FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kone pobjedile, dodatni motiv da grmi svih 90min, i da pobjedimo i naravno 2 pozicija.!! FKS <3 

04.10.2009 !!
- Burberry46
- Kontakt:
Neka mi se neko od forumasa javi na pp da ga nesto pitam
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kone pobjedile, dodatni motiv da grmi svih 90min, i da pobjedimo i naravno 2 pozicija.!! FKS <3
Koja smo mi vama inspiracija!
Koja smo mi vama inspiracija!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
prije da su samo skinute one stare, ne bi rek'o da je stavljeno istaBurberry46 je napisao/la:jesu li ovo nove stolice na istoku? Sarajevo

The Game je napisao/la:prije da su samo skinute one stare, ne bi rek'o da je stavljeno istaBurberry46 je napisao/la:jesu li ovo nove stolice na istoku? Sarajevomislim da sam negdje procitao da ce tek u maju stavljati ponovo bordo stolice tu
Martu.
http://www.klix.ba/sport/u-martu-pocinj ... /140126011" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
I oni kontenjeri za prodaju karata su sredjeni,danas prolazih gore kad ona gostujuca ofarbana u bijelo i ima veliki grb preko.
Pobjeda pod moranjem,ako treba na silu,rukama,guraj samo
Pobjeda pod moranjem,ako treba na silu,rukama,guraj samo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja ocekujem Velkoskog,Tadejevica i Travancica u prvoj postavi.
Protiv Celika odbrana nam je djelovala nestabilono i mislim da Robert tu nije morao nista mijenjati jer smo tu vec bili odlicni Tadejevic-Dupovac-Trivunovic-Baric odlican zadnji red i ovako ga i treba postaviti.
Puric slabo odigrao tu Trava ce da mete momak ima brzinu i prodornost i Velkoskog ubaciti za kojeg neznam zasto je uopste sjedio na klupi protiv Celika momak mora biti u prvih jedanaest.
Protiv Celika odbrana nam je djelovala nestabilono i mislim da Robert tu nije morao nista mijenjati jer smo tu vec bili odlicni Tadejevic-Dupovac-Trivunovic-Baric odlican zadnji red i ovako ga i treba postaviti.
Puric slabo odigrao tu Trava ce da mete momak ima brzinu i prodornost i Velkoskog ubaciti za kojeg neznam zasto je uopste sjedio na klupi protiv Celika momak mora biti u prvih jedanaest.
Ti si opet šampion !
Tadejević definitivno, možda Vekloskog staviti umjesto Todorovića na lijevu stranu..A za Travančića nisam baš siguran...Možda je bolje da uleti oko 60 minute... 

Ima li negdje prenos utakmice na televiziji, kontam ako je termin u 18.30 vjerovatno je zbog tv prenosa, al ne mogu da nadjem na kojoj je TV, na Areni nije, na BHT nije, da nije na Moja TV zna li neko?
- franklampard8
- Kontakt:
Pocele su se stavljati nove bordo stoliceThe Game je napisao/la:prije da su samo skinute one stare, ne bi rek'o da je stavljeno istaBurberry46 je napisao/la:jesu li ovo nove stolice na istoku? Sarajevomislim da sam negdje procitao da ce tek u maju stavljati ponovo bordo stolice tu

1946
Postavljene su bordo stolice,mislim ono Sarajevo sto pise zamjenjene su napokon one stare
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
do mene je bilo, zajeb'o se malo. mart i maj, slicno se pise, ko zna sta se konzumiralo kad sam citao tofranklampard8 je napisao/la: Pocele su se stavljati nove bordo stolice

Imaju li vam sutra imigranti pravo nastupa? Čujem Gracić vam priprema novo iznenađenje.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imaju i nisu imigranti ne vrijedjaj igrace, oni su svi legalno u ovoj zemlji.AdamSmith je napisao/la:Imaju li vam sutra imigranti pravo nastupa? Čujem Gracić vam priprema novo iznenađenje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jel imate šanse za titulu divovi ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sve dok postoje teoretske sanse, a postoje, imamo znaci.Direktno je napisao/la:Jel imate šanse za titulu divovi ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jel se ovo Aldin ponovo registrov'o???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, jurisicduska, keli, NazorUso, pierce, pjankesarajevo, Predatod, Proximic, Rajvosa4ever, Rule_hz, Seipronto, senad82, Tarapi i 114 gostiju.