Jel svakom ovih 40% popusta ili ?KiaKaha je napisao/la:Imate ove Beckenbauer bijele u Intersportu u TZ,180Km i 40% snizenja na kasi,znaci oko glave izadju
Ima i smedji model,al.cini mi se nema veceg broja od 43
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Jest brate,pise ispod cijene 40% na kasi,nema puno brojeva,pa su zato snizene,a dosao je ja mislim i novi model.Ja sam smedje htio uzet,drama dobre,nemam.nijedne.nebijele tikepa,al.nije bilo broja mog...
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Gdje u Tuzli ima finih patika do 100km?
Astra i Bata No.1 za mene.SiouxLukavac je napisao/la:Gdje u Tuzli ima finih patika do 100km?
Pobjeda je bolja od orgazma!
koji brojevi su ostali, ima li kakvih modela 46-46.5 ili su samo ostali oni premali i preveliki?KiaKaha je napisao/la:Jest brate,pise ispod cijene 40% na kasi,nema puno brojeva,pa su zato snizene,a dosao je ja mislim i novi model.Ja sam smedje htio uzet,drama dobre,nemam.nijedne.nebijele tikepa,al.nije bilo broja mog...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bijele su bile 45,oko mog broja,dok su smedje.najveci 43 cini mi se...
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- schweinsteiger
- Kontakt:
Koji su to veliki brojevi,ako 46,5 nije veliki broj obuce?LenBias je napisao/la:koji brojevi su ostali, ima li kakvih modela 46-46.5 ili su samo ostali oni premali i preveliki?KiaKaha je napisao/la:Jest brate,pise ispod cijene 40% na kasi,nema puno brojeva,pa su zato snizene,a dosao je ja mislim i novi model.Ja sam smedje htio uzet,drama dobre,nemam.nijedne.nebijele tikepa,al.nije bilo broja mog...
#miasanmia
malo je sve ispod 41, veliko sve iznad 48-49, tako se nekako ravnam za nas muske 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgore kad nesto trazis sebi da kupis, a nosis velicinu M. Ebla majku ode u roku od 15 minuta i na kraju ostanu xxl i takve 
tuzlak1987 je napisao/la:Najgore kad nesto trazis sebi da kupis, a nosis velicinu M. Ebla majku ode u roku od 15 minuta i na kraju ostanu xxl i takve
+1
- Neutralan88
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Kakve sam naočale našao u Omegi,boli glava i to u raznim kolorima (u pitanju su raybanKE).Sutra odoh da vidim/pitam za cijenu
cekam odgovor ko zapeta puška
Isto L, pa to odleti u sekundi 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Neutralan88 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Kakve sam naočale našao u Omegi,boli glava i to u raznim kolorima (u pitanju su raybanKE).Sutra odoh da vidim/pitam za cijenu
Napomeni me da napišem cijenu (da ne zaboravim)
ti ako si gledao originalne rejbanke u omegi nisu ispod 180-200 nema sanseGorki je napisao/la:Neutralan88 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Kakve sam naočale našao u Omegi,boli glava i to u raznim kolorima (u pitanju su raybanKE).Sutra odoh da vidim/pitam za cijenu
Napomeni me da napišem cijenu (da ne zaboravim)mada nisu ispod 80KM sigurno..
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Kolika je postarina, kako si narucio ?schweinsteiger je napisao/la: I bolje vam je nemojte kupovati u sportvision.Ja ne znam odakle oni nabavljaju patike,ali ja ne znam nikoga da su mu patike trajale duze od godinu da je kupio kod njih.
Imam dvoje adidaske,oboje kupljenje u footlockeru jednima evo 4. godina (malo sam zakacio za nesto,pa maaalo se poderale,ali se ne vidi nista),a drugima 3. godina jos uvijek kao nove kad ih operem.Kvalitet![]()
Ove, haha
LenBias je napisao/la: ti ako si gledao originalne rejbanke u omegi nisu ispod 180-200 nema sanse
120KM prošle godine bile
Piše na stranici da je džabaInatSilanBosanski je napisao/la:Kolika je postarina, kako si narucio ?![]()
Registruj se, pa vidi šta i kako...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- IlPrincipe
- Kontakt:
Najbolje kod gradskih šanera kupovat

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Aha, ali nema Bosne ni za lijeka..anonimni je napisao/la:Piše na stranici da je džabaInatSilanBosanski je napisao/la:Kolika je postarina, kako si narucio ?![]()
![]()
Registruj se, pa vidi šta i kako...
Ja sad skontah da mislis na Footlocker, ja mislih na Sportvision 
Obucu iz Footlockera ne mozes ovdje dobiti, jedino ako imas nekoga u zemljama koje imaju Footlocker (k'o sto kolega @ schweini ima, a imas i ti
)...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Obucu iz Footlockera ne mozes ovdje dobiti, jedino ako imas nekoga u zemljama koje imaju Footlocker (k'o sto kolega @ schweini ima, a imas i ti
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.