FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlatniljiljan89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlatniljiljan89 » 09 mar 2014, 21:16

kanarinac je napisao/la: heheh nemogu da vjerujem da vam je toliko drago zbog kiksa hahha
ma nije to jarane nego fazon su ova pojacanja i citava atmosfera koja je stvorena oko sarajeva da bi na kraju onako odigrali protiv celika i danas ne mogu djecu pobjediti pa se malo ibretimo. al realno gledajuci od slijedece sezone ce te biti mnogo bolji i predvidjam vasu titulu samo zbog jedne stvari, a to je klupa.

mi smo zahvaljujuci klupi dobijali sve dosad, a ne radi 5-6 odlicnih igraca. ove sezone smo toliko iskasapljeni da nemamo vise koga ubaciti poslije 60min ali eto drzimo se

Direktno
Kontakt:

Post Postao/la Direktno » 09 mar 2014, 21:18

Samo da mi je znati gdje rammstain ? :cry:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 mar 2014, 21:18

Zao mi je Stojceva koji igra zajedno sa klocevima ko sto su Osmanagic i Vusljanin.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 mar 2014, 21:19

jbg, sta reci ...
dobroo prvo poluvrijeme odlicno, oni nisu znali gdje su šuplji, dvije stative 3 100% šanse, konstantn presing i onda drugo poluvrijeme :o
ubacuje Osmanagića
ubacuje todorovica i tu nam je bio kraj.. nevjerovatno kakkav ocajan raspored izmjena i kakvi igraci ulaze...
jbg sve je do trenera Husrefu se morala dati sansa da zavrsi prvenstvo, al eto ishitreno su prizvali smjenu, hoce jarnija, on se ocito ne snalazi u nasoj ligi, konta da je u Realu, Juventusu , šta li? :D Kkvo stajanje na loptu i kakvo cuvanje rezultaata covjece dragi!!!! nema toga NEMAAAAAAA dok ne zabijes 2-3 gola...

usput neka mi pop.uše lagano ovi sto su pisali za namještanje jadovi bijedni nismo mi ood tog posla kao vi, vi ste u tome LEVEL PRO! Stoper dva puta dodaje loptu vasem igracu i dosli ovdje pisati hahah jadni ste

treba li se sjetiti kakav je kloc onaj vusljanin Boze dragi, pa kako on u prvih 11 ??? kakoooooo!!!!!!!
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 09 mar 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 09 mar 2014, 21:19

Gdje su sada oni sto su govorila da je tekma namjestena?Hoce li Gracic sad propasti posto mu nismo poravnali racune sa hotelom Brotnjo?E moji debili,dabogda vas sve najgore zadesilo u zivotu,stoke seljacke.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2014, 21:20

Vusljanin je odigro odlicno,momka napadate zbog one sanse i zaboravili ste da je odigro 80 minuta odlicno.
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 mar 2014, 21:21

zlatniljiljan89 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la: heheh nemogu da vjerujem da vam je toliko drago zbog kiksa hahha
ma nije to jarane nego fazon su ova pojacanja i citava atmosfera koja je stvorena oko sarajeva da bi na kraju onako odigrali protiv celika i danas ne mogu djecu pobjediti pa se malo ibretimo. al realno gledajuci od slijedece sezone ce te biti mnogo bolji i predvidjam vasu titulu samo zbog jedne stvari, a to je klupa.

mi smo zahvaljujuci klupi dobijali sve dosad, a ne radi 5-6 odlicnih igraca. ove sezone smo toliko iskasapljeni da nemamo vise koga ubaciti poslije 60min ali eto drzimo se
ako druze procitas moj cijeli post vidjet ces da sam iskren i sve a vidim i ti si iskren ovo sto su neki pisali o kupnji utakmice veceras to je njihov odgoj tj ako ti je svejedno lagati i klevetati sve ti je svejedno a ti ako pravi manijak koje postujem i imam par pravih manijaka postenih i iskrenih i lijepo odgojenih koji ce naravno da me prcaju za vecerasnju utakmicu a ja njima pricati kako nismo imali srece to je glupost a ta sutra kafa kako ce da me zezaju topo je car naseg rivalitete
Samo Sarajevo

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 mar 2014, 21:24

Idemo Željovci na nasu temu i razvuci pricu o srijedi i "divovima"..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 mar 2014, 21:30

kanarinac je napisao/la:
zlatniljiljan89 je napisao/la:

ako druze procitas moj cijeli post vidjet ces da sam iskren i sve a vidim i ti si iskren ovo sto su neki pisali o kupnji utakmice veceras to je njihov odgoj tj ako ti je svejedno lagati i klevetati sve ti je svejedno a ti ako pravi manijak koje postujem i imam par pravih manijaka postenih i iskrenih i lijepo odgojenih koji ce naravno da me prcaju za vecerasnju utakmicu a ja njima pricati kako nismo imali srece to je glupost a ta sutra kafa kako ce da me zezaju topo je car naseg rivalitete
jarane, to i jeste srce našeg rivaliteta, 99% nas i vas će se sutra na kafi vrhunski medjusobno podj.ebavati bwz loše namjere i tako svakom prilikom, a onih 1% (vjerovatno i manje) koji ne shvataju šta je rivalitet želje i sarajva, oni će prije ili kasnije odrasti. ja ne znam da li to igdje drugo ima, i to je jedna od stvari zbog kojih je grad sarajevo poseban i koje su preživjele sva ova sranja
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 09 mar 2014, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 mar 2014, 21:32

Sto je najgore mnogo ih je vise od 1%.
Sport je lijek za tijelo i duh.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 09 mar 2014, 21:32

Eh ovako prvi put nakon dvadeset godina sam otisao da gledam Sarajevo na Kosevu.Neofirno sam usao na zapad s drugom pitarom u desetoj minuti.Liga odavno nije bila zanimljivija,a prenosa nigdje,a imao sam neku suhvu u dobru utakmicu.Pa evo dacu neki realan sud iako volim Zelju :)

Prvo poluvrijeme Sarajevo odlicno i trebalo voditi barem dva razlike,mada je i Olimpik imao zicer kod 0: 0.Nejasna stvar sto Olimpik pocinje ovako vaznu utakmicu sa dva igraca 97.godiste i jos ja mislim tri igraca ispod 20 godina.Ispravite me ako grijesim za ovu trojicu :mrgreen: uglavnom sesnaestogodisnjaci su nas Gojak koji je talenat,ali nema duela i par puta je kardinalno pogrijesio.Mali stoper grozan i igrac manje za Olimpik,ali dobro mlad je,ima vremena...Bogicevic je inace igrao zadnjeg veznog lose,a na klupi:Durak,Smajic i Kokot..dakle Olimpik definitvno u kombinovanom sastavu i nista ni sa cim u prvom poluvremenu.S druge strane Sarajevo odlicno,svi igraci na nivou,Stojcev fantastican i morali su rijesiti utakmicu.
Drugo poluvrijeme jako lose Sarajevo,Olimpik pravi izmjenu u 50 min i izlazi kadet stoper,ulazi Durak,a Bogicevic ide na stopera i to vec pocinje liciti na nesto.Sarajevo sve pokusava preko Stojceva,Jajalo i Velkoski se uspavali dok Bilbiju Regoje tuce svim i svacim.I opet je Sarajevo bilo opasnije,ali onda Zeba majstorski pogadja i hladi Kosevo.Izmjene u Sarajevu jako lose i igraci koji su samo vise umrtvili igru,mora puno bolje stvarno i nije ovo ni sjena obecavanog ;)
Po meni Sarajevo napravilo veliki kiks.Igraci kljucni jos uvijek se nisu razbudili.ali eto igra iz prvog poluvremena obecava i ako bude onakva u derbiju mozete se necemu nadati.Stojcev me dojmio,ostalii manje-vise.Baric je teska krampa koja ne zasluzuje ogromnu platu koju ima,podsjeca na Radulovica.Toliko od Manijaka,nadam se dobrom derbiju ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 09 mar 2014, 21:34

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 mar 2014, 21:37

Odlicno prvo poluvrijeme, prelijepa igra , sjajne akcije drugo poluvrijeme pao tempo primili smo gol nakon 2 stative, 2 zicera.

Ovim dusmanima sto seru po temi preporucujem da se odu lijeciti.
Ako ovakva igra bude u srijedu kao sto je bila u prvom poluvremenu i do sredine drugog zeljo nama nista nece moci.

Momci su odigrali dobro.Realno gledajuci ova utakmica je trebala zavrsiti visokom pobjedom naseg tima al **** ono nase ko inace moramo ogrebat precke ili stative bar 2-3 puta na svakoj utakmici.
Ti si opet šampion !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 09 mar 2014, 21:39

pojma vi nemate sta znaci pritisak, i koliko su Zeljini navijaci kivni na vase gluposti svih ovih godina.

vama sada se govori da kupujete i vi se nasli pravdati,
tako ste i vi Zelji 5 godina svaku dobijenu tekmu/titulu omalovazavali...

evo sada su vama legle pare i odmah da se zna da ce tako biti,
svaka vasa pobjeda ce biti kao da je kupljena u ocima svih, a svaki poraz ili nerjeseno ce biti posteno i pravedno.
to je vasa skola koju ste godinama upraznjavali na Zelji!
ne morate puno pametovati samo pogledajte Zeljinu temu posljednjih godina, i mi smo se lozili prve dvije godine.

eno vec se sredjuje sa V.Obarskom, 20 000KM- 3 boda, to se zna... jer nemate pravo na kiks.
Jarni spakovao kofere, ali Ibrakovic i Selimovic ce to srediti na siguran nacin.
treba UEFI apelovati da obrati paznju na ovu utakmicu. 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 mar 2014, 21:41

kanarinac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Vala nakon ovoga danas i danas dobijete u srijedu nebi mi tesko palo :lol:
heheh nemogu da vjerujem da vam je toliko drago zbog kiksa hahha
a i brate ja sma dogojen fino i ja pisem samo sto mislim bez lazi i kleveta jer ljudi koji su pisali da je kupljeno prodato to je do njihovog odgoja ako ih nije stid to je njihovo ja sam odgojen u muslimanskoj porodici i meni je najvaznije postenje bez lazi i kleveta
Nije bitan kiks i nije bitno sarajevo nego sto smo na +5 i sto je tako lakse igrati i sto najvjerovatnoje opet ostaje titula na Grbavici. Svaka ti cast na odgoju i tvojoj porodici samo ne znam kakve to veze ima sa bilo cim ovdje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 mar 2014, 21:42

kanarinac je napisao/la:mozemo i kiksnuti ali ovo jedemo ih na terenu trebalo je biti bar 3 0 ali treba nastaviti a ako neamnemo srece pa oni iz frljoke dadnu go ne treba ocajavati jer izgleda da igraci igraju kako smo ocekivali od njih samo nemamo srece dosad
jednostavno to je taj osjecaj i vjerujte da mi nije tesko pao izjednacujuci go jer sam ocekivo go ko hoc eneka mi vjeruje...a ako me ne bude osjecaj varao uubijedjen sam da cemo zelju dobiti na grbavici
Samo Sarajevo

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 mar 2014, 21:42

Head je napisao/la:Vusljanin je odigro odlicno,momka napadate zbog one sanse i zaboravili ste da je odigro 80 minuta odlicno.
Ma daj majke ti, **** od igraca ne zna uputiti **** centarsut, a da ne pogodi **** igraca ispred sebe. Fula prazan go sa 3 metra ma daaaaj. Vusljanin i Osmanagic napolje!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 mar 2014, 21:43

tu i tamo je napisao/la:pojma vi nemate sta znaci pritisak, i koliko su Zeljini navijaci kivni na vase gluposti svih ovih godina.

vama sada se govori da kupujete i vi se nasli pravdati,
tako ste i vi Zelji 5 godina svaku dobijenu tekmu/titulu omalovazavali...

evo sada su vama legle pare i odmah da se zna da ce tako biti,
svaka vasa pobjeda ce biti kao da je kupljena u ocima svih, a svaki poraz ili nerjeseno ce biti posteno i pravedno.
to je vasa skola koju ste godinama upraznjavali na Zelji!
ne morate puno pametovati samo pogledajte Zeljinu temu posljednjih godina, i mi smo se lozili prve dvije godine.

eno vec se sredjuje sa V.Obarskom, 20 000KM- 3 boda, to se zna... jer nemate pravo na kiks.
Jarni spakovao kofere, ali Ibrakovic i Selimovic ce to srediti na siguran nacin.
treba UEFI apelovati da obrati paznju na ovu utakmicu. 8-)
jedino u vašim paćeničkim očima ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 mar 2014, 21:44

pile87 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Vala nakon ovoga danas i danas dobijete u srijedu nebi mi tesko palo :lol:
heheh nemogu da vjerujem da vam je toliko drago zbog kiksa hahha
a i brate ja sma dogojen fino i ja pisem samo sto mislim bez lazi i kleveta jer ljudi koji su pisali da je kupljeno prodato to je do njihovog odgoja ako ih nije stid to je njihovo ja sam odgojen u muslimanskoj porodici i meni je najvaznije postenje bez lazi i kleveta
Nije bitan kiks i nije bitno sarajevo nego sto smo na +5 i sto je tako lakse igrati i sto najvjerovatnoje opet ostaje titula na Grbavici. Svaka ti cast na odgoju i tvojoj porodici samo ne znam kakve to veze ima sa bilo cim ovdje...
procitaj zasto sma ovo rekao odogoj jer sam rekao ko je govorio da je kupljeno prodato da su to ljudi koji nemaju odgoja jer su to ljudi koji lazu i klevetajua ti ljudi su po meni veliko zlo danasnjice jer normalnom covjeku nije svejendo lagatia a ja nisam rekao i neznam jesi ti pricao o kupovini i tome
Samo Sarajevo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 mar 2014, 21:50

kanarinac je napisao/la:procitaj zasto sma ovo rekao odogoj jer sam rekao ko je govorio da je kupljeno prodato da su to ljudi koji nemaju odgoja jer su to ljudi koji lazu i klevetajua ti ljudi su po meni veliko zlo danasnjice jer normalnom covjeku nije svejendo lagatia a ja nisam rekao i neznam jesi ti pricao o kupovini i tome
Pa mogu ti reci malo je blesavo da olimpic izvede dva igraca po 16 godina u ovako bitnoj utakmici i na to jos 3 mladja od 20 godina pogotovo ako je jedan od njih stigao prije sedmicu na otoku i nema posteno odradjenog treninga sa ekipom pa Bogi zadnji vezni :lol: prizaj da je pomalo ludo i vi ste imali jako lagan posao veceras.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, johntravolta123, Lavcina i 53 gosta.