samovasposmatram je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:NoName je napisao/la:Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.
Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.
Administraciji foruma neka je na sramotu da dozvoljavaju ovoliku količinu uvreda za najboljeg ambasadora kog naša zemlja ima. Za vrijeđanje nekog tinejdžera sa foruma se pokupi ban a za vrijeđanje Edina se vjerovatno dobija blagonaklonost
Jarane, ti nisi prdno ti si se usro! Sa ovim postom si postao drzavni neprijatelj broj 1. Ti vrlo dobro znas da Dzeko prati ovaj forum i vrlo dobro znas koliko je ovisan hvalospjevu.
Sta ako on sad poslusa tebe i bojkotuje reprezentaciju i neode na svijetsko prvenstvo? Jesi li svjestan koliku si stetu nanjeo?
Ako Dzeko bojkotuje, bojkotovat ce i hrpa navijaca. To nije dobro.
Edine legendo budi pametan pusti sta drugi misle, pusti se dovodjenja novih igraca u reprezentaciju, jer kao agent si los i nemoj drugima u ekipi mahati gdje trebaju da idu, jer ako sami to nevide, onda su slijepi. Budi legendo pametan i igraj opet fudbal. Jos nisi sve zajebo, moze se ovo lako okrenuti da hoces.
Druže, Džeko je ispo' seljačina i po, popušio ga je kod većine, a zna dobro kod koga najviše, niko nije veći od reprezentacije pa ni jedan Edin iz Sarajeva, dijete Želje, klocina umišljena, tako kako se on ponaša ne ponaša se ni Messi u Argentini a svi znamo ko je Messi a ko Džeko.
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
Ko ceka i doceka, ovaj tvoj post mi je melem za oci. Da znam da ima nas jos. Namjerno sam ironicno pisao o bojkotu Dzeke, vidi se po fontu.
Nezelim da se prepirem sa rajom koja jos nije uocila neke stvari. Raja koja je slijepa na pravu vrijednost. Volio bi da jednom i oni progledaju.
Promjenilo se dosta toga i na dobro i na gore. Moji idoli su bili Bakini puleni i tad je bilo "sto ovog poziva sto ne onog", ali na tribinama sam dozivao istom snagom Sergeja Barbareza, Elvira Bolica, Bracu, kao i Vladana Grujica, Mirka Hrgovica, Sasu Papca i Emira Spahica. Da, da i Spahic je bio jedan od levata na pocetku, kao sto je danas prozvan Tino Susic.
Edin Dzeko mi je drag, kao i svaki drugi dobar covjek, ali da je upao u paklo estrade, to stoji. Postao je javna licnost umjesto fudbalera. Vaznija mu popularnost od fudbala. U teskim je trenutcima sada. Treba mu neko ko ce postaviti na pravi put. Nazalost otac mu nije u stanju prici pravim stavom. A nevidim da ima neka druga osoba pred kojom Dzeko strijepi.
Pitaj te Michaela Laudrupa, jel bio sretan kad je Danska pobjedila EP 1992, a on bio najbolji igrac Danske.
Dzeko ce proci reprezentacija ostaje.