FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakve su vam ocekivanje za sutra protiv olimpic? Hocetel pobjedit?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Aldin je stigao. Hvala što si me napomenuo da te blokiram.Direktno je napisao/la:Jel imate šanse za titulu divovi ?
4.10.2009.
@Hilmo imas pp pa procitaj
Sarajlijc@ je napisao/la:Sve dok postoje teoretske sanse, a postoje, imamo znaci.Direktno je napisao/la:Jel imate šanse za titulu divovi ?
Slažem se.

U slucaju da sutra niko ne bude prenosio ocekujem preko 5000 ljudi, sve manje od toga je sramota. Ako ipak neko bude radio direktan prijenos onda i ne ocekujem bas neku posjetu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mislim da ce Arena 1 prenositi, nije mi nesto termin u 18:30, taman bi bilo u 5. Valja stici okupati se, ipak je nedeljaSabinho je napisao/la:U slucaju da sutra niko ne bude prenosio ocekujem preko 5000 ljudi, sve manje od toga je sramota. Ako ipak neko bude radio direktan prijenos onda i ne ocekujem bas neku posjetu.

M.Delac 2
Nema nigdje ja mislimkanarinac je napisao/la:oceli biti gdje prenosa za ans koji nemozemo doci na utakmicu
Kakvih 5 milja..2 milje plafon.Termin ocajan vrijeme lose a cijene karata skupe.
1946
Ako ne dodje barem 5 hiljada treba nas ugasit i kao klub i kao grupu
Cijenaa ulaznica standardHead je napisao/la:Kakvih 5 milja..2 milje plafon.Termin ocajan vrijeme lose a cijene karata skupe.
Termin kakav je takav je svak u nedelju u pola 7 moze izdovoijiti sat i po da pogleda Sarajevo
Nikad zvucnija pojacanja nismo doveli , sve odradjeno , ganjamo titulu + 100 dana bez utakmice na Koševu
ako to nije za 6 mija , treba sve nas **** kolketivno jer smo seljaci
Vi ko da ste od jucer,ne znate kako mi imamo los mentalitet,generalno svi u Bosni.
1946
Imamo ali bi bila bruka i sramota ako se to veceras desi
Nemoj previse ocekivati....zaista ja bih sa dvije milje bio zadovoljan, a ako bude pet nogom u guz... se udarati..
Edit
Ovaj nakon @BHtv, @live-a stigao do @direktno
sljedeci je uzivo pretpostavljam

Edit
Ovaj nakon @BHtv, @live-a stigao do @direktno

Pa bio je već uživohilmo je napisao/la: Edit
Ovaj nakon @BHtv, @live-a stigao do @direktno![]()
sljedeci je uzivo pretpostavljam
![]()

Sljedeći je @Prijenos pretpostavljam

Zabiće vam Gojak večeras ako bude igrao

Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
[quote="hilmo"]Nemoj previse ocekivati....zaista ja bih sa dvije milje bio zadovoljan, a ako bude pet nogom u guz... se udarati..
Bogami vas vrijeme posluzi, sve ispod 5 milja Bogami sramota, al et.
Bogami vas vrijeme posluzi, sve ispod 5 milja Bogami sramota, al et.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
vidim ovdje neke nove momente
jos prije 10 dana svi jednoglasno govorili da ste apsolutni favoriti u kupu i ligi, spominjale se neke gol razlike,
cak i to da bi sa "klupom" se mogli prosetati kroz ligu, a tek sa prvim timom.
o posjeti samo cu reci da ste pricali da vas je trebalo u Zenicu otici 2milje,
i vidi sada momenta
govori neko da se ocekuje nesto vise od 2milje na Kosevu nakon 4 mjeseca bez utakmice...
osim toga, od kada ste dobili Zelju kao protivnika u Kupu, vise ne zelite ni epitet "apsolutni favorit".
Dogovorite se.
gledajuci sa strane, meni djeluje kao da neko na silu pokusava skinuti teret ocekivanja sa igraca i navijaca,
ali to je tako neprirodno
i Vitez bi sa ulozenim milionima bio favorit za titulu,.
tako da mislim da bi vama bilo postenije i pametnije da prihvatite ulogu favorita u svakoj utakmici i ne glumite neku skromnost. A do jucer mrsko vam bilo pricati o protivnicima iz PLBiH vec se pocelo o europi pisat.
sve se to radi zbog toga da se sprijece eventualna razocarenja.
ista stvar je i na tribini, sve ispod 6000 je sramota... to sto neko sada hoce da spusti "ljestvicu" na 3ili4 milje to je isto tako umjetno kao i prica da vi niste uzeli ulogu favorita vec da vam je drugi namecu
100%
nisam dosao da provociram ili se svadjam,
sve sam realno napisao,
vratite se na ono sta je pisano na ovoj temi od Nove godine pa do Zenice.
i sta se sada pise...
sa punog Koseva -- na 2000ljudi
sa "setanja kroz ligu" - do toga da ne zelite preuzeti ulogu favorita.
jos prije 10 dana svi jednoglasno govorili da ste apsolutni favoriti u kupu i ligi, spominjale se neke gol razlike,
cak i to da bi sa "klupom" se mogli prosetati kroz ligu, a tek sa prvim timom.
o posjeti samo cu reci da ste pricali da vas je trebalo u Zenicu otici 2milje,
i vidi sada momenta

govori neko da se ocekuje nesto vise od 2milje na Kosevu nakon 4 mjeseca bez utakmice...
osim toga, od kada ste dobili Zelju kao protivnika u Kupu, vise ne zelite ni epitet "apsolutni favorit".
Dogovorite se.
gledajuci sa strane, meni djeluje kao da neko na silu pokusava skinuti teret ocekivanja sa igraca i navijaca,
ali to je tako neprirodno

tako da mislim da bi vama bilo postenije i pametnije da prihvatite ulogu favorita u svakoj utakmici i ne glumite neku skromnost. A do jucer mrsko vam bilo pricati o protivnicima iz PLBiH vec se pocelo o europi pisat.
sve se to radi zbog toga da se sprijece eventualna razocarenja.
ista stvar je i na tribini, sve ispod 6000 je sramota... to sto neko sada hoce da spusti "ljestvicu" na 3ili4 milje to je isto tako umjetno kao i prica da vi niste uzeli ulogu favorita vec da vam je drugi namecu

nisam dosao da provociram ili se svadjam,
sve sam realno napisao,
vratite se na ono sta je pisano na ovoj temi od Nove godine pa do Zenice.
i sta se sada pise...
sa punog Koseva -- na 2000ljudi
sa "setanja kroz ligu" - do toga da ne zelite preuzeti ulogu favorita.

Vrijeme je dobro, ipak nema kise znaci ocekujem dobru posjetu i pobjedu prije svega.
04.10.2009 !!
Hoće li biti ikakvog prenosi ili link ?
Prenosa nema, a za link ne znam vjerovatno da ce neko postavit prije samog pocetka utakmice.Adma je napisao/la:Hoće li biti ikakvog prenosi ili link ?

04.10.2009 !!