GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la dubrava » 07 mar 2014, 22:15

Imamo situaciju gdje Dinamo može ići na sud zbog 5. i 6. točke koje nisu poništene i koje su potvrđene. A one glase:
5. usklađivanje statutarnih odredbi o pravnim posljedicama pravomoćne osude i kaznenog postupka s važećim kaznenim zakonodavstvom - znači ovo je obveza, ono što u Dinamu moraju napraviti
i ona koja je možda najbitnija za Dinamo
6. prestanak postojanja kao udruge - isto obveza, odnosno zabrana!

Po meni je ova zadnja ključna i zbog nje bi u Dinamu trebali podignuti upravnu tužbu.

O ovim ostalim točkama će odlučivati isto ono tijelo koje je i donijelo prvo rješenje, pritom se pridržavajući, kao što si i ti SiamoNoi rekao, naputaka iz obrazloženja rješenja.
Dakle, u novom rješenju, ovi koji će opet odlučivati mogu biti tvrdoglavi i donijeti isto ili donijeti novo izmijenjeno rješenje i uvažiti prijedloge Ministarstva.
U svakom slučaju, nakon što sam par puta pročitao :D ZZD može biti zadovoljan, ali i bahati u klubi imaju još svoju riječ. bit će zanimljivo svakako.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 mar 2014, 01:25

Znaci na kraju k*. Jesam se i ponadao dzabe.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 mar 2014, 23:51

Belupo - Dinamo 1-6

Kakvo ismijavanje. Dovoljno je da citiram tportal: Da su se trsili do zadnjih minuta, dojam je kako su Dinamovi nogometaši mogli postići i dvoznamenkasti broj golova.

Drago mi je da je Brozovic zabijao, u tom momku lezi veliki potencijal, samo da je malo pametniji mogao bi biti odlican igrac. Ne svjetska zvijezda, ne glavni igrac reprezentacije, ali definitivno bi mogao biti netko o kome Dinamo jako ovisi. Takodjer mi je drago da se iz prekida nesto uspije i da je Simunovic zabio, potrebno je da stoperi tu i tamo uvale koji gol. Jedina steta da je Pinto onako smotano stopao loptu, takvi golovi se ne smiju primati.

Svi golovi na: http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/32 ... omcad.html

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 09 mar 2014, 18:28

Jeeeeeeeeeeee slika slika slika
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 10 mar 2014, 13:38

Nije nista cudno da Scoria izgubi sa vise golova razlike od dinama neovisno koji klub trenira ali fascinantno je da odmah se nadju ljudi koji idu omalovazavati pobjedu. Ipak SB nije beznacajan prvoligas.

Vidim da se nesto kuva oko izbora (vec 3, 4 god zaredom) pa me zanima hoce li Mamic napokon otici, hoce li navijaci u epskoj borbi uspjet pobjediti tog zlikacva koji prodaje klince te je unistio reprezentaciju i klub do te faze da ga aparati odrzavaju na zivotu :lol:.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2014, 14:03

Zdravko Mamić i u Koprivnici je napravio skandal u svome stilu. Iako su svi pomislili da je napustio stadion u 74. minuti, nakon što su BBB-ovci na teren bacili još jednu baklju zbog čega je prijetio konačni prekid utakmice, to nije bilo točno. Mamić je odjurio u službeni prostor ispod tribine, a potom i u tunel koji vodi do travnjaka. Očevici tvrde da je vikao da će nekome j.... majku ako dođe do prekida susreta! Urlao je u smjeru travnjaka i sudaca. Kako Mamić nije bio naveden u zapisniku i nije se smio nalaziti ni u tunelu ni u službenima prostorijama, zaštitari su ga zamolili da se udalji. Doznajemo da mu to nije dobro sjelo pa je pogrdnim riječima izvrijeđao i njih. Sve je bilo na rubu fizičkog obračuna. Zanimljivo je da su u Mamićevoj pratnji, radi sigurnosti, bili policajci u civilu, ali oni očito nisu znali da on nema pravo dolaziti u službene prostorije.

Gostujući navijači, a bilo ih je 600-tinjak, prvi prekid napravili su u 72. minuti. Na teren su tada bacili sedam-osam baklji, što je natjeralo suca Bebeka da privremeno zaustavi igru, a zbog toga je i službeni spiker na stadionu upozorio da bi moglo doći do završetka utakmice. Policija je prekršajno prijavila 15 navijača Dinama koji su tijekom cijele utakmice glasno prozivali Mamića i tražili izbore.

Vidjet ćemo hoće li Mamić biti prijavljen, a Slaven Belupo, organizator utakmice, sigurno hoće.
To što je napravio je najmanje 2 godine zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama plus masna novčana kazna za običnog smrtnika.
slika

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 10 mar 2014, 15:40

Insect_terminator je napisao/la:pa me zanima hoce li Mamic napokon otici,
Pošto te zanima, a ja sam danas dobrog raspoloženja, odgovorit ću ti: neće otići nego će biti potjeran.
Insect_terminator je napisao/la: hoce li navijaci u epskoj borbi uspjet pobjediti tog zlikacva
Zlikovca*

Hoće i time će postati jedina navijačka grupa u povijesti svemiru koja je 2 puta oslobodila svoj klub iz ruku kriminalaca i mafijaša.
Samo što ga nakon ovoga neće prepustiti više nikom...

Eventualno možda za nekih 10-ak - 15 godina ga iz sprdnje posuditi tadašnjim krimosima, samo kako bi ga vratili i tako još jednom dokazali da su jači i od mafijaša, države, lopova, itd... ****, trebaš to razumjet. Dosadno je dečkima, prepišali su pola Europe uzduž i poprijeko, borbe s drugim navijačima više nisu interesantne...

Za ostalo u vezi repke i Dinama se slažem samo što za to preživljavanje nisu zaslužni aparati nego Oni.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 mar 2014, 16:03

Prvi put su uvelike pripomogle i neke vise sile. Najezim se svaki put kad pogledam klip kad se vratilo ime, kakva je ludnica bila i da je to bila velika pobjeda, ali bi bila puno veca i imala bi puno vece znacenje da se to bilo Valentinovo 1999., a ne godinu kasnije, jer protivnika prakticki nije ni bilo, bitke su nestale i rat se priveo kraju.

Nadam se da ovaj put necemo morat cekati istu stvar, jer ovaj protivnik ima 20+ manje godina od proslog.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 10 mar 2014, 16:49

Signore je napisao/la:
Nadam se da ovaj put necemo morat cekati istu stvar, jer ovaj protivnik ima 20+ manje godina od proslog.
Bez brige doci ce Mamic junior :mrgreen:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 10 mar 2014, 20:58

Signore je napisao/la:Prvi put su uvelike pripomogle i neke vise sile.
Slažem se, ali postavlja se pitanje: da se 9 godina nije inatilo i prkosilo državi, da li bi Franjina smrt značila i ''Vraćanje imena Dinamo''? Ne bi... sada bi postojala Croatia, kao što bi već sad postojao neki privatizirani Dinamo u Mamićevom vlasništvu da nije ''šačice huligana''. I u tomu i leži snaga skorašnje pobjede.
Insect_terminator je napisao/la:Bez brige
Drago mi je da ti je stalo do ekipe, ali mislim da vas 12 ima više razloga za brigu.

:*

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 mar 2014, 01:13

Pa sigurno njegova smrt nebi znacila povratak imena da se nije toliko borilo, ali je eto cinjenica da je njegovim odlaskom na drugi svijet sve olaksano mada ostaje i ona famozna Canjugina izjava kako je ovaj na samrti rekao 'Vratite djeci Dinamo'. Uostalom, sve je to na kraju nebitno, bitno da se ime vratilo.

Za Insecta. Mislim da Mamic mladji uopce nema toliki utjecaj i veze kao stariji. On mi djeluje cak puno normalniji od Zdravka i da nema Zdravka i njegovog utjecaja na njeg bio bi to potpuno drugi covjek. Ne kazem da bi bio svetac, ali nebi ga nitko mrzio kao sto ga mrze sad iako je svu tu mrznju i navukao preko brata, nije sad da je on imao neke odluke. To je moj dojam.

I ostaje pitanje koliko bi Mamicev odlazak utjecao na famozni povratak gledatelja. Sigurno bi ih bilo vise, al je pitanje bil Dinamo imao u prosjeku oko 10 tisuca sto bi bila neka normala? Nakon onog Valentinova u Vukovar su isle tisuce i tisuce navijaca Dinama, na prvoj domacoj je bilo 15 tisuca, a na sljedecoj domacoj 3500. Moje neko misljenje je da se dogorocno nebi promjenilo nista na veliko, ali bi velike utakmice dovukle 20-30 tisuca ljudi, Europa se nebi igrala pred praznim tribinama i slicno. U svakom slucaju bi bilo pomaka, a cak i da ga ne bude bio bi mirnije duse da Mamica nema u blizini Maksimirske 128.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2014, 12:02

Mnogobrojni ČLANOVI DINAMA koji su se putem ZZD-a imenima i prezimenima i brojevima članskih iskaznica, potpisivali u pravnoj borbi za svoja prava dobili su još jednu pravnu satisfakciju. Sadašnja uprava kluba neuspješno je, jer su i gradski uredi u Zagrebu i sada ministarstvo članovima priznali legitimni interes kao stranaka, pokušala u postupku osporiti njihovo pravo da se kao članovi kluba pravno bore za svoja prava. Dapače, na njihovu sramotu i kao dokaz da spise nisu niti proučili, sadašnja uprava kluba neuspješno je čak osporavala i činjenicu članstva, ljudima čije su članstvo sami registirali i koji su svoje članstvo u postupku dokumentirano podnijeli.
slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 mar 2014, 16:52

Imam bas neki osjecaj da ce Mamicu jako brzo odzvonit. Jel itko ikad rekao da bi bio predsjednik Dinama? Ja nikad ne vidjeh neciju izjavu da bi rado zamijenio Mamica i uzeo Dinamo u svoje ruke.

Neki dan na jednoj grupi (ZZD-BBB) vidim pitanje koga bi voljeli za predsjednika, Boban totalno dominira. Moj favorit je nekako Zajec. On je bio jedna od glavnih figura prije 15 godina, a i ima iskustva u tom poslu. Dvije godine je bio direktor Dinama, jedno vrijeme je bio i direktor PAO-a, a i Portsmoutha. Pored toga sam jos siguran da bi se on vrlo rado prihvatio ovog posla, da nebi puno razmisljao. Cak mislim i da ce se sam kandidirati kada dodje vrijeme za to, nece mu trebati da ga netko potakne na to.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2014, 19:46

Koliko ja znam još se nitko nije oglasio.Ali sigurno da neke legende kluba o tome razmišljaju.Doći će to na red kako izbori budu polako sve izvjesniji,ima jos do toga neko vrijeme.

Što se tiče ovoga hoće li odmah biti drastično veći prosjek gledatelja...jasno da neće.Ako je klub godinama sustavno uništavan trebat će isto tako koja godina da ljudi steknu ponovno naviku dolaska svaki vikend na utakmicu.U početku će biti euforija to sigurno i ove europske utakmice,ali na kontinuitetu treba radit.A to se sigurno neće raditi besplatnim ulaznicama,milijunom i sličnim debilnim akcijama.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 12 mar 2014, 15:24

UNATOC SVEMU JOS UVIJEK TRAJEMO, NA KOLJENA PRED NIKOG NECEMO!

[youtube][/youtube]
RIP CITY!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 12 mar 2014, 15:34

Signore je napisao/la:I ostaje pitanje koliko bi Mamicev odlazak utjecao na famozni povratak gledatelja
Da bi se neki proizvod uspješno prodavao, pored normalne cijene, prije svega ostalog, mu je potreban kvalitet i dobra reklama.

Odlazak četnika je samo prekretnica i događaj koji može značiti početak rada kako bi se postiglo navedeno dvoje. Tek će onda Dinamo dugoročno imati stalnu publiku i željenu posjetu. Nikakav odlazak ovog debila to ne garantira, nego ovo gore, samo što je stvar što se to ne može postići dok je ovaj tu gdje je. Em frajer nema proizvod, em mu marketing vode kojekakve Morane, Amre, kojima je domet ''ulaznice za kunu'' i lav Plavko.

Kad čovjek vidi da je u tom gradu Medveščak ''hit'' već 5. godinu, a uz to dodaš i koliko su se ljudi zaželili Dinama, te se veseliti golovima i njegovim uspjesima, vraćanje ljudi na stadion u tom slučaju i nije neka nauka.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 mar 2014, 15:47

ZZD:
Kao što smo rekli...samo dobre vijesti. U posljednja 3 dana u klub se učlanilo više ljudi nego u prva 3 mjeseca 2014. Samo neznalice i budale nisu svjesne potencijala koji se krije u Dinamovim navijačima, a vijesti će uskoro biti sve bolje i bolje...
Ovo što je najavljuje je vjerojatno novo rješenje inspekcije kontrolnog ureda grada Zg-a prema kojem će klub konačno morati raspisat izbore i redovno informirati svoje članove o radu kluba .

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 14 mar 2014, 17:23

VAŽNO!!!
Slijedecih dana ce se dogoditi vazne stvari u borbi protiv Mamica.
Od najvece vaznosti je da se svatko koliko god moze potrudi kontaktirati sto vise ljudi i dovuci ih na stadion.
Napokon dolazi doba kada smo blizu cilja i sada treba potegnuti, a ne kasnije zaliti i plakati.
Zovite sve koje znate da su bili dio grupe,da vole plavu boju,saljite poruke,mailove,obavijestite ih preko face-a ili kako god znate.
Svi se moraju aktivirati vec od ove nedjelje
:!: :!:
RIP CITY!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2014, 15:46

Prilikom regeneracijskog treninga "modrih" između dvaju utakmica sa Slaven Belupom nepoznati prolaznici verbalno su napali Mamića, a ovaj je jednog od njih ošamario.

„J*** mi je mater narkomansku. Nije mi žao što sam ga udario, žao mi je što ga nisam jače udario i opet bih ponovio to što sam napravio“, kazao je Mamić.

„Bio je to neki klinac, ali da je bio i sveti Petar opet bih ga udario. Neprihvatljivo je ono što mi je izgovorio“, zaključio je Mamić.

Mamić je objasnio što se događa s Robertom Murićem i kakav mu je status.
„Murić ne dolazi na treninge. Njegov odvjetnik nam je javio da ima psiholoških problema. A što se tiče Halilovića, dogovorili smo se s Barcelonom, no još ništa nismo potpisivali, ostali su samo neki detalji poput liječničkog pregleda“, završio je Mamić.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.