AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 19:09

toffee XXL je napisao/la:Neprovociram nista, samo sam realan, Juventus je za vas institucija, realno, samo da stanu na noge, da se vrate staroj slavi, a moj Everton je stariji od prosjecne talijanske ekipe Milana ;)
i ako je stariji?

titule? igraci? tisina molim!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 31 jan 2010, 19:10

**** ga ti tony,pa danas smo i izgubili jer nam je borriello izasao...on je najbolji napadac,samo jos treba dodati pata u napad i istjerat beckama i njemu slicne i to je to...probat iz primavere ubacit nekoliko igraca
..Siamo l'armata Rossonera..

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 19:12

toffee XXL je napisao/la:Neprovociram nista, samo sam realan, Juventus je za vas institucija, realno, samo da stanu na noge, da se vrate staroj slavi, a moj Everton je stariji od prosjecne talijanske ekipe Milana ;)
aj i još se hvališ s tim, pa znači imali ste više vremena da nešto osvojite a vi truba. pa milan ima više finala LP neg vi evropskih utakmica
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2010, 19:16

ovi iz Milana fkt se nafurali da mogu osvojiti scudeto :D ...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 19:20

Saurman je napisao/la:ovi iz Milana fkt se nafurali da mogu osvojiti scudeto :D ...
evidence naravno nemaš, jer niko nije rekao ni jednom ni na početku sezone niti sad da je skudeto cilj, već što dalje u Lp i obezbjediti učešće i u sljedećoj sezoni, prošla se grupa, ako se od manutd i ispadne nije bruka, ali mogu se oni i proći, a prva 4 mjesta još nisu sigurna al se na dobrom putu, pa milan je u odnosu na prošlu sezonu oslabljen za kaku a rezultati relativno bolji, hajd drugi put kad budeš htio trollati to radi na nekoj drugoj temi :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 19:23

Saurman je napisao/la:ovi iz Milana fkt se nafurali da mogu osvojiti scudeto :D ...
fino sam ja reko poslije juventusa da se nedizu nije to to,realno...nazalost milan je prosjecna ekipa sa par jakih pojedinaca koji nekad bljesnu i to je to...isto mozda i za juve vrijedi..mada je po meni objektivno juventus bolja ekipa i jedina koja bi mogla parirat interu eventualno al eto.....slicno je i za juve i za milan..nesto se mora mijenjat jer ovo je prosjek i nista vise
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 19:32

pa ja sam prvi napisao ako se sjećaš poslije 3-0 u torinu da igra nije bila ništa specijalno već je razlog pobjede isključivo preloši juve, e tako se ne može pobjeđivati na duge staze, kad se protivnik totalno zatvori kao što rade ove manje ekipe na san siru milan nema protuigre

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 19:36

tony-mortale je napisao/la:pa ja sam prvi napisao ako se sjećaš poslije 3-0 u torinu da igra nije bila ništa specijalno već je razlog pobjede isključivo preloši juve, e tako se ne može pobjeđivati na duge staze, kad se protivnik totalno zatvori kao što rade ove manje ekipe na san siru milan nema protuigre
jesi...a eto sad vise ne vidim ko ce intera stici...sve nade sam u vas polago :D ...samo da oni ne budu prvaci al eto...izgleda da hoce...dobro najaci su nema sta tu.....nam ostaje borba za ta mjesta koja vode u LP
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 31 jan 2010, 19:38

sarajlija89 je napisao/la:
fino sam ja reko poslije juventusa da se nedizu nije to to,realno...nazalost milan je prosjecna ekipa sa par jakih pojedinaca koji nekad bljesnu i to je to...isto mozda i za juve vrijedi..mada je po meni objektivno juventus bolja ekipa i jedina koja bi mogla parirat interu eventualno al eto.....slicno je i za juve i za milan..nesto se mora mijenjat jer ovo je prosjek i nista vise
Vidimo kako Juve parira Interu...
pi.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 19:39

sarajlija89 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:pa ja sam prvi napisao ako se sjećaš poslije 3-0 u torinu da igra nije bila ništa specijalno već je razlog pobjede isključivo preloši juve, e tako se ne može pobjeđivati na duge staze, kad se protivnik totalno zatvori kao što rade ove manje ekipe na san siru milan nema protuigre
jesi...a eto sad vise ne vidim ko ce intera stici...sve nade sam u vas polago :D ...samo da oni ne budu prvaci al eto...izgleda da hoce...dobro najaci su nema sta tu.....nam ostaje borba za ta mjesta koja vode u LP
roma je opasna jer danas je bez pola tima pobjedila, doduše zadnju sienu al nije bitno te su utakmice važne, ako milan nešto drastično ne promjeni ili dovede nekog danas :lol: :lol: (jel danas zadnji dan prelaznog roka??)
mislim da mi nas roma mogla preći na tabeli, al valjda neće ni milanu stalno 4-5 prvotimaca biti ozljeđeno

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 feb 2010, 00:04

A_d_0 je napisao/la:fuj **** ti igru... sabili se u 16-terac nemozes prici...ma znao sam ja cim mi jednu izgubimo past ce nam moral...odlicno berluskoni mamu ti **** daj koju marku cigane...da Bog da crko...
potpis.

ako je ikako postojala šansa za scudetto sada je sigurno više nema. ne mogu da vjerujem da je beckham danas bio jedan od boljih igrača. huntelaara gotivim ali danas nije apsolutno ništa pokazao. da je borriello ostao milan bi ovo dobio. treba holanđanina prodati što prije, evidentno je da mu je sve ovo sjedenje na klupi utjecalo na njegovo samopouzdanje. dok god se milan ne iskesa nema od trofeja ništa. milan može sastaviti kvalitenu 11-oricu ali čim se neko povrijedi eto ti belaja. evo zadnje 3 tekme, 2 poraza i **** remi kod kuće protiv **** LIVORNA o zemljo otvori se :twisted:
dakle klupa je 0, nema igrača koji svojim ulaskom može da dovede neke promjene. dok god u milanu budu klocevi jankulovski, kaladze, favalli itd nema napretka. to su sve nekad bile igračine ali sada su prevalile dobrano u 30-te i vakat je da ih se milan riješi. 3-4 dobra igrača na ljeto i eto milana nazad u borbi za trofeje.
haj odje*i u skokovima s teme :evil:

EDIT: neki mediji prenose kako bi gallian ipak mogao dovesti jednog igrača do kraja prelaznog roka (sutra u ponoć ističe). koliko sam upoznat ako nešto bude od ovoga onda vjerovatno nene iz cagliaria a manje moguće baptista iz rome.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 feb 2010, 12:20

bolje da onda nikog i ne dovote, pa takvi transferi nekih čisto solidnih igrača i doveli su do ovakve situacije, pa mi solidnih imamo koliko hoćeš, treba dovoditi samo extra klase i skroz mlade perspektivne koji bi bili investicija za budućnost, koji crni baptista pa taj nije zabio 5 golova u zadnjih godinu dana

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 feb 2010, 13:57

nije ni baptista ni nene već mancini koji dolazi na posudbu (do kraja sezone) sa opcijom da se kupi. ne znam šta bih rekao. dok nije došao u inter bio je ponajbolje krilo u seriji a. ovako nije dugo igrao otkad je došao u inter a milanu ne bi škodio jedno dodatno krilo. vidje ćemo možda se i pokaže...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 01 feb 2010, 14:23

Mancini ne vaalja Interu nama valja. covjek evo kolko vec igra u interu nije odigro 10 utakmica. propo ko trosjed.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 feb 2010, 14:47

Mislim da je ovo dobar potez Milana jer Mancini je dobar igrač ( Brazilac je :D ) i bit će ako ništa dobra konkurencija ostalima ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 feb 2010, 15:59

on definitivno nije loš igrač, u romi je to dokazao, a inter se uvjek zajebe kad milanu proda igrača-sedorf i pirlo npr. :D :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 01 feb 2010, 16:31

tony-mortale je napisao/la:on definitivno nije loš igrač, u romi je to dokazao, a inter se uvjek zajebe kad milanu proda igrača-sedorf i pirlo npr. :D :D
al sad su nam ga samo posudili a cisto sumnjam da ce ga berlusconi otkupit jer je poznato kako on daje pare za transfere da Bog da mu trebale za lijecenje leukemije.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 feb 2010, 18:45

i ja bi volio da dođe par extra klasa u milan na ljeto, al s druge strane potpuno se slažem s politikom milana, pa šta treba sad plaćati neke džeke, jovanoviće,krasiće po 40 miliona???
to nema smisla jer niko ne vrijedi tih para, samo što je real sad totalno poremetio tržište, pa svaki igrač koji je u životu zabio preko 10 golova misli da vrijedi milione. nek nađu još nekog brazilca sa neku normalnu cijenu, tamo ima milan jak skauting, sa patom i silvom su pogodili, a kaku ne treba ni spominjati koji je došao za pet puta manje nego što je prodat. ova politika da se posluje negativno svake godine što sad radi većina klubova u evropi će kad tad doći na naplatu

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 01 feb 2010, 18:45

u kakvoj je milan situaciji ilustruje i ovaj transfer(posudba), kad oni dovode otpatke iz najveceg rivala onda znaj koliko je sati
pi.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 feb 2010, 18:53

Tweeds_10 je napisao/la:u kakvoj je milan situaciji ilustruje i ovaj transfer(posudba), kad oni dovode otpatke iz najveceg rivala onda znaj koliko je sati
heheh, to kralju vidim sve pratiš i znaš, pa interu nije valjao pirlo i sedorf, a milan ih uzeo za siću još njima uvalio helvega, a mancini nije u interu škart, već murinjo je u početku mislio igrati sa krilima-on i kvaresma i par puta dobio po ušima i odustao od toga i sad više za njih dvojicu nema mjesta, a što su onda u interu ga platili preko 20 m romi kad je škart??

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.