A_d_0 je napisao/la:fuj **** ti igru... sabili se u 16-terac nemozes prici...ma znao sam ja cim mi jednu izgubimo past ce nam moral...odlicno berluskoni mamu ti **** daj koju marku cigane...da Bog da crko...
potpis.
ako je ikako postojala šansa za scudetto sada je sigurno više nema. ne mogu da vjerujem da je beckham danas bio jedan od boljih igrača. huntelaara gotivim ali danas nije apsolutno ništa pokazao. da je borriello ostao milan bi ovo dobio. treba holanđanina prodati što prije, evidentno je da mu je sve ovo sjedenje na klupi utjecalo na njegovo samopouzdanje. dok god se milan ne iskesa nema od trofeja ništa. milan može sastaviti kvalitenu 11-oricu ali čim se neko povrijedi eto ti belaja. evo zadnje 3 tekme, 2 poraza i **** remi kod kuće protiv **** LIVORNA o zemljo otvori se
dakle klupa je 0, nema igrača koji svojim ulaskom može da dovede neke promjene. dok god u milanu budu klocevi jankulovski, kaladze, favalli itd nema napretka. to su sve nekad bile igračine ali sada su prevalile dobrano u 30-te i vakat je da ih se milan riješi. 3-4 dobra igrača na ljeto i eto milana nazad u borbi za trofeje.
toffee XXL je napisao/la:Neprovociram nista, samo sam realan, Juventus je za vas institucija, realno, samo da stanu na noge, da se vrate staroj slavi, a moj Everton je stariji od prosjecne talijanske ekipe Milana

haj odje*i u skokovima s teme
EDIT: neki mediji prenose kako bi gallian ipak mogao dovesti jednog igrača do kraja prelaznog roka (sutra u ponoć ističe). koliko sam upoznat ako nešto bude od ovoga onda vjerovatno nene iz cagliaria a manje moguće baptista iz rome.