Spaha ima svoje greske, ali kakav je takav je, dobar je.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Neki sebi zele balerinu kao stopera i kapitena. Da obuce suknju mozda. Ok. Ja nam to ne zelim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Virtu4l je napisao/la:Sigurno da je aktuelna, obzirom da je Spahić u majici Bayera, on se svakako u jednom klubu ne može zadržati duži vremenski period.
Ovaj prica kako se Spaha ne moze zadrzati nigdje dugoo... a vidi strucnjaka SafetaVirtu4l je napisao/la:On je ipak bio materijal za malo veće klubove od Bayera. Nema baš puno igrača koji su mogli birati klub u koji će preći.
Kamikaza.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Kako si to zaključio? Taj čovjek je sušta suprotnost svemu za šta se ti zalažeš.Principatus je napisao/la:Neki sebi zele balerinu kao stopera i kapitena. Da obuce suknju mozda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Spahić nazvao selektora i izvinuo se za lošu igru. Bravo Emire, napokon jedan dobar potez.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
lucif3R666
- Kontakt:
spaha je uvjek pi cka bio i bit ce .. javnosti jednu pricu a ovamo drugu , on je i kriv za ovakvo ponasanje edina , on da bude veza za smirivanje izmedju safeta i edina a on najgori --Virtu4l je napisao/la:Spahić nazvao selektora i izvinuo se za lošu igru. Bravo Emire, napokon jedan dobar potez.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
On i Džeko stvaraju klanove u svlačionici a na to sve nijemo gleda selektor.Zato nam svako okupljanje reprezentacije liči na teferič.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
lucif3R666
- Kontakt:
Kad je utakmica bila u zenici izmedju BiH i Madjarske , e sad spaha napravio penal , crveni dobio ii bili na fb komentari poslije tekme , e ja napisem sspaaha prodao si utakmicu lopove konjino heheh kad za 5 minuta dolazi u inbox poruka od spahe hehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok ... sve oni ovo citaju 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- donniedarko
- Kontakt:
lucif3R666 je napisao/la:Kad je utakmica bila u zenici izmedju BiH i Madjarske , e sad spaha napravio penal , crveni dobio ii bili na fb komentari poslije tekme , e ja napisem sspaaha prodao si utakmicu lopove konjino heheh kad za 5 minuta dolazi u inbox poruka od spahe hehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok ... sve oni ovo citaju
- DonCorleone
- Kontakt:
Drug Virtu, znas na koga ti mene podsjecas? Na osobe koje iz mozaika vade iskljucivo one stvari koje njima odgovraraju i na osnovu tih grade svoje vlastito misljenje, to se da jednostavno procitati iz tvojih komentara.Virtu4l je napisao/la:Spahić nazvao selektora i izvinuo se za lošu igru. Bravo Emire, napokon jedan dobar potez.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 08 mar 2014, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- maximusdecimus
- Kontakt:
2006. se ti dopisivao na fb sa Spahicem?? sto petljas, majstore??lucif3R666 je napisao/la:Kad je utakmica bila u zenici izmedju BiH i Madjarske , e sad spaha napravio penal , crveni dobio ii bili na fb komentari poslije tekme , e ja napisem sspaaha prodao si utakmicu lopove konjino heheh kad za 5 minuta dolazi u inbox poruka od spahe hehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok ... sve oni ovo citaju
-
lucif3R666
- Kontakt:
poslijee je bilo pitanje da se spaha vrati ili ne vrati u reprezentaciju , ee neko napravio temu e onda ja u komentarima ostavio ne na spahin profil nego ta neka stranica sto je napravila i meni se spaha javi , nije 2006maximusdecimus je napisao/la:2006. se ti dopisivao na fb sa Spahicem?? sto petljas, majstore??lucif3R666 je napisao/la:Kad je utakmica bila u zenici izmedju BiH i Madjarske , e sad spaha napravio penal , crveni dobio ii bili na fb komentari poslije tekme , e ja napisem sspaaha prodao si utakmicu lopove konjino heheh kad za 5 minuta dolazi u inbox poruka od spahe hehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok ... sve oni ovo citaju
nego poslije kad je trebao da se vrati , ja napisao da ne treba jer je prodao protiv madjarske utakmicu a onda on sa svog profila meni se javi u inbox i tako napise --
- BeyKopites
- Kontakt:
Pravda za Lucifera 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
http://sportsport.ba/bh_fudbal/i-kad-ne ... ega/126324" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- maximusdecimus
- Kontakt:
kad poslije?? godina?? ne poklapaju ti se neke stvari, Spahicev fb profil stvoren 2009. godine, a tada je vec uveliko igrao za reprezentaciju i nije bilo govora o nekakvom povratku. pitaj Boga ko se tebi javio i koga si blokirao, mozda nekog pedofilalucif3R666 je napisao/la: poslijee je bilo pitanje da se spaha vrati ili ne vrati u reprezentaciju , ee neko napravio temu e onda ja u komentarima ostavio ne na spahin profil nego ta neka stranica sto je napravila i meni se spaha javi , nije 2006
nego poslije kad je trebao da se vrati , ja napisao da ne treba jer je prodao protiv madjarske utakmicu a onda on sa svog profila meni se javi u inbox i tako napise --
Zadnja izmjena: maximusdecimus, dana/u 08 mar 2014, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
lucif3R666
- Kontakt:
pa kad se trebao vratiti , mislim da je tad kodro preuzeo pa je bilo pitanje hocel spaha se vratiti ili ne... e sad ne znam ... a jos bih dodao monologu koji kaze da je jedino papac ostao doslijedan da se ne odazove reprezentaciji , pa znas da je bio protiv makedonije u zenici kad je kodro vodio repku i da se vratio al kad su kodru otjerali i on je definitivno odlucio da ne igramaximusdecimus je napisao/la:kad poslije?? godina??lucif3R666 je napisao/la: poslijee je bilo pitanje da se spaha vrati ili ne vrati u reprezentaciju , ee neko napravio temu e onda ja u komentarima ostavio ne na spahin profil nego ta neka stranica sto je napravila i meni se spaha javi , nije 2006
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba Spahu poslati u politicare, mislim da bi u roku od par mjeseci BiH postala diktatura. 
Moj mozaik je malo širi. Mišljenje se se gradi na osnovu tačnih informacija, a ne pretpostavki, a ovih prvih mi hvala Bogu ne nedostaje.DonCorleone je napisao/la:Drug Virtu, znas na koga ti mene podsjecas? Na osobe koje iz mozaika vade iskljucivo one stvari koje njima odgovraraju i na osnovu tih grade svoje vlastito misljenje, to se da jednostavno procitati iz tvojih komentara.
Ko svoje mišljenje kreira na osnovu pretpostavki, desi mu se ono što se desilo vodećim galamdžijama nakon slučaja Tanković.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ah da, zato ti je avaz smece od novina, pa ga prvi citiras kada ti odgovara.Virtu4l je napisao/la:Moj mozaik je malo širi. Mišljenje se se gradi na osnovu tačnih informacija, a ne pretpostavki, a ovih prvih mi hvala Bogu ne nedostaje.DonCorleone je napisao/la:Drug Virtu, znas na koga ti mene podsjecas? Na osobe koje iz mozaika vade iskljucivo one stvari koje njima odgovraraju i na osnovu tih grade svoje vlastito misljenje, to se da jednostavno procitati iz tvojih komentara.
Ko svoje mišljenje kreira na osnovu pretpostavki, desi mu se ono što se desilo vodećim galamdžijama nakon slučaja Tanković.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Avaz može uraditi intervju sa selektorom kad god poželi, jedan novinar ima pristup Safetu Sušiću. Selektorove izjave nikad nisu montirali, jer je to vrlo lako demantovati.DonCorleone je napisao/la:Ah da, zato ti je avaz smece od novina, pa ga prvi citiras kada ti odgovara.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imao je srece sto je hannover fulao penal njegova greska kos ispucavanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.