Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soxx
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soxx » 10 mar 2014, 02:55

ZOI84 je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la: Itekako je isto, sad moze 90( Pjanić), a za Egipat nije ni minut, i kako ti znas da je Edin lagao naciju, kad znamo da je vukao povredu o kojoj je i Pelegrini govorio. I Miralemov otac je svojevremeno napadao jednog selektora sto Pjana ne igra,trebali smo onda i Pjanu razapet ko sad Džeku

Za Pjanu je Roma trazila da ne igra. Opet, Susic da nije htio ispostovati Romu mogao je ubaciti Mireta koji bi naravno i igrao.
Roma nije dzaba trazila da ga odmara, da se ne riskira jer su danas igrali bez strootmana i de rossia.
Da su ostali i bez pjanica sta bi tek onda bilo.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 10 mar 2014, 03:35

Popustite čovjeka. Svako može imati loš dan.

Promašaji. Svakome se i to dešava. Pogledajte samo ovo.
[youtube][/youtube]
Još nešto u vezi sa promašajima. Davne 1989 igrali prijateljsku tekmu Engleska i Jugoslavija. Englezi dobili 2:1, ali je Zlatko Vujovi' promašio tri apsolutna zicera. Poslije tekme Osim odgovara gledaocima. Zove tip i pita Švabu, zašto poziva Zlatka u repku, kad ono što je on promašio ne bi promašila ni njegova baba. Osim kao iz topa. Parafraziram. Ni moja baba to ne bi promašila, s time da se moja baba nika nebi znala ni naći u takvoj šansi.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 10 mar 2014, 07:56

mirzatele je napisao/la:kakva intervencija stopera ? Dzeko je prvi dosao do lopte, bio je ispred covjeka i opet promasio nemoguce
Bravo, najgora su ova djeca koja tvrde stoper izbio loptu :lol: :lol: Pa da su se ikada bar malo bavili fudbalom znali bi da se pravi napadac zagradi od stopera koji je 2 metra njemu iza ledja. Pa Ibra bi ovo zakucao koljenom i to da se sagne. Citam, City proigrao kako je Dzeko usao u igru. Pa nije on playmaker :mrgreen: ON treba da daje golove, i nije dao. Jel Demichelis trebao dati gol??

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 mar 2014, 08:30

soxx je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la: Itekako je isto, sad moze 90( Pjanić), a za Egipat nije ni minut, i kako ti znas da je Edin lagao naciju, kad znamo da je vukao povredu o kojoj je i Pelegrini govorio. I Miralemov otac je svojevremeno napadao jednog selektora sto Pjana ne igra,trebali smo onda i Pjanu razapet ko sad Džeku

Za Pjanu je Roma trazila da ne igra. Opet, Susic da nije htio ispostovati Romu mogao je ubaciti Mireta koji bi naravno i igrao.
Roma nije dzaba trazila da ga odmara, da se ne riskira jer su danas igrali bez strootmana i de rossia.
Da su ostali i bez pjanica sta bi tek onda bilo.
Nisu igrali bez Strootmana dok se ovaj nije povrijedio. Po tvom komentaru ispade da su znali da ce se Strootman povrijediti pa unaprijed rezervisali Pjanica kod Papeta. :roll:

samoposmatram
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la samoposmatram » 10 mar 2014, 09:08

samovasposmatram je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
NoName je napisao/la:Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.

Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.

Administraciji foruma neka je na sramotu da dozvoljavaju ovoliku količinu uvreda za najboljeg ambasadora kog naša zemlja ima. Za vrijeđanje nekog tinejdžera sa foruma se pokupi ban a za vrijeđanje Edina se vjerovatno dobija blagonaklonost
Jarane, ti nisi prdno ti si se usro! Sa ovim postom si postao drzavni neprijatelj broj 1. Ti vrlo dobro znas da Dzeko prati ovaj forum i vrlo dobro znas koliko je ovisan hvalospjevu.

Sta ako on sad poslusa tebe i bojkotuje reprezentaciju i neode na svijetsko prvenstvo? Jesi li svjestan koliku si stetu nanjeo?
Ako Dzeko bojkotuje, bojkotovat ce i hrpa navijaca. To nije dobro.

Edine legendo budi pametan pusti sta drugi misle, pusti se dovodjenja novih igraca u reprezentaciju, jer kao agent si los i nemoj drugima u ekipi mahati gdje trebaju da idu, jer ako sami to nevide, onda su slijepi. Budi legendo pametan i igraj opet fudbal. Jos nisi sve zajebo, moze se ovo lako okrenuti da hoces.
Druže, Džeko je ispo' seljačina i po, popušio ga je kod većine, a zna dobro kod koga najviše, niko nije veći od reprezentacije pa ni jedan Edin iz Sarajeva, dijete Želje, klocina umišljena, tako kako se on ponaša ne ponaša se ni Messi u Argentini a svi znamo ko je Messi a ko Džeko.

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
Ko ceka i doceka, ovaj tvoj post mi je melem za oci. Da znam da ima nas jos. Namjerno sam ironicno pisao o bojkotu Dzeke, vidi se po fontu.

Nezelim da se prepirem sa rajom koja jos nije uocila neke stvari. Raja koja je slijepa na pravu vrijednost. Volio bi da jednom i oni progledaju.

Promjenilo se dosta toga i na dobro i na gore. Moji idoli su bili Bakini puleni i tad je bilo "sto ovog poziva sto ne onog", ali na tribinama sam dozivao istom snagom Sergeja Barbareza, Elvira Bolica, Bracu, kao i Vladana Grujica, Mirka Hrgovica, Sasu Papca i Emira Spahica. Da, da i Spahic je bio jedan od levata na pocetku, kao sto je danas prozvan Tino Susic.

Edin Dzeko mi je drag, kao i svaki drugi dobar covjek, ali da je upao u paklo estrade, to stoji. Postao je javna licnost umjesto fudbalera. Vaznija mu popularnost od fudbala. U teskim je trenutcima sada. Treba mu neko ko ce postaviti na pravi put. Nazalost otac mu nije u stanju prici pravim stavom. A nevidim da ima neka druga osoba pred kojom Dzeko strijepi.

Pitaj te Michaela Laudrupa, jel bio sretan kad je Danska pobjedila EP 1992, a on bio najbolji igrac Danske.

Dzeko ce proci reprezentacija ostaje.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 mar 2014, 09:39

U pravu si, Dzeko ce proci a Reprezentacija ostaje.
Isto vazi i za familiju Susic. Zato 100% podrska Dzeki i Spahicu, u nadi da ce otjerati papka.
Nista Tino i ovi ostali koji se zovu iz Hrvatske nisu odmakli od nekih nasih iz PL BiH. Obicne LOPATE!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 mar 2014, 09:51

SamoZeljo je napisao/la:U pravu si, Dzeko ce proci a Reprezentacija ostaje.
Isto vazi i za familiju Susic. Zato 100% podrska Dzeki I Spahicu, u nadi da ce otjerati papka.
Nista Tino i ovi ostali koji se zovu iz Hrvatske nisu odmakli od nekih nasih iz PL BiH. Obicne LOPATE!
Zasto Barbarez, Braco i Bolic nisu bojkotovali i tijerali Baku zbog pozivanja Jakirevica,Papca, Spahica, Grujica, Milenkovica, Bajica ?

Zato sto su fudbaleri, a ne agenti, treneri i neko ko se pita za sastav. To sto necjenis Susica neodobravljava Spahicu i Dzeki, da se ponasaju kako se ponasaju.

Baka je Barbareza stavljao na libera! Zamisli da Dzeku Susic stavi na libera.

Da te podsjetim da je Elvir Bolic protiv Luksemburga u duelu slomio ruku. Pa sad gledaj, jel se moze opravdati ponasanje Spahica i Dzeke.

Rode razumijem frustraciju, ali reakcija ti nevalja.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 mar 2014, 10:03

Ovdje se ocigledno pozivaju igraci na kojima ce se obogatiti brat naseg selektora.
To sto ti pricas je druga stvar. Ja se nebi ljutio da su se pozvali kvalitetni igraci a ne oni koji su tu da bi se selektorov brat na njima obogatio (jer su njegovi igraci).

Seljacka politika.
Ne smijem ni zamisliti situaciju, Tino vs Messi i Agureo. :roll: :roll:

Dzeko i Spahic imaju pravo da se petljaju, dali su ovoj reprezentaciji vise nego ovaj mutavko iz Francuske, kojeg je uvijek bolila neka stvar za BiH. Dosao je da uzme pare i boli ga briga sta ce poslije toga ostati.

Debil je i Begovica zamalo izgubio. Debil i sada gubi dobre igrace a zove lopate iz Hrvatske.
Mutavko je hladnokrvno rekao da mu Alen Halilovic ne treba. Mutavko je hladnokrvno rekao da on nema namjeru ici igracima da ih zove da igraju za BiH. Dok se recimo Dzeko LOMIO da sto vise potencijalnih reprezentativaca nagovori da obuku dres BiH. Ovom to smeta jer nebi bilo mjesta za bratica i ostale bratove igrace.

Ne mogu da shvatim da se neko moze staviti na stranu ovog licemjernog i mutavog papka a biti protiv dokazanog borca za nasu reprezentaciju.

SRAM VAS BILO!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 mar 2014, 10:24

Rode puko ti je film ja to razumijem. Nepodnosis nepravdu i to razumijem. Susic ce proci da, ali nevalja ako je to zbog Dzeke i Spahica.

Nemozes opravdavati Dzeku i Spahica. Protiv Egipta pod intonacijom himne solo show Dzeke, nece da zagrli Lulica. Cijelu utakmicu Dzeko je vise radio rukama nego nogama, a Spahic vise pricao sa egipcanima. Pa se onda mijesaju gdje im nije mijesto. Primjera radi u dovodjenju igraca. Pokusali sa Seferovicem, opekli se, pokusali sa Hajrovicem, opekli se, pokusali sa Tankovicem...

Tino Susic nije nista pokazao, ali nije ni imao sansu kad je atmosfera na terenu bila za uletanje publike i samaranje redom sve i jednog.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 mar 2014, 10:47

Pa normalno da nasi nisu htjeli igrati. Koja bi budala igrala za familiju Susic? Pape je tekmu protiv Egipta planirao za svoju familiju. Ono je tekma koja je bila u interesu njegove familije a ne reprezentacije BiH!

Problem je sto vi vidite samo Edina a svi ostali (koji su malo duze u repki) su bojkotovali Safetovu familiju.
Sta mislis da su svi dali od sebe onoliko koliko mogu? Ispalo bi da su ovi iz Hrvatske pojacanja.
Izet Hajrovic u tri utakmice nije odigrao koliko Tino u jednoj. :evil:

Papak je ovo smislio daavno. Prvo cu se kvalifikovati pa cu onda kad budem siguran da me nece otjerati prije Brazila, ubaciti svoje i odvesti ih tamo gdje im nije mjesto.
Kasnije ga boli neka stvar sta ce ostati kad on ode. Isto kao sto ga je bolila neka stvar prije nego je dosao. Ja ne znam da sam ikad igdje procitao neku izjavi Papeta o FK Sarajevo ili Reprezentaciji BiH?? Tako ce biti i kad ode. Za nadati se da ce se to desiti sto prije.

Umjesto da uigrava reprezentaciju za Brazil, on dovodi bratove igrace da im napravi mjesto. Sad treba ocekivati od Dzeke, Spahica i ostalih da ginu za familiju Susic, na stetu nekog ko je stvarno zasluzio da ide u Brazil?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 mar 2014, 10:51

NoName je napisao/la:Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.

Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.
:!:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 mar 2014, 10:55

SamoZeljo je napisao/la:Pa normalno da nasi nisu htjeli igrati. Koja bi budala igrala za familiju Susic? Pape je tekmu protiv Egipta planirao za svoju familiju. Ono je tekma koja je bila u interesu njegove familije a ne reprezentacije BiH!

Problem je sto vi vidite samo Edina a svi ostali (koji su malo duze u repki) su bojkotovali Safetovu familiju.
Sta mislis da su svi dali od sebe onoliko koliko mogu? Ispalo bi da su ovi iz Hrvatske pojacanja.
Izet Hajrovic u tri utakmice nije odigrao koliko Tino u jednoj. :evil:

Papak je ovo smislio daavno. Prvo cu se kvalifikovati pa cu onda kad budem siguran da me nece otjerati prije Brazila, ubaciti svoje i odvesti ih tamo gdje im nije mjesto.
Kasnije ga boli neka stvar sta ce ostati kad on ode. Isto kao sto ga je bolila neka stvar prije nego je dosao. Ja ne znam da sam ikad igdje procitao neku izjavi Papeta o FK Sarajevo ili Reprezentaciji BiH?? Tako ce biti i kad ode. Za nadati se da ce se to desiti sto prije.

Umjesto da uigrava reprezentaciju za Brazil, on dovodi bratove igrace da im napravi mjesto. Sad treba ocekivati od Dzeke, Spahica i ostalih da ginu za familiju Susic, na stetu nekog ko je stvarno zasluzio da ide u Brazil?
Da ginu za dres BiH, ako nezele sretan im put. Evo im i muzicka numera za dovidjenja Dragan Stojnic Bila je tako lijepa.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 mar 2014, 11:40

SamoZeljo je napisao/la:Ovdje se ocigledno pozivaju igraci na kojima ce se obogatiti brat naseg selektora.
To sto ti pricas je druga stvar. Ja se nebi ljutio da su se pozvali kvalitetni igraci a ne oni koji su tu da bi se selektorov brat na njima obogatio (jer su njegovi igraci).

Seljacka politika.
Ne smijem ni zamisliti situaciju, Tino vs Messi i Agureo. :roll: :roll:

Dzeko i Spahic imaju pravo da se petljaju, dali su ovoj reprezentaciji vise nego ovaj mutavko iz Francuske, kojeg je uvijek bolila neka stvar za BiH. Dosao je da uzme pare i boli ga briga sta ce poslije toga ostati.

Debil je i Begovica zamalo izgubio. Debil i sada gubi dobre igrace a zove lopate iz Hrvatske.
Mutavko je hladnokrvno rekao da mu Alen Halilovic ne treba. Mutavko je hladnokrvno rekao da on nema namjeru ici igracima da ih zove da igraju za BiH. Dok se recimo Dzeko LOMIO da sto vise potencijalnih reprezentativaca nagovori da obuku dres BiH. Ovom to smeta jer nebi bilo mjesta za bratica i ostale bratove igrace.

Ne mogu da shvatim da se neko moze staviti na stranu ovog licemjernog i mutavog papka a biti protiv dokazanog borca za nasu reprezentaciju.

SRAM VAS BILO!

Zamaglile ti te klupske naocare pa si ko sljepac i nezelis viditi istinu!!!!
Ali OK, ovdje ima te klupske pripadnisti vise nego pripadnosti repki.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 10 mar 2014, 12:03

mandraX je napisao/la:

:!:
uvijek sam branio Džeku ali ovo poslije Austrije je sramota,
niko nije IZNAD reprezentacije pa ni Džeko ni Spahic a Bogami ni Sušić
ali ne možeš ti odredjivat ko igra i na osnovu toga se kurciti
ne mozes glumiti facu i ne pozdravljati se sa ostalima biti izdvojen non stop
(drug mi je bio u Austriji, Spahic i Džeko se ne druze ni sa kim iz reprezentacije samo njih dvojica)
ko si ti da tvoj otac napada selektora, pa picko jedna napadni Pelgrinija seljacino pa da vidimo gdje ces zavrsiti,
puno su se uzdigli neki fudbaleri,
previse, niste veći od reprezentacije,
za ovu drzavu su ljudi ginuli da bi oni igrali u tom dresu,
prema tome ako neces postovati repku
MRŠ u 3 p.m. pa da si Redondo a ne E.DŽ. kao i E.S.
Semper Fidelis

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 mar 2014, 12:42

Vidio sam samo golove i znam da je promasio par prilika koje bi trebao dati ali cuo sam da je imao dobru utakmicu, sigurno je ljut poslje innsbrucka pa hoce da navijacima dokaze da vjeruju u njega jos jer puno je prestalo. Kad tim gubi onda po meni su vecina krivi, samo pocni od Pellegrinja i njegove trenerke, najstari turnir u historiji fudbala i on nosi kapuljacu dok svi nose odjelo, da je bar prva runda pa ok ali cetvrtfinale :lol: a onda i Clichy je posve los pogotovo ove godine.

Za Dzekinu povredu zar nisu pricali da je morao stavljati led na zglob i na onu jednu utakmicu prije Egipta svakako?...Dzeko odkad znam slabo je ikad bio povredzen a mozda ga je to sad pocelo malo zayebavati. Dokaz da Pape je trebao vec trazti treceg napadaca.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 mar 2014, 13:20

Cudna li smo mi nacija do skoro se psovalo Manciniju, Pelegriniju a sad se psuje Dzeki. Iskreno protiv njega jednostavno ne zelim nista da kazem bojim se Boga jer je covjek toliko dao za reprezentaciju nas je najbolji strijelac ne mogu mu zamjeriti nista, mozda je covjeku dopizdio malo Pape kojeg je pun kura.c svima vise sa svojim briljantnim taktickim zamislima i odlicnim skautingom i izborom igraca. Tu se dosta toga gura pod tepih al to ce se otkriti sve poslije Sp ako tamo ne napravimo neki rezultat.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 mar 2014, 13:27

da Edin igra uvijek kao jučer kad je ušao s klupe, gdje bi mu kraj bio :roll: može kad hoće, ali očito da češće neće nego što hoće .. šteta brate, on je u top 5 napadača na svijetu kad je na vrhuncu forme

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 mar 2014, 14:05

S ostalim stvarima iz tvog posta se ne slažem iz razloga jer si previše kategoričan.
Cijenim tvoje i @Mandrax - ovo mišljenje jer ste realni forumaši, ali Edinovo dizanje ruku i provokacija upućena navijačima je njegova sramota.

Pokazao je da nije profesionalac, a takvo ponašanje za uzora kakav je Džeko je apsolutno nedopustivo.[/quote]

Tačno tako. :) Aplauzi se zasluže kao i zvižduci ;) Gestikulacija rukama, vrijeđanje ( i navijača i Edina ) ne podržavam, ali onakva veličina kao Edin ne smije to sebi dopustiti. Volim ga kao brata, i pitanje je kad ćemo imati boljeg igrača, ali državni grb je ipak na 1. mjestu. Neka uputi izvinjenje za onakvo nezalaganje i one gestikulacije, a ne da nas generališe sa onih 100injak navijača koji su ga tjerali napolje :)

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 10 mar 2014, 14:15

SamoZeljo je napisao/la: Dzeko i Spahic imaju pravo da se petljaju, dali su ovoj reprezentaciji vise nego ovaj mutavko iz Francuske, kojeg je uvijek bolila neka stvar za BiH.
Nemaju pravo i niti jedan od igraca, tamam da je Messi, da je Cristiano, nit' ce imati pravo da se petlja u rad selektora.
Dok je vijeka i vijekova, igraci mogu biti samo igraci koji izvrsavaju naredbe koje im daje selektor bio on i najcrnji cigan a ne Safet Susic.
Ovakvo GL.UPO misljenje i opravdavanje da igraci imaju pravo da se mjesaju u rad selektora, siguran sam da ima samo u nas glupih Bosanaca i Hercegovaca i nigdje drugo na planeti zemaljskoj.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 mar 2014, 14:38

Ako je Džeki i Spahiću nešto krivo trebali su bojkotovati Sušića i neodazvati se, a ne ko balerine igrati isvađati se sa rajom i sa svakim živim!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], greenwood, HariTz, nerkolfc, zikerrz21 i 56 gostiju.