citaju ;)
2006. se ti dopisivao na fb sa Spahicem?? sto petljas, majstore?? :oops:

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 08 mar 2014, 13:50

maximusdecimus je napisao/la:
2006. se ti dopisivao na fb sa Spahicem?? sto petljas, majstore?? :oops:
poslijee je bilo pitanje da se spaha vrati ili ne vrati u reprezentaciju , ee neko napravio temu e onda ja u komentarima ostavio ne na spahin profil nego ta neka stranica sto je napravila i meni se spaha javi , nije 2006
nego poslije kad je trebao da se vrati , ja napisao da ne treba jer je prodao protiv madjarske utakmicu a onda on sa svog profila meni se javi u inbox i tako napise --

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 mar 2014, 13:53

Pravda za Lucifera 8-)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 13:54

http://sportsport.ba/bh_fudbal/i-kad-ne ... ega/126324" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 08 mar 2014, 14:01

lucif3R666 je napisao/la: poslijee je bilo pitanje da se spaha vrati ili ne vrati u reprezentaciju , ee neko napravio temu e onda ja u komentarima ostavio ne na spahin profil nego ta neka stranica sto je napravila i meni se spaha javi , nije 2006
nego poslije kad je trebao da se vrati , ja napisao da ne treba jer je prodao protiv madjarske utakmicu a onda on sa svog profila meni se javi u inbox i tako napise --
kad poslije?? godina?? ne poklapaju ti se neke stvari, Spahicev fb profil stvoren 2009. godine, a tada je vec uveliko igrao za reprezentaciju i nije bilo govora o nekakvom povratku. pitaj Boga ko se tebi javio i koga si blokirao, mozda nekog pedofila :mrgreen:
Zadnja izmjena: maximusdecimus, dana/u 08 mar 2014, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 08 mar 2014, 14:04

maximusdecimus je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la: poslijee je bilo pitanje da se spaha vrati ili ne vrati u reprezentaciju , ee neko napravio temu e onda ja u komentarima ostavio ne na spahin profil nego ta neka stranica sto je napravila i meni se spaha javi , nije 2006
kad poslije?? godina??
pa kad se trebao vratiti , mislim da je tad kodro preuzeo pa je bilo pitanje hocel spaha se vratiti ili ne... e sad ne znam ... a jos bih dodao monologu koji kaze da je jedino papac ostao doslijedan da se ne odazove reprezentaciji , pa znas da je bio protiv makedonije u zenici kad je kodro vodio repku i da se vratio al kad su kodru otjerali i on je definitivno odlucio da ne igra ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2014, 14:15

Treba Spahu poslati u politicare, mislim da bi u roku od par mjeseci BiH postala diktatura. :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 14:31

DonCorleone je napisao/la:Drug Virtu, znas na koga ti mene podsjecas? Na osobe koje iz mozaika vade iskljucivo one stvari koje njima odgovraraju i na osnovu tih grade svoje vlastito misljenje, to se da jednostavno procitati iz tvojih komentara.
Moj mozaik je malo širi. Mišljenje se se gradi na osnovu tačnih informacija, a ne pretpostavki, a ovih prvih mi hvala Bogu ne nedostaje.

Ko svoje mišljenje kreira na osnovu pretpostavki, desi mu se ono što se desilo vodećim galamdžijama nakon slučaja Tanković.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 mar 2014, 14:36

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Drug Virtu, znas na koga ti mene podsjecas? Na osobe koje iz mozaika vade iskljucivo one stvari koje njima odgovraraju i na osnovu tih grade svoje vlastito misljenje, to se da jednostavno procitati iz tvojih komentara.
Moj mozaik je malo širi. Mišljenje se se gradi na osnovu tačnih informacija, a ne pretpostavki, a ovih prvih mi hvala Bogu ne nedostaje.

Ko svoje mišljenje kreira na osnovu pretpostavki, desi mu se ono što se desilo vodećim galamdžijama nakon slučaja Tanković.
Ah da, zato ti je avaz smece od novina, pa ga prvi citiras kada ti odgovara.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 14:41

DonCorleone je napisao/la:Ah da, zato ti je avaz smece od novina, pa ga prvi citiras kada ti odgovara.
Avaz može uraditi intervju sa selektorom kad god poželi, jedan novinar ima pristup Safetu Sušiću. Selektorove izjave nikad nisu montirali, jer je to vrlo lako demantovati.
Voli te tvoje Sarajevo.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 mar 2014, 17:35

Imao je srece sto je hannover fulao penal njegova greska kos ispucavanja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 141 gost.