La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Lillard0
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Lillard0 » 08 mar 2014, 21:25

Bit ce zanimljivo do kraja. Real je apsolutni favorit jer igraju najbolji nogomet, dobra obrana i u strasnom su nizu. Atletico rijesava utakmice rutinski kao evo i danas i siguran sam da mogu drzat korak do kraja. Malo su pali u formi, ali ako su dosada izdrzali, ne vidim razloga da ne bi mogli jos mjesec-dva.

A onda zadnje kolo dolaze Barceloni. Budemo im pustili za naslov :mrgreen: :mrgreen: .
RIP CITY!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 09 mar 2014, 01:27

Lillard0 je napisao/la:
A onda zadnje kolo dolaze Barceloni. Budemo im pustili za naslov :mrgreen: :mrgreen: .
Neće biti potrebe za puštanjem, ako se današnja igra prenese na ostatak sezone...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 mar 2014, 01:37

Ako ispadnu, Betis ce biti igracki najkvalitetnija ekipa koja je ispala iz jedne od Liga petice u nazad 15 godina najmanje :roll:
Da hoce opstat, a recimo Getafe da leti
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 mar 2014, 14:31

Consigliere je napisao/la:Ako ispadnu, Betis ce biti igracki najkvalitetnija ekipa koja je ispala iz jedne od Liga petice u nazad 15 godina najmanje :roll:
Da hoce opstat, a recimo Getafe da leti
Nek leti bilo ko samo da Betis ostane.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 mar 2014, 15:21

Mozda cu zvucati grubo, ali za Primeru bi bio dobit da ispadne Getafe. Ljudi igraju najjacu ligu svijeta, a gledateljstva gotovo pa i da nemaju. U drugoj ligi ima 90% ekipa koje imaju vise gledateljstva nego oni.
BTW Koje razmontiranje Elchea popodne od strane Espanyola :oops:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 mar 2014, 16:07

Adi_Zepce je napisao/la:Mozda cu zvucati grubo, ali za Primeru bi bio dobit da ispadne Getafe. Ljudi igraju najjacu ligu svijeta, a gledateljstva gotovo pa i da nemaju. U drugoj ligi ima 90% ekipa koje imaju vise gledateljstva nego oni.
Igraju kuci protiv Barcelone, vise gostujucih navijaca na tribinama. :roll:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 mar 2014, 16:22

Consigliere je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Mozda cu zvucati grubo, ali za Primeru bi bio dobit da ispadne Getafe. Ljudi igraju najjacu ligu svijeta, a gledateljstva gotovo pa i da nemaju. U drugoj ligi ima 90% ekipa koje imaju vise gledateljstva nego oni.
Igraju kuci protiv Barcelone, vise gostujucih navijaca na tribinama. :roll:
Bas. Evo ja se sjecam prosle sezone igraju protiv Valencije, na stadionu 6.000 gledatelja, a 3000 iz Valencije ih doputovalo :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 mar 2014, 16:43

Pa kad je to mali klub, ali solidno stoje. Tj. niti nemaju puno navijaca. Ali naravno da bih volio da ispadnu. Prvo zato jer navijaca na stadionu nema, drugo kad vidim na kakvom stadionu igraju smuci mi se :oops:
RIP CITY!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 mar 2014, 17:03

Adi_Zepce je napisao/la: Bas. Evo ja se sjecam prosle sezone igraju protiv Valencije, na stadionu 6.000 gledatelja, a 3000 iz Valencije ih doputovalo :roll:
Ogromna vecina Madridjana navija za Real ili Atletico, za Rayo taj njihov kvart sto im je dovoljno da napune stadion, a za Getafe niko izgleda. Prava drugoligaska ekipa
Lillard0 je napisao/la:Pa kad je to mali klub, ali solidno stoje. Tj. niti nemaju puno navijaca. Ali naravno da bih volio da ispadnu. Prvo zato jer navijaca na stadionu nema, drugo kad vidim na kakvom stadionu igraju smuci mi se :oops:
Imaju konstantno dobre igrace, a dobijaju, recimo, Realove omladince prakticno dzaba, tako da nije ni cudo da tolike godine uspjevaju opstati. Ali, eto oce godine su bas upali u nekakav grozan niz, ima nade... :mrgreen:

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 mar 2014, 21:23

Kako ja volim Mestallu. Predivan stadion :) .
RIP CITY!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 mar 2014, 02:09

Lillard0 je napisao/la:Kako ja volim Mestallu. Predivan stadion :) .
http://www.youtube.com/watch?v=ypzicCHBT8Y
Uzivaj onda uz ovaj video 8-) :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 mar 2014, 14:39

Tim i Igrač kola:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 mar 2014, 22:52

99% tri predstavnika u cetvrtfinalu 8-)

Mogao bi se desiti spanski trio u polufinalu ,ali otom potom.
Englezi ukoliko ne smanje tempo mogli bi debelo kaskati u europskim takmicenjima.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 13 mar 2014, 00:18

Potpuna dominacija predstavnika najjače lige svijeta.

Eso es futbol espanol.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 mar 2014, 00:20

Cap17an je napisao/la:Potpuna dominacija predstavnika najjače lige svijeta.

Eso es futbol espanol.
Nemas ti pojma,EPL je najjaca. :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 mar 2014, 03:15

Bivši Španjolski sudac s Fifinom značkom Eduardo Iturralde González opet je uzburkao duhove u Španjolskoj...
Nakon što je Iturralde González prije nekoliko tjedana izjavio da većina sudaca u Primeri naginje Real Madridu, sada je otkrio još jednu pikanteriju koja je u Kataloniji dočekana aplauzom te pokrenuo novu lavinu međusobnih optužbi na relaciji Madrid - Barcelona.

Baskijski sudac, koji je u sudačkoj karijeri triput sudio u „el clasicima“, i to vrlo dobro i pravedno prema ocjenama većine analitičara, otkrio je kako je trebao suditi kontroverzno finale Kupa kralja između Reala i Barcelone 2011. u Valenciji. Kao što je poznato, Real je pod vodstvom Josea Mourinha slavio s 1:0 golom Cristiana Ronalda u 103. minuti.

Bila je to prva Mourinhova pobjeda u „el clasicima“ i prva pobjeda Reala nakon šest uzastopnih utakmica u kojima je zabilježio čak četiri poraza, među kojima je najviše zazvonila Barcelonina pobjeda od 5:0 na Camp Nouu.

„Savez je odredio da ja sudim, međutim, Realu se to nije svidjelo i na kraju nisam sudio“, otkrio je Ituarralde podatak koji do sada nije bio poznat široj javnosti.

„Barceloni je bilo svejedno tko će suditi“, dodao je baskijski sudac u emisiji "tiki-taka".

Na kraju je finale Kupa kralja na Mestalli sudio Alberto Undiano Mallenco. Iza utakmice ostali su brojni repovi. Barcelona je imala dosta prigovora na suđenje. Katalonci su se žalili da je Mallenco dopustio igračima Reala odveć grubu i prljavu igru te da je time otvoreno išao na ruku Realovim igračima, budući da su u to vrijeme tehnički i taktički dosta zaostajali za Barcelonom.

Real tražio suca za Mourinhovu igru

Katalonski analitičari ističu da je Mourinho nakon „petarde“ na Camp Nou shvatio da se ne može nadigravati s Barcelonom pa je svoju taktiku zasnivao na gruboj igri, dizanju tenzija i provokacijama koje su često prelazile granice dobrog ukusa, a da bi takva taktika prošla, morao je imati suca koji će dopustiti takvu igru, odnosno koji neće sankcionirati Realove igrače žutim i crvenim kartonima.

Katalonci ističu da je za taj dio posla bio zadužen predsjednik Reala Florentino Perez. Katalonski mediji već godinama tvrde kako Real iza kulisa vrši pritisak na Savez i sudačku organizaciju i zapravo bira suce koji će mu suditi, a u isto vrijeme preko svojih moćnih medijskih saveznika diže harangu protiv Barcelone svaki put kada se dogodi neka sudačka pogreška u korist katalonskog diva, dok elegantno zaobilaze brojne i evidentne sudačke propuste u korist Reala.

Ističu da su izjavom baskijskog suca dobili potvrdu za svoje stare i dobro poznate teze o tome tko ima odlučujući utjecaj u španjolskom nogometu i tko zapravo upravlja sudačkom organizacijom.

Zanimljivo, Mallenco će suditi sljedeći „el clasico“ koji je na rasporedu 23. ožujka u Madridu i koji bi mogao odlučiti o novom prvaku Španjolske.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 13 mar 2014, 05:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:Tim i Igrač kola:

slika
Ovaj Villa propo ko kauc :mrgreen: zaboravio na njega.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 mar 2014, 10:34

Neutral je napisao/la:Bivši Španjolski sudac s Fifinom značkom Eduardo Iturralde González opet je uzburkao duhove u Španjolskoj...
Nakon što je Iturralde González prije nekoliko tjedana izjavio da većina sudaca u Primeri naginje Real Madridu, sada je otkrio još jednu pikanteriju koja je u Kataloniji dočekana aplauzom te pokrenuo novu lavinu međusobnih optužbi na relaciji Madrid - Barcelona.

Baskijski sudac, koji je u sudačkoj karijeri triput sudio u „el clasicima“, i to vrlo dobro i pravedno prema ocjenama većine analitičara, otkrio je kako je trebao suditi kontroverzno finale Kupa kralja između Reala i Barcelone 2011. u Valenciji. Kao što je poznato, Real je pod vodstvom Josea Mourinha slavio s 1:0 golom Cristiana Ronalda u 103. minuti.

Bila je to prva Mourinhova pobjeda u „el clasicima“ i prva pobjeda Reala nakon šest uzastopnih utakmica u kojima je zabilježio čak četiri poraza, među kojima je najviše zazvonila Barcelonina pobjeda od 5:0 na Camp Nouu.

„Savez je odredio da ja sudim, međutim, Realu se to nije svidjelo i na kraju nisam sudio“, otkrio je Ituarralde podatak koji do sada nije bio poznat široj javnosti.

„Barceloni je bilo svejedno tko će suditi“, dodao je baskijski sudac u emisiji "tiki-taka".

Na kraju je finale Kupa kralja na Mestalli sudio Alberto Undiano Mallenco. Iza utakmice ostali su brojni repovi. Barcelona je imala dosta prigovora na suđenje. Katalonci su se žalili da je Mallenco dopustio igračima Reala odveć grubu i prljavu igru te da je time otvoreno išao na ruku Realovim igračima, budući da su u to vrijeme tehnički i taktički dosta zaostajali za Barcelonom.

Real tražio suca za Mourinhovu igru

Katalonski analitičari ističu da je Mourinho nakon „petarde“ na Camp Nou shvatio da se ne može nadigravati s Barcelonom pa je svoju taktiku zasnivao na gruboj igri, dizanju tenzija i provokacijama koje su često prelazile granice dobrog ukusa, a da bi takva taktika prošla, morao je imati suca koji će dopustiti takvu igru, odnosno koji neće sankcionirati Realove igrače žutim i crvenim kartonima.

Katalonci ističu da je za taj dio posla bio zadužen predsjednik Reala Florentino Perez. Katalonski mediji već godinama tvrde kako Real iza kulisa vrši pritisak na Savez i sudačku organizaciju i zapravo bira suce koji će mu suditi, a u isto vrijeme preko svojih moćnih medijskih saveznika diže harangu protiv Barcelone svaki put kada se dogodi neka sudačka pogreška u korist katalonskog diva, dok elegantno zaobilaze brojne i evidentne sudačke propuste u korist Reala.

Ističu da su izjavom baskijskog suca dobili potvrdu za svoje stare i dobro poznate teze o tome tko ima odlučujući utjecaj u španjolskom nogometu i tko zapravo upravlja sudačkom organizacijom.

Zanimljivo, Mallenco će suditi sljedeći „el clasico“ koji je na rasporedu 23. ožujka u Madridu i koji bi mogao odlučiti o novom prvaku Španjolske.
ma to se otprilike znalo ,nije lik rekao nista novo
al nek je neko od bivsih sudija koji je sve to iskusio na svojoj kozi potvrdio sta se sve radi iz scene ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 13 mar 2014, 14:59

Danas EL:

19:00h Ludogorets - Valencia
21:00h Betis - Sevilla

Andaluzijski derbi se ne propusta 8-) .
slika
RIP CITY!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2014, 20:49

ne znam za koga bi navijao u ovom seviljskom derbiju :? ...Betis mi je malo draži, ali mislim da je Sevilla definitivno favorit u ovom duelu.

Valencija otresla one bugare i završila posao vec u prvom mecu.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.