FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zekoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zekoo » 08 mar 2014, 21:24

neOX je napisao/la:Ima li snimak na vogosci da se utvrdi gradivo?

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Valjda je to to ;)

slika

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 08 mar 2014, 21:30

Odlicno to je to,hvala.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 08 mar 2014, 21:44

Ima li ko da mu je fercero WiFi danas?

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 mar 2014, 21:46

Ultras1921 je napisao/la:Ima li ko da mu je fercero WiFi danas?

radio bez ikakvih problema...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 08 mar 2014, 22:02

Meni na jugu nije radio. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 08 mar 2014, 22:11

Nista od tekme ova vogosca nema tacan ni tv program.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 mar 2014, 22:23

AdamSmith je napisao/la:Meni na jugu nije radio. :D
i ja sam bio na Jugu al mi je radio...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 mar 2014, 22:24

meni nije radio :?

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 mar 2014, 22:26

arelinho je napisao/la:

meni nije radio :?
kako vam nije radilo u kojem ste dijelu stajali... ja sam bio u B sektoru konektovao se i onda kad se otvori pretrazivac trazi da se ukuca ime i prezime i pasword a to je broj clanske i onda radi regularno

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 08 mar 2014, 22:28

Najveca briga je li radio wifi

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 mar 2014, 22:32

batman je napisao/la:Najveca briga je li radio wifi
nakon onakve danasnje pobjede i zalaganja igraca nemamo o cemu drugo da brinemo :D

feningitm87
Kontakt:

Post Postao/la feningitm87 » 08 mar 2014, 22:32

Da se javim i ja. Prije svega, svaka cast momcima na terenu, zalaganje, zelja, htjenje na nivou ! Posjetu sam ocekivao nesto vecu, ali eto otom potom, nije ni ovo lose s obzirom na prosjek u ovoj sezoni. Navijanje pri kraju prvog poluvremena veoma lose, na pocetku drugog nesto bolje a poslije Arinog drugog gola nastaje haos. Prava uvertira za derbi, i na igrace sigurno utice onakva podrska i pjevanje poslije kraja utakmice sa njima.
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 08 mar 2014, 22:34

MrRiccoli je napisao/la:
nakon onakve danasnje pobjede i zalaganja igraca nemamo o cemu drugo da brinemo :D
Da ga hoce iskljuciti

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 mar 2014, 22:36

feningitm87 je napisao/la:Da se javim i ja. Prije svega, svaka cast momcima na terenu, zalaganje, zelja, htjenje na nivou ! Posjetu sam ocekivao nesto vecu, ali eto otom potom, nije ni ovo lose s obzirom na prosjek u ovoj sezoni. Navijanje pri kraju prvog poluvremena veoma lose, na pocetku drugog nesto bolje a poslije Arinog drugog gola nastaje haos. Prava uvertira za derbi, i na igrace sigurno utice onakva podrska i pjevanje poslije kraja utakmice sa njima.
zato treba sad protiv Sirokog aBd da bude nocni termin i da je danas tako bilo sigurno bi bilo jos hiljadu ljudi... al ne bitno i ovako je bilo extra sve za 10...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 mar 2014, 22:39

batman je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Da ga hoce iskljuciti
ma nek iskljuce ionako je posluzio samo na poluvremenu da se vide rezultati radi kladare.... :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 mar 2014, 22:43

Ne mogu opisati kolko sam sretan zbog pobjede danas. Ocekivano teska utakmica, pa zadnjih godina sa njima najteze igramo. Masu gresaka smo napravili u predaji lopte, da li zbog terena ili neceg drugog ono se mora popraviti.
Ako dobijemo slaviju i siroki prvaci smo.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 mar 2014, 22:46

terabajt je napisao/la:Ne mogu opisati kolko sam sretan zbog pobjede danas. Ocekivano teska utakmica, pa zadnjih godina sa njima najteze igramo. Masu gresaka smo napravili u predaji lopte, da li zbog terena ili neceg drugog ono se mora popraviti.
Ako dobijemo slaviju i siroki prvaci smo.
to su ujedno i najvaznije utakmice slijedece... ne kazem bitan je i kup protiv Sarajeva al nakon ove danasnje pobjede lagano s pjesmom na tekmu u srijedu aBd i samo da prodje bez povreda...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 mar 2014, 22:47

Evo par mojih zapažanja oko današnje tekme:
-ovo je pobjeda kojoj se ne gleda u zube.Ostvarena je sa timom koji je, realno, prilicno limitiran, koji vjetovatno nece vise nikad odigrati u ovom sastsvu koji je danas počeo. S druge strane, pobjeda protiv direktnog i ozbiljnog konkurenta za vrh tabele(necu namjerno da kszem za titulu), pobjeda koja nas je odmakla na pet bodova od još jednog ozbiljnog konkurenta.Ali i pobjeda koja je gradskom rivalu natovarila tesko breme na ledja.Ne pobjede li sutra, , ozbiljno kompromituju sezonu, mozda i cijeli projekat.Koliko god oni pričali da igraju na duge staze, da nisu optereceni rezultatom ove godine, to naprosto nije tako.Vidjeli ste nervoze poslije poraza od Čelika, zamislite nervozu da se popuši sezona.Dakle, sutra im nece biti nimalo lahko.
-s druge strane, ova igra danas mora upaliti lampice za alarm.Znam da protiv nekih stvari ne mozemo (povrede, fond igrača je takav kakav je).Medjutim, struka, uprava, Amar, svi moraju poduzeti korake da se neki igrači pokušaju razdrmati, aposebno ovi najiskusniji:Jamak, Selim, Svraka.Oni u ovom momentu ne daju ono sto moraju, a to je ponasanje i igra koja ce pomoci ovim mladjim da budu još bolji.Naprosto, oni u ovoj situaciji moraju puno bolje.
-cinjenica je da ovakve pobjede ostavljaju visestruko pozitivne efekte po ekipu.S toga ocekujem da ce ekipa vec ns sljedecoj utakmici bolje reagovati.Realno je da konkurenciju vec za srijedu pojacaju Kerla, Tlmo od početka i potpuno zdrav, Benjo (danas mi njegov stari kaze da odmah može u igru), Dedic ce vjerovatno do srijede biti rijesen, Dado je skroz ok, Zoli ova danasnja utakmica puno znači, iako nije odigrao dobro, vrlo vazno je da je počeo ito baš protiv Zrinj. Dakle, sve navedeno upucuje na to da je realno da ocekujemo bolje igre i manje drame.
-navijači su danas uradili dobro svoj dio posla. Ovo trebamo ponoviti u srijedu, ssmo da nad bude bar tri hiljade više.

-

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 08 mar 2014, 22:56

svaka čast vašim igračima na borbenosti i želji za pobjedom! Nekim igracima i ekipama za lekciju

Rios

Post Postao/la Rios » 08 mar 2014, 22:58

Jako bitna pobjeda protiv jednog od diretnih rivala za titulu..Utakmica ko utakmica dosta izjednacena,imao i Zrinjski svoje sanse kao i mi..Ono sto je meni zapalo za oko je to da nam najbitniji igraci jos uvijek nisu na zeljenom nivou samim tim ni igra,ali raduje sto i uprokos tome osvajamo bodove..Ara pokazao jos jednom da je strasan potencijal u evropskim razmjerama,u nasim je vec sad odlican napadac..Dodao bih jos da je meni Bogdanovic bio jako dobar danas,pokazao da ce biti pojacanje..Opet kazem sudeci prema onom danas sto sam vidio..
A sad aBd-komsije.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo i 38 gostiju.