Komentator mrtvi pitar, kakav Željovac, nema nakih kod nas.zrinja05 je napisao/la:Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam![]()
.Sad Mara i ne izgleda tako loše
.
Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se![]()
![]()
.Odoh se liječit , Ionako sam bolestan,još mi je falilo da vidim ovo.Uff, imali smo ih ali ebiga.Sad bi volio da ih u kupu dobijemo ali ako budu ovakvi pitari će ih izbaciti.
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka![]()
-ne mogu se otet dojmu da smo poveli da bi uzeli tri boda,ufff
![]()
.
Dobro ste odigrali ne pamtim kad je neko imo posjed lopte veći od Želje pogotovo na Grbavici.
Mi se zaista jedva krpimo sa ekipom. Evo opet nam igrača iznesoše. Nije neki igrač, ali nama je skoro jedan cijeli tim ili popvrijeđen ili bez prava nastupa tako da nam na nekim pozcijama igraju reserve rezervi
Mi samo možemo i moramo bolje jer gore ne može, ali objektivno teška nam je situacija.
Mi da nismo izginuli zbog povreda prvenstvo bi bilo odavno gotovo sa već deset bodova prednosti.