A onda zadnje kolo dolaze Barceloni. Budemo im pustili za naslov
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Bit ce zanimljivo do kraja. Real je apsolutni favorit jer igraju najbolji nogomet, dobra obrana i u strasnom su nizu. Atletico rijesava utakmice rutinski kao evo i danas i siguran sam da mogu drzat korak do kraja. Malo su pali u formi, ali ako su dosada izdrzali, ne vidim razloga da ne bi mogli jos mjesec-dva.
.
RIP CITY!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Neće biti potrebe za puštanjem, ako se današnja igra prenese na ostatak sezone...Lillard0 je napisao/la:
A onda zadnje kolo dolaze Barceloni. Budemo im pustili za naslov![]()
.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Consigliere
- Kontakt:
Ako ispadnu, Betis ce biti igracki najkvalitetnija ekipa koja je ispala iz jedne od Liga petice u nazad 15 godina najmanje
Da hoce opstat, a recimo Getafe da leti
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nek leti bilo ko samo da Betis ostane.Consigliere je napisao/la:Ako ispadnu, Betis ce biti igracki najkvalitetnija ekipa koja je ispala iz jedne od Liga petice u nazad 15 godina najmanje![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mozda cu zvucati grubo, ali za Primeru bi bio dobit da ispadne Getafe. Ljudi igraju najjacu ligu svijeta, a gledateljstva gotovo pa i da nemaju. U drugoj ligi ima 90% ekipa koje imaju vise gledateljstva nego oni.
BTW Koje razmontiranje Elchea popodne od strane Espanyola
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Consigliere
- Kontakt:
Igraju kuci protiv Barcelone, vise gostujucih navijaca na tribinama.Adi_Zepce je napisao/la:Mozda cu zvucati grubo, ali za Primeru bi bio dobit da ispadne Getafe. Ljudi igraju najjacu ligu svijeta, a gledateljstva gotovo pa i da nemaju. U drugoj ligi ima 90% ekipa koje imaju vise gledateljstva nego oni.
Bas. Evo ja se sjecam prosle sezone igraju protiv Valencije, na stadionu 6.000 gledatelja, a 3000 iz Valencije ih doputovaloConsigliere je napisao/la:Igraju kuci protiv Barcelone, vise gostujucih navijaca na tribinama.Adi_Zepce je napisao/la:Mozda cu zvucati grubo, ali za Primeru bi bio dobit da ispadne Getafe. Ljudi igraju najjacu ligu svijeta, a gledateljstva gotovo pa i da nemaju. U drugoj ligi ima 90% ekipa koje imaju vise gledateljstva nego oni.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa kad je to mali klub, ali solidno stoje. Tj. niti nemaju puno navijaca. Ali naravno da bih volio da ispadnu. Prvo zato jer navijaca na stadionu nema, drugo kad vidim na kakvom stadionu igraju smuci mi se 
RIP CITY!
- Consigliere
- Kontakt:
Ogromna vecina Madridjana navija za Real ili Atletico, za Rayo taj njihov kvart sto im je dovoljno da napune stadion, a za Getafe niko izgleda. Prava drugoligaska ekipaAdi_Zepce je napisao/la: Bas. Evo ja se sjecam prosle sezone igraju protiv Valencije, na stadionu 6.000 gledatelja, a 3000 iz Valencije ih doputovalo
Imaju konstantno dobre igrace, a dobijaju, recimo, Realove omladince prakticno dzaba, tako da nije ni cudo da tolike godine uspjevaju opstati. Ali, eto oce godine su bas upali u nekakav grozan niz, ima nade...Lillard0 je napisao/la:Pa kad je to mali klub, ali solidno stoje. Tj. niti nemaju puno navijaca. Ali naravno da bih volio da ispadnu. Prvo zato jer navijaca na stadionu nema, drugo kad vidim na kakvom stadionu igraju smuci mi se
http://www.youtube.com/watch?v=ypzicCHBT8YLillard0 je napisao/la:Kako ja volim Mestallu. Predivan stadion.
Uzivaj onda uz ovaj video
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tim i Igrač kola:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
99% tri predstavnika u cetvrtfinalu
Mogao bi se desiti spanski trio u polufinalu ,ali otom potom.
Englezi ukoliko ne smanje tempo mogli bi debelo kaskati u europskim takmicenjima.
Mogao bi se desiti spanski trio u polufinalu ,ali otom potom.
Englezi ukoliko ne smanje tempo mogli bi debelo kaskati u europskim takmicenjima.
Potpuna dominacija predstavnika najjače lige svijeta.
Eso es futbol espanol.
Eso es futbol espanol.
Nemas ti pojma,EPL je najjaca.Cap17an je napisao/la:Potpuna dominacija predstavnika najjače lige svijeta.
Eso es futbol espanol.
Bivši Španjolski sudac s Fifinom značkom Eduardo Iturralde González opet je uzburkao duhove u Španjolskoj...
Ovaj Villa propo ko kaucrio_Ferdy88 je napisao/la:Tim i Igrač kola:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
ma to se otprilike znalo ,nije lik rekao nista novoNeutral je napisao/la:Bivši Španjolski sudac s Fifinom značkom Eduardo Iturralde González opet je uzburkao duhove u Španjolskoj...
al nek je neko od bivsih sudija koji je sve to iskusio na svojoj kozi potvrdio sta se sve radi iz scene
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Danas EL:
19:00h Ludogorets - Valencia
21:00h Betis - Sevilla
Andaluzijski derbi se ne propusta
.

19:00h Ludogorets - Valencia
21:00h Betis - Sevilla
Andaluzijski derbi se ne propusta

RIP CITY!
ne znam za koga bi navijao u ovom seviljskom derbiju
...Betis mi je malo draži, ali mislim da je Sevilla definitivno favorit u ovom duelu.
Valencija otresla one bugare i završila posao vec u prvom mecu.
Valencija otresla one bugare i završila posao vec u prvom mecu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.