FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samozeljo1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samozeljo1987 » 08 mar 2014, 19:17

Imaju li gdje golovi sa utakmice ?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 mar 2014, 19:17

samozeljo1987 je napisao/la:Imaju li gdje golovi sa utakmice ?
ima na izvoru
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 08 mar 2014, 19:24

Baš imam želju da podijelim impresije :)

Danas odličan dan za tekmu. Prije tekme diskusija o repki i zaključak koji se potvrdio tokom utakmice: da je Pape zvao Stanića, Svraku i Hodžića, daleko bi se bolje pokazali nego "zvjezdice", posebno one iz HNL-a. Al ipak, nije za sve kriviti ni igrače, jer realno, malo kojem dokazanom igraču se igra na teferiču. Ono je bio teferič, a ne utakmica.

Elem, za razliku od repke, Željo ponudio pravi fudbal. Ne kvalitetom na visokom nivou (mada jeste bio za naše prilike, posebno zbog zanimljivosti utakmice), ali atmosferom i borbom. Svaka čast, kao što Dino kaže, lavovima! Momci su se borili.

Opšti dojam je da su nam pripreme, ne u potpunosti našom krivicom, više zbog objektivniih faktora, bile karna. Još smo neuigrani i dosta igrača je nespremno. Na ovoj tekmi nije bilo 5 igrača koja igraju svoju poziciju. Samo da se nastavimo ovako boriti, biće titula i vremenom ćemo bolje izgledati. Ovako se osvajaju titule!

Krenuću od Svrake: iako nije baš imao dobru partiju, vidi se da sada ima veliko iskustvo. Uspije nekada napraviti nešto od ničega (zamalo zabio gol iz one gužve). Vremenom će i on doprinositi puno više.
Lončarić: odličan. Volio bi da ostane na golu do kraja sezone.
Zeljković: što super reče, kao da je naše dijete. Svaka mu čast. I na igri i na borbenosti.
Bogdanović: prejak. Samo nek ovako nastavi, bolje pojačanje nismo mogli ni zamisliti.
Jamak: šteta što nema više snage, ali se i takav lavovski bori, uzima lopte. O dodavanjima ne treba ni pričati. Možda jedini koji može iz prve odigrati.
Stanić, igračina. Možda i kapitenski. Svaka čast na borbenosti, ono je srce! A ni kvaliteta ne manjka, posebno trkačkog. Rekao bi možda jedini igrač koji je spreman igrati i naprijed i nazad.
Selimović: iznervirao me zbog onog sa Zeljkovićem i zbog loše intervencije kod gola Zrinjskog. Ipak, iskupio se odličnom asistencijom, vrijednom 3 boda, Hodžiću.
Hodžić....uh, za njega je teško govoriti. Iznervira (nekoliko loših primanja, posebno ono nakon pasa od Sadikovića, nedodavanja i sl..), al onda zabije! Mislio sam da će nas koštati tri boda kao i u Bijeljini. Očigledno je da je tanak u skok igri, posebno kad treba primiti loptu između par igrača. Kad je Ramić ušao, imao je više prostora što je odlično iskoristio. Slažem se sa super, da bi protiv pitara trebali igrati Selimović, Ramić i Hodžić naprijed. Golove kakve on daje, teško da može i jedan napadač u PLBiH.
Ramić: čini mi se puno bolji nego prije posudbe. Snažniji i agresivniji. Premalo da bi se dao zaključak, al sigurno se odbrambeni više zadeveraju kad on prima visoke lopte nego Hodžič. Može Ari otvoriti dosta prostora.
Bučan se borio koliko je mogao. em nije njegova pozicija, em nije on više za žestoke utakmice. Al se borio lavovski i svaka mu čast. Nadam se da će ovaj Dedić zaigrati što prije.
Sadiković je dao par zanimljivih dodavanja.
Zolotić: na početku bojažljivo, ali kako je utakmica odmicala, vidi se da odskače kvalitetom. On nam može puno toga donijeti.
Tomić: daleko smo brži sa njim nego bez njega. Dovoljno rečeno.

Uglavnom, najviše mi se sviđa stav i borba. Samo neka nastave i protok lopte i korištenje prilika će se popraviti sa utakmicama.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 08 mar 2014, 19:27

Konacno poslije euforije par rijeci da i ja napisem..
Danas najpotrebnija pobjeda,Ara je ispao junak(mnogi su ga kritikovali kako je sebican vamo tamo,ja sam uvjek govorio da je najveci talenat koga je Željo izbacio iz svoje skole)...
Tekma dosta tezak,protivnik dosta jak,oravi derby je bio danas ipak je igrala prva sa drugom ekipom na tabeli..
Prvih petnestak minuta izvanrednih,imali incijativu,gradili igru,bolji bili..onda takav pad u igri jedno 20-tak min nasi igraci su ko muhe bili na terenu,losi pasovi,kasnjenje s postavljanjem..
Gosti su u tom peridu imali 3 perfrktne prilike(ona 7. njihova izlazi na Filipa,onaj korner gdje neki njihov promašuje prazan go,i jos jedna polukontra gdje brani Fiću..
I onda Ara iscupa gresku stopera njihovog i iz solo šanse zabija prvi pogodak..mislio sam da ih imamo do kraja drugog da cemo jos jedan uvaliti,ali nismo iskoristili,imali blagu incijativu i osim one bombe Jamaka s 25-30 metara nije bilo nista konkretno..
U drugom su bolji bili na pocetku do jedno 60-65 minute(gdje su nas realno pojeli,u posjedu i u pretrcanim km.Nisu iskoristili da skroz okrenu tekmu,stigao ih je umor sto je razumljivo,mi smo dobili krila navijaca i zbog tog pobjednickog mentaliteta smo dobili utakmicu)..poravnali su rezultat,hladan tuš na Grbavici..i eto na kraju Ara koristi znanje i iz preteske pozicije zabija za pobjedu i erupciju na stadionu..
Malo posebno o igracima:
Fićo-dobar,HLADNOKRVAN,imao je extra intervenciju u prvom,i gresku u procjeni kornera u prvom,dosta dobar,kod gola nije nista mogao bila je velika guzva na metar-dva od njega..
Stana-dobar,rastrcan,pogino na terenu,imao je dosta gresaka u predaji lopte,mislim da moze bolje
Zeljkovic-mislim da je danas odma iza Are,covjek je dominirao u odbrani,nas najspremniji igrac od ovih svih,nez mene je impresirao..imao onaj izlet u 2.pol kad je nanizao 3-4 igraca i onda šutirao lopta otisla u 3 p.m :D hah
Bogdi-danas po meni nas treci najbolji igrac,dobro se postavlja,skok igra dominira,javlja se na loptu(cuo sam na sjeveru kad je rekao:mojaaa),mislim da je dobar igrac a jos mu je prvi zvanicni nastup,imao je jednu gresku u prvom kad je kroz sredinu dodao loptu i na srecu gosti su bili neprecizni iz te prilike..
Bucan-nez sta da kazem,1.pol mozda najlosije u dresu kluba,3-4 greske ispucavanja i to po zemlji..Dino ga je zvao par puta i *ebavo mu sve po spisku za to..u drugom se popravio,al generalno njegov nastup nije mi se svidio ljudi su ga lomili par puta ko budalu..
Zola-osjeti se povreda,nespreman,nije to onaj stari Nermin,mislim da smo požurili malo sa njim,trebali su ga prvo ubacivati u drugom ali zbog deficita ekipe nema se rjesenja..imao je finih promjena strane,takodje i losih pasova za igraca do sebe,ugl vidi se da nije spreman 100% i da nema snage..
Eldar-danas najgori igrac nas do povrede gdje je morao izaci,nez toliko je lose djelio pasove i djelovao je kao kadet danas na terenu u prvoj utakmici u životu(a toliko jakih utakmica u nogama i LP),bas me negativno iznenadio..Valjda se brzo oporavi i brzo popravi svoju igru..
Jamak-po meni prolazan,raja mozda ne vidi da on jedini ima muda podvaliti neku loptu,ima tehniku dobar pas i šut,danas imao gresaka,vrsio je pritisak al njega zeza fiz.sprema vidjelo se to u drugom pol.
Svraka-pokusavao nesto,los je bio danas u defanzivi,boji se prilike to se vidi i u situacijama kad treba šutati ili gurnuti loptu on stane i vraca loptu nazad,vidi se da nema samopouzdanja..
Selim-dosta pretrcao danas,igrac na momente,aktivan 10 min pa ga nema 20.. Bespotrebni incident s Zeljkovicem koji se spravom ljutio jer je pustio igraca slobodnog u kontri..jbg zna se ko je u 16-tercu autoritet i ko treba da bude šef obrane
Ara-necu puno da pisem,uvjek sam govorio da je klasa..a tek cete da ga vidite za 2-3 kola kad dobije jos na kondiciji(odlicne pripreme,al u zadnjih sedam dana 2 put trenirao s ekipom)..

Dado-dobar,malo blize treba biti igracu kad je u odbrani,unio je svjezine
Toma-borba,brzina jedan od najboljih danas u drugom pol.
Ramic-dobro zadrzavao i gradio loptu,jak je u duelima moze biti dobar joker s klupe..

Navijanje dobro dok smo vodili,poslije primismo go i samo dio juga navijao..na kraju kad smo poveli pjesma nije prestala,uvertira za derby bas..

I jos jedna rovovska bitka dobijena,lagano idemo iz kola u kolo..Jos su igraci dobili psihicki sa ovom pobjedom.. :D

Kakva je situacija s povredom Eldara zna li neko jel ozbiljno?
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 mar 2014, 19:31

fczeljo je napisao/la:Baš imam želju da podijelim impresije :)

Danas odličan dan za tekmu. Prije tekme diskusija o repki i zaključak koji se potvrdio tokom utakmice: da je Pape zvao Stanića, Svraku i Hodžića, daleko bi se bolje pokazali nego "zvjezdice", posebno one iz HNL-a. Al ipak, nije za sve kriviti ni igrače, jer realno, malo kojem dokazanom igraču se igra na teferiču. Ono je bio teferič, a ne utakmica.

Elem, za razliku od repke, Željo ponudio pravi fudbal. Ne kvalitetom na visokom nivou (mada jeste bio za naše prilike, posebno zbog zanimljivosti utakmice), ali atmosferom i borbom. Svaka čast, kao što Dino kaže, lavovima! Momci su se borili.

Opšti dojam je da su nam pripreme, ne u potpunosti našom krivicom, više zbog objektivniih faktora, bile karna. Još smo neuigrani i dosta igrača je nespremno. Na ovoj tekmi nije bilo 5 igrača koja igraju svoju poziciju. Samo da se nastavimo ovako boriti, biće titula i vremenom ćemo bolje izgledati. Ovako se osvajaju titule!

Krenuću od Svrake: iako nije baš imao dobru partiju, vidi se da sada ima veliko iskustvo. Uspije nekada napraviti nešto od ničega (zamalo zabio gol iz one gužve). Vremenom će i on doprinositi puno više.
Lončarić: odličan. Volio bi da ostane na golu do kraja sezone.
Zeljković: što super reče, kao da je naše dijete. Svaka mu čast. I na igri i na borbenosti.
Bogdanović: prejak. Samo nek ovako nastavi, bolje pojačanje nismo mogli ni zamisliti.
Jamak: šteta što nema više snage, ali se i takav lavovski bori, uzima lopte. O dodavanjima ne treba ni pričati. Možda jedini koji može iz prve odigrati.
Stanić, igračina. Možda i kapitenski. Svaka čast na borbenosti, ono je srce! A ni kvaliteta ne manjka, posebno trkačkog. Rekao bi možda jedini igrač koji je spreman igrati i naprijed i nazad.
Selimović: iznervirao me zbog onog sa Zeljkovićem i zbog loše intervencije kod gola Zrinjskog. Ipak, iskupio se odličnom asistencijom, vrijednom 3 boda, Hodžiću.
Hodžić....uh, za njega je teško govoriti. Iznervira (nekoliko loših primanja, posebno ono nakon pasa od Sadikovića, nedodavanja i sl..), al onda zabije! Mislio sam da će nas koštati tri boda kao i u Bijeljini. Očigledno je da je tanak u skok igri, posebno kad treba primiti loptu između par igrača. Kad je Ramić ušao, imao je više prostora što je odlično iskoristio. Slažem se sa super, da bi protiv pitara trebali igrati Selimović, Ramić i Hodžić naprijed. Golove kakve on daje, teško da može i jedan napadač u PLBiH.
Ramić: čini mi se puno bolji nego prije posudbe. Snažniji i agresivniji. Premalo da bi se dao zaključak, al sigurno se odbrambeni više zadeveraju kad on prima visoke lopte nego Hodžič. Može Ari otvoriti dosta prostora.
Bučan se borio koliko je mogao. em nije njegova pozicija, em nije on više za žestoke utakmice. Al se borio lavovski i svaka mu čast. Nadam se da će ovaj Dedić zaigrati što prije.
Sadiković je dao par zanimljivih dodavanja.
Zolotić: na početku bojažljivo, ali kako je utakmica odmicala, vidi se da odskače kvalitetom. On nam može puno toga donijeti.
Tomić: daleko smo brži sa njim nego bez njega. Dovoljno rečeno.

Uglavnom, najviše mi se sviđa stav i borba. Samo neka nastave i protok lopte i korištenje prilika će se popraviti sa utakmicama.
Dobra zapažanja, vidi se da znaš znanje ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 mar 2014, 19:43

Ja sam nekako bio ubijedjen da dobijamo ovu utakmicu...

Posjeta odlicna s obzirom na prenos i kisu, bez i jedne baklje, preko 6.000 navijaca, ogromna 3 boda pogotovo jer sutra Sarajevo nece pobijediti... Nadam se da nam ranjeni dolaze na Grbavicu a onda moze biti svasta...

Odlicno sudjenje, dobar teren za igru, fizicki ce to biti sve bolje i bolje jer i igraci ulaze u formu, oporavljaju nam se povrijedjeni, itd.

SVI NA DERBI ! Mi smo ti koji donosimo Zelji prednost nad bilo kojom ekipom...

P.S. @Buu, steta sto ti vjera ne da da se kladis... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 08 mar 2014, 19:57

Teren je daleko od dobrog, prohodaj po njemu, pa ćeš vijedti kako noge upadaju, izgleda vara. :mrgreen:

Ekipa nam nije fizički spremna uopšte, vidi se da se pripreme nisu odradile kako treba, povrede ključnih igrača su utjecale na to.

Nadam se da Dino više neće nikad kombinovati Bućana i Svraku na lijevoj strani jer je jadni Sejo uvijek sam ostajao, Zrinjski radio šta je htio po našem lijevom beku. Kapiten indolentan čitavu utakmicu.

Bogdanović ili Kerla, podjednak kvalitet, nebitno ko igra, Bogdanović se danas u posljednjim minutam zaleti na loptu ispade s lakoćom, sreća pa oni promašiše, situacija kada je Lončarić dobio žuti zbog prigovora.

Remi najeralniji ishod, vala Lončariću na odbrani kod 0:0 i Hodžićevoj magiji. Pobijedili jesmo, ali uopšte nisam impresioniran, bit će bolje dok povrijeđni budu 100 % spremni.

Što kaže Dino ovo je bila lavovska pobjeda, a ne na kvalitet više, Zrinjski zaslužio minimalno bod, ali sve u svemu dobro je što smo dobili da igrači ne padnu psihički pred derbi.

VOLIM TE, ŽELJO!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 08 mar 2014, 20:11

Za derbi :
...............................Loncaric..................................

Zeljkovic........Kerla.................Bogdanovic.............Stanic......

.............................Hasanovic........................................

..................Jamak....................Tomic............................

...Selimovic....................................................Svraka.......

...............................Hodzic..........................................

Ovako nesto ocekujem na derbiju,mada da se ja pitam i po danasnjoj utakmici Bucan bi igrao umjesto Svrake.Ne znam da li ce Hasanovic biti spreman ako ne bude vjerovatno Sejo upada i mijenja se sa Svrakom ili Zola.Isti slucaj ako Kerla ne bude spreman vjerovatno ce Zelja na stopera,a Sejo krpit lijevo..uglavnom vidjet cemo ako svi budu fit vjerovatno ce ovako izgledat.Zola mi ne djeluje potpuno spreman sto je i normalno nakon onakve povrede,a ni kompletne pripreme nije prosao.Volio bih vidjeti ovu trojku u sredini jer su razbili Sarajevo na Kosevu u jesenjem dijelu doduse sad ce biti Jajalo tu i Stojcev koji nisu odusevili u Zenici,al' nimalo,pa vidjet cemo..definitivno je na nama znatno manji pritisak.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 mar 2014, 20:14

Ekipa je nespremna, trkacki i fizicki slaba :!: ne znam šta su radili na pripremama, ali ovo je jako loše.
Jedino Hodžić igra u nekom svom matrixu i zabija golove, eto danas zabi dva komada i donese pobjedu.
A nismo zaslužili danas pobjedu, to je sigurno ;) zapravo u drugom poluvremenu Zrinjski je bio bolja ekipa.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 08 mar 2014, 20:14

Manijaci, hvala!

http://fkzeljeznicar.ba/manijaci-hvala/8222/" onclick="window.open(this.href);return false;

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 08 mar 2014, 20:23

BeastZE je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:Dobra posjeta. Min. 6.000
:lol:
Nesto smijesno??
Dobro je covjek napisao !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 08 mar 2014, 20:37

KrajPrice je napisao/la:
BeastZE je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:Dobra posjeta. Min. 6.000
:lol:
Nesto smijesno??
Dobro je covjek napisao !
Ma pusti ga neka se smije :mrgreen: .
Protiv pitara mislim da Bogdanović nema pravo nastupa, jer je KUP utakmica, a igrao je za Zvijezdu u prvom dijelu.

Svaka čast na pobjedi jer su je ostvarili polupovrijeđeni igrači.

Zamisli sljedeći tim koji nije danas počeo;

--------------------------Antolović--------------------------------

B. Čolić-----------Hasanhodžić--------Kerla--------------Kvesić

----------------Tomić--------------D. Sadiković-----------------

Bajić-----------------E. Sadiković----------------------E. Čolić

---------------------------Ramić--------------------------------------
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

darkangel54
Kontakt:

Post Postao/la darkangel54 » 08 mar 2014, 20:40

dimitrijevic je napisao/la:Za derbi :
...............................Loncaric..................................

Zeljkovic........Kerla.................Bogdanovic.............Stanic......

.............................Hasanovic........................................

..................Jamak....................Tomic............................

...Selimovic....................................................Svraka.......

...............................Hodzic..........................................

Ovako nesto ocekujem na derbiju,mada da se ja pitam i po danasnjoj utakmici Bucan bi igrao umjesto Svrake.Ne znam da li ce Hasanovic biti spreman ako ne bude vjerovatno Sejo upada i mijenja se sa Svrakom ili Zola.Isti slucaj ako Kerla ne bude spreman vjerovatno ce Zelja na stopera,a Sejo krpit lijevo..uglavnom vidjet cemo ako svi budu fit vjerovatno ce ovako izgledat.Zola mi ne djeluje potpuno spreman sto je i normalno nakon onakve povrede,a ni kompletne pripreme nije prosao.Volio bih vidjeti ovu trojku u sredini jer su razbili Sarajevo na Kosevu u jesenjem dijelu doduse sad ce biti Jajalo tu i Stojcev koji nisu odusevili u Zenici,al' nimalo,pa vidjet cemo..definitivno je na nama znatno manji pritisak.
Nek' Selimovic malo "Ispuše", a umjesto njega Bajic. Hasanovic nece 100% biti spreman, ulazi D.Sadikovic. Ekipa Tip-Top ;)
Željezničar Za Život Cijeli ...

Moja i Tvoja BOSNA!

POTPIS !

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 08 mar 2014, 20:43

avlami97 je napisao/la:
Zamisli sljedeći tim koji nije danas počeo;

--------------------------Antolović--------------------------------

B. Čolić-----------Hasanhodžić--------Kerla--------------Kvesić

----------------Tomić--------------D. Sadiković-----------------

Bajić-----------------E. Sadiković----------------------E. Čolić

---------------------------Ramić--------------------------------------
ovaj tim bi izborio evropu u našoj ligi. :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 mar 2014, 20:44

Avlami, Bogdanovic ima pravo nastupa, nije igrao za Zvijezdu u Kupu, tako sam ja cuo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 08 mar 2014, 20:45

Bogdanovic odlican , prezadovoljan sam njegovom igrom. Nadam se da ce ovako nastaviti :D

Zrinjski odlicna ekipa mislim da ce biti u top 3 na kraju.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 08 mar 2014, 20:50

Baja_Zvjerka je napisao/la:Avlami, Bogdanovic ima pravo nastupa, nije igrao za Zvijezdu u Kupu, tako sam ja cuo...
To je super vijest :D , još kad nam se Hasanović povrijedi, mislio sam da nam ko nema odigrati stopera, misleći da Bogdanović nema pravo nastupa, a Kerla povrijeđen.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 08 mar 2014, 21:01

avlami97 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Avlami, Bogdanovic ima pravo nastupa, nije igrao za Zvijezdu u Kupu, tako sam ja cuo...
To je super vijest :D , još kad nam se Hasanović povrijedi, mislio sam da nam ko nema odigrati stopera, misleći da Bogdanović nema pravo nastupa, a Kerla povrijeđen.
a kerla bi se valjda trebao oporaviti, danas se haman cijelo drugo se zagrijavao :D

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 08 mar 2014, 21:03

bob je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
a kerla bi se valjda trebao oporaviti, danas se haman cijelo drugo se zagrijavao :D
On je i danas bio kombinaciji za tim i bice 100 % spreman za derbi.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 08 mar 2014, 21:18

Ima li snimak na vogosci da se utvrdi gradivo?

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, mavi, ristagrad, Sarun i 31 gost.