HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 08 mar 2014, 16:56

zrinja05 je napisao/la:Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam :oops: :oops: .Sad Mara i ne izgleda tako loše :) .

Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se :evil: :evil: :evil:.Odoh se liječit , Ionako sam bolestan,još mi je falilo da vidim ovo.Uff, imali smo ih ali ebiga.Sad bi volio da ih u kupu dobijemo ali ako budu ovakvi pitari će ih izbaciti.
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka :roll: :roll: -ne mogu se otet dojmu da smo poveli da bi uzeli tri boda,ufff :cry: :cry: .
Komentator mrtvi pitar, kakav Željovac, nema nakih kod nas.
Dobro ste odigrali ne pamtim kad je neko imo posjed lopte veći od Želje pogotovo na Grbavici.
Mi se zaista jedva krpimo sa ekipom. Evo opet nam igrača iznesoše. Nije neki igrač, ali nama je skoro jedan cijeli tim ili popvrijeđen ili bez prava nastupa tako da nam na nekim pozcijama igraju reserve rezervi :o
Mi samo možemo i moramo bolje jer gore ne može, ali objektivno teška nam je situacija.
Mi da nismo izginuli zbog povreda prvenstvo bi bilo odavno gotovo sa već deset bodova prednosti.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 08 mar 2014, 17:01

Sta se ima reć ? šteta i ništa drugo,sve čestitke momcima na borbi,dali su 120 % sebe ali nažalost katastrofalne reakcije Peze su im donijele pobjedu,tužan sam zbog rezultata ali me itekako veseli prikazana igra jer smo ih u potpunosti nadigrali ali smo promašili previše prilika,ljudi nisu niti jednu jedinu priliku stvorili sve što su imali bilo je poklonjeno od nas,bili su bolji samo u prvih 10 minuta i to je to bilo od njih,skoro 60 % lopte 3-4 zicera sa naše strane odlična i otvorena igra ali ipak ništa,da je barem ostalo 1-1 i bod bi bio vrlo dobar ali niti ovako nije ništa izgubljeno sada imamo 2 kući Radnik-Borac 6 bodova se mora uzet obavezno onda se ide Slaviji pa dolazi Široki kući,Leotar vani i Čelik kući,možda malo pretjerano što ću sada reći ali ja tu očekujem svih 6 pobjeda,bilo kako bilo treba nastaviti igrat i nadat se doći će i njihov kiks,NEMA PREDAJE !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 mar 2014, 17:01

Svaka vam cast.Tako se igra fudbal i da ste uzeli ja bi cestito jer niste picke.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 mar 2014, 17:02

zrinja05 je napisao/la:Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam :oops: :oops: .Sad Mara i ne izgleda tako loše :) .

Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se :evil: :evil: :evil:.Odoh se liječit , Ionako sam bolestan,još mi je falilo da vidim ovo.Uff, imali smo ih ali ebiga.Sad bi volio da ih u kupu dobijemo ali ako budu ovakvi pitari će ih izbaciti.
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka :roll: :roll: -ne mogu se otet dojmu da smo poveli da bi uzeli tri boda,ufff :cry: :cry: .
Prvo cestitke na odlicnoj igri. Impresioniran sam Simeunovicem, mali je zvijer. Vama svaka cast na otvorenoj igri, mogli ste nam dati 2 jos gola da ste malo ozbiljniji bili i da Basara nije glumio Ronalda. :mrgreen:

Eh za boldirano, covjek navija za Sarajevo, vjeruj mi da je isto tako grijesio kada su u pitanju igraci Zelje. :mrgreen:

Sve u svemu, lijepa utakmica po losem terenu. Vama svaka cast na igri, zasluzujete da budete u samom vrhu definitivno i imate velike sanse da svakoga dobijete. Karacic je ovo lijepo poslozio..

Nama je i previse igraca povrijedjeno.
Sport je lijek za tijelo i duh.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 08 mar 2014, 17:05

neznam stvarno sta da kazem osim da smo odigrali jako dobru utakmicu,ali izgubili smo zbog svojih gresaka.prvi gol pezin,iako nakon one sanse koju smo promasili prije pezine greske nemoze se ocekivati da na grbavici zeljo to ne kazni.nemamo srece ove sezone definitivno ali mislim da su i do nas neke stvari,basara je morao ono dodati nikolicu.nista,idemo se boriti za europu iako kada vidim kako ostali kiksaju ni titula nije daleko ali zeljo i kad igra lose dobija stoga mislim da tu nemozemo puno napraviti

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 mar 2014, 17:08

marioo8888 je napisao/la:Sta se ima reć ? šteta i ništa drugo,sve čestitke momcima na borbi,dali su 120 % sebe ali nažalost katastrofalne reakcije Peze su im donijele pobjedu,tužan sam zbog rezultata ali me itekako veseli prikazana igra jer smo ih u potpunosti nadigrali ali smo promašili previše prilika,ljudi nisu niti jednu jedinu priliku stvorili sve što su imali bilo je poklonjeno od nas,bili su bolji samo u prvih 10 minuta i to je to bilo od njih,skoro 60 % lopte 3-4 zicera sa naše strane odlična i otvorena igra ali ipak ništa,da je barem ostalo 1-1 i bod bi bio vrlo dobar ali niti ovako nije ništa izgubljeno sada imamo 2 kući Radnik-Borac 6 bodova se mora uzet obavezno onda se ide Slaviji pa dolazi Široki kući,Leotar vani i Čelik kući,možda malo pretjerano što ću sada reći ali ja tu očekujem svih 6 pobjeda,bilo kako bilo treba nastaviti igrat i nadat se doći će i njihov kiks,NEMA PREDAJE !
Kakva predaja ,evo sam si napisao rapored nam je ok.Kući ne bi trebali imati problema osim sa Širokim , ovi ostali su realno redovne mušterije.Leotar ne bi trebao biti problem a nadam se da će Slavija riješiti svoje probleme oko opstanka prije naše tekme jer onda će biti lakše.Ali treba ići tekmu po tekmu a valjda će negdje i nas sreća malo pogledat.Red je brate više.
Pezo jest krivac ali sam siguran da će zapeti duplo više da se iskupi.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 mar 2014, 17:11

werly je napisao/la:neznam stvarno sta da kazem osim da smo odigrali jako dobru utakmicu,ali izgubili smo zbog svojih gresaka.prvi gol pezin,iako nakon one sanse koju smo promasili prije pezine greske nemoze se ocekivati da na grbavici zeljo to ne kazni.nemamo srece ove sezone definitivno ali mislim da su i do nas neke stvari,basara je morao ono dodati nikolicu.nista,idemo se boriti za europu iako kada vidim kako ostali kiksaju ni titula nije daleko ali zeljo i kad igra lose dobija stoga mislim da tu nemozemo puno napraviti
Slažem se.Ali Željo igra kup sa pitarima pa ide Slaviji kojoj gori pod nogama pa im dolazi Široki.Sumnjam da će neokrznuti proći i Slaviju i Široki.Uz naše dvije pobjede kući eto nas opet njima za vratom.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 08 mar 2014, 17:12

**** vas Pezo i gol, nemamkoji igrac ne pogrjesi. Pero skoro puca na prazan gol promašaju.. Mile igra zbog Žigića i ostalik majmuna oko kluba, zadnji put igroa na poziciji napadača u juniorima! :?: Već odavno imam problem na relaciji trener igrači i to se osjeti i u igri, Karačić je luser trener i neka seli iz svetinje jer kako sam i prije pisao da nema pojma i najveci je krivac za danasnji poraz!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 08 mar 2014, 17:24

Sad ja s grbavice, skontao Sam vasih 5 6 likova, bili na sjeveru, hrabri su i realno ovu utakmicu ste trebali dobiti, mi smo uzasni bili u drugom i da napomenem, po meni Dragan Skakic je bio najbolji akter utakmice, svaka mu cast za arbitrazu.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 08 mar 2014, 17:38

Hrabra igra nema šta..dosta ste prikazali u prvih 60 min(trkacki nas razbili,nez da je jos koja tekma na Grbavici bila da smo manje imali loptu i manju kilometražu),i onda sto je i normalno,istroseni ste bili za kraj(gdje smo mi najjaci,upravo zbog pobjednickog mentaliteta),i to je u glavama igracima...
Korektno ste igrali,nije bilo valjanja,sudjenje perfektno(mislim da i vi mozete to reci,bez sjeckanja igre),jedino sto ste bas zadrzavali kod izmjena..trojca vasa su bila blizu mene na sjeveru sam danas bio,i poslije naseg gola s kapuljacama od jakni sva trojca izlaze spustene glave..
Ugl onaj štoper vam je spor dosta,ARA ga je razbio par puta..Ona vasa 7.je tolko losa bila po meni na desnoj strani sto je igrala,sjebala je 2-3 pravo dobra vaša napada(u sebi sam govorio sreca pa nezna),na kraju je izbacen iz igre i odma ste bolji protok lopte imali ali kasno..
Mi smo bili losiji danas zbog raznih povreda,realno ako nas danas niste mogli uzeti kuci necete onda zadugo(nikad nismo bili ovoliko ranjivi)..lijep pozz imate kvalitet za Euro scenu(moje misljenje da niste kalibar za titulu a EL-a bi trebala biti),ugl vidjecemo..
Sretno u nastavku.. :)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 08 mar 2014, 17:41

Dobra ste ekipa,zaista i niste zasluzili izgubiti,ali Hodzic je ta razlika definitivno i stoperi su vam grozni.Dobra utakmica za nase prilike 8-)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 08 mar 2014, 17:45

dimitrijevic je napisao/la:Dobra ste ekipa,zaista i niste zasluzili izgubiti,ali Hodzic je ta razlika definitivno i stoperi su vam grozni.Dobra utakmica za nase prilike 8-)
A majstore to nam je junioz Zlatić mlad dečko jer smo protiv pitara neki dan ostali bez Brkovića i upravo je njega pretrcao kod drugog gola...

pozdrav

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 mar 2014, 17:51

ZrinjskiMostar je napisao/la:Već odavno imam problem na relaciji trener igrači i to se osjeti i u igri, Karačić je luser trener i neka seli iz svetinje jer kako sam i prije pisao da nema pojma i najveci je krivac za danasnji poraz!
Ti si kreten. Ali ozbiljno ti to kažem.
Zbog ovakvog razmišljanja poput tvog već zapinjemo par godina i nemamo onaj pravi korak
naprijed.
Oladi malo. Nitko nije ovako igrao kao što smo mi danas igrali usred Grbavice a ti tu sereš kvake
i govoriš da nam je trener luzer.
Imamo igru,glavu i rep, samo da nije bilo individualnih pogrešaka i uzeli bi 3 boda danas.

Sad riješit Obarsku pa kući radnik jer očekujem već ubrzo da i drugi griješe i rasipaju bodove.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 mar 2014, 18:10

pozitivno ste me iznenadili da niste igrali bunker, imate finu ekipu, remi je mozda bio najrealniji ali eto, pojedinac je odlucio, sretno u nastavku
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 mar 2014, 18:26

Steta. Nekako sam bas razocaran. Imamo igru, ali nemamo srece. Bojim se da je titula daleko, ali siguran sam da Europu mozemo osigurati. A s vise srece mozda i ovo prvo.
RIP CITY!

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 08 mar 2014, 18:31

ZrinjskiMostar je napisao/la:**** vas Pezo i gol, nemamkoji igrac ne pogrjesi. Pero skoro puca na prazan gol promašaju.. Mile igra zbog Žigića i ostalik majmuna oko kluba, zadnji put igroa na poziciji napadača u juniorima! :?: Već odavno imam problem na relaciji trener igrači i to se osjeti i u igri, Karačić je luser trener i neka seli iz svetinje jer kako sam i prije pisao da nema pojma i najveci je krivac za danasnji poraz!
aj ne laprdaj,dobar je karačić i samo slijep čovjek ne vidi da igramo dobro ...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 08 mar 2014, 18:34

alo_bola je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:**** vas Pezo i gol, nemamkoji igrac ne pogrjesi. Pero skoro puca na prazan gol promašaju.. Mile igra zbog Žigića i ostalik majmuna oko kluba, zadnji put igroa na poziciji napadača u juniorima! :?: Već odavno imam problem na relaciji trener igrači i to se osjeti i u igri, Karačić je luser trener i neka seli iz svetinje jer kako sam i prije pisao da nema pojma i najveci je krivac za danasnji poraz!
Aj ne seri!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 08 mar 2014, 18:34

Svaka vam čast na postavljanoj igri, vi ste jedna od rijetkih ekipa koja igra potpuno otvoreno na Grbavici, uz malo sreće moglo je i drugačije biti, prvi naš gol je greška onog vašeh štopera, kao i vaš prvi gol greška našeg, imali ste još one dvije ozbiljne prilike ali na našu sreću niste ih iskoristili, Hodžić je majstorski primio i pogodio za 2-1!Neće biti zime za vas budete li ovako igrali, Evropa vam je zagarantovana!
Grbavica naš je Hram!!!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 mar 2014, 18:40

ZrinjskiMostar je napisao/la:
alo_bola je napisao/la:
Aj ne seri!
Aj slijepac u kut da te ne moramo gledati

zlatniljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan89 » 08 mar 2014, 18:53

ko vam je onaj sto igra desno krilo? cini mi se broj 10.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []