Valjda je to toneOX je napisao/la:Ima li snimak na vogosci da se utvrdi gradivo?
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Valjda je to toneOX je napisao/la:Ima li snimak na vogosci da se utvrdi gradivo?
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
radio bez ikakvih problema...Ultras1921 je napisao/la:Ima li ko da mu je fercero WiFi danas?
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
i ja sam bio na Jugu al mi je radio...AdamSmith je napisao/la:Meni na jugu nije radio.
meni nije radioUltras1921 je napisao/la:Ima li ko da mu je fercero WiFi danas?
kako vam nije radilo u kojem ste dijelu stajali... ja sam bio u B sektoru konektovao se i onda kad se otvori pretrazivac trazi da se ukuca ime i prezime i pasword a to je broj clanske i onda radi regularnoarelinho je napisao/la:meni nije radioUltras1921 je napisao/la:Ima li ko da mu je fercero WiFi danas?
nakon onakve danasnje pobjede i zalaganja igraca nemamo o cemu drugo da brinemobatman je napisao/la:Najveca briga je li radio wifi
Da ga hoce iskljucitiMrRiccoli je napisao/la:nakon onakve danasnje pobjede i zalaganja igraca nemamo o cemu drugo da brinemobatman je napisao/la:Najveca briga je li radio wifi
zato treba sad protiv Sirokog aBd da bude nocni termin i da je danas tako bilo sigurno bi bilo jos hiljadu ljudi... al ne bitno i ovako je bilo extra sve za 10...feningitm87 je napisao/la:Da se javim i ja. Prije svega, svaka cast momcima na terenu, zalaganje, zelja, htjenje na nivou ! Posjetu sam ocekivao nesto vecu, ali eto otom potom, nije ni ovo lose s obzirom na prosjek u ovoj sezoni. Navijanje pri kraju prvog poluvremena veoma lose, na pocetku drugog nesto bolje a poslije Arinog drugog gola nastaje haos. Prava uvertira za derbi, i na igrace sigurno utice onakva podrska i pjevanje poslije kraja utakmice sa njima.
ma nek iskljuce ionako je posluzio samo na poluvremenu da se vide rezultati radi kladare....batman je napisao/la:Da ga hoce iskljucitiMrRiccoli je napisao/la:nakon onakve danasnje pobjede i zalaganja igraca nemamo o cemu drugo da brinemobatman je napisao/la:Najveca briga je li radio wifi
to su ujedno i najvaznije utakmice slijedece... ne kazem bitan je i kup protiv Sarajeva al nakon ove danasnje pobjede lagano s pjesmom na tekmu u srijedu aBd i samo da prodje bez povreda...terabajt je napisao/la:Ne mogu opisati kolko sam sretan zbog pobjede danas. Ocekivano teska utakmica, pa zadnjih godina sa njima najteze igramo. Masu gresaka smo napravili u predaji lopte, da li zbog terena ili neceg drugog ono se mora popraviti.
Ako dobijemo slaviju i siroki prvaci smo.
Trenutno korisnika/ca: TigerWoods i 35 gostiju.