FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Thiago Silva(PSG): “Ukoliko nastavimo da igramo ovako, imamo odličnu šansu da osvojimo Ligu prvaka. Mislim da nam je glavni rival u ovom trenutku Bayern”
Zna Silva šta valja
Zna Silva šta valja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Gotzinho rješava sve dileme ( ukoliko ih uopće ima ) po pitanju prolaska. A ukoliko zaškripi, ne sumnjam da će El Fenomeno Muller zabiti gol 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Centre forward
- Kontakt:
Dobrodošlica @Besicu svakako i dakako.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... lje/126531" onclick="window.open(this.href);return false;
U boljem je stanju zgrada vlade Tuzlanskog kantona neg' njegova pamet.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... lje/126531" onclick="window.open(this.href);return false;

U boljem je stanju zgrada vlade Tuzlanskog kantona neg' njegova pamet.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Važno da Wenger vjeruje, i ja vjerujem da ću leći sa Bellucci hanumom.
@Besko dobrodošao među dominatore.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
vidi napadača vrijeđa direktno personu 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
I ja sam tu dugo, slabo pisem, ali taj ritual nisam uradioOmerbavarac je napisao/la:Ima prijatelju.Besic je napisao/la:Bavarci imal bujruma za novog člana ?![]()
![]()
Potrebno je da kao novi clan odes na temu Arsenala i upises djeco i na taj nacin postajes punopravni clan skupine navijaca Bayerna. Inace, to nam je ritual pa izvoli.![]()
Salim se, ali slobodno mozes to napisati, ne ljute se jer su svjesni da su jos uvijek golobradi, nezreli i nadobudni mladici.

Besic@ dobrodosao u klub dominatora elitu najaceg kluba na dunjaluku.
Nego momci u zadnjih par dana pojacani smo sa dva nova clana,znate momci mi smo sada na velikoj nozi nemre svako pristupati u elitu trebali bi formirati neku komisiju za prijem novi clanova ,sa predstavnicima sva tri konstitutivna naroda i ostalih ,na nivou Pdf bayerna i portal sport.ba sve u skladu sa ustavom i postivanjem osnovnih ljudskih prava ,da ne bi dosli u situaciju da imamo sjedic finci
,sve u sklopu konsenzusa ,mdejusobnim uvazavanjem. 
Nego momci u zadnjih par dana pojacani smo sa dva nova clana,znate momci mi smo sada na velikoj nozi nemre svako pristupati u elitu trebali bi formirati neku komisiju za prijem novi clanova ,sa predstavnicima sva tri konstitutivna naroda i ostalih ,na nivou Pdf bayerna i portal sport.ba sve u skladu sa ustavom i postivanjem osnovnih ljudskih prava ,da ne bi dosli u situaciju da imamo sjedic finci

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Nemoj pepune da griješiš, nismo to navikli od tebe.PEP je napisao/la:Besic@ dobrodosao u klub dominatora elitu najaceg kluba na dunjaluku.
Nego momci u zadnjih par dana pojacani smo sa dva nova clana,znate momci mi smo sada na velikoj nozi nemre svako pristupati u elitu trebali bi formirati neku komisiju za prijem novi clanova ,sa predstavnicima sva tri konstitutivna naroda i ostalih ,na nivou Pdf bayerna i portal sport.ba sve u skladu sa ustavom i postivanjem osnovnih ljudskih prava ,da ne bi dosli u situaciju da imamo sjedic finci,sve u sklopu konsenzusa ,mdejusobnim uvazavanjem.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- gerdmuller
- Kontakt:
https://31.media.tumblr.com/9498785fdb6 ... o2_400.gif" onclick="window.open(this.href);return false;Saurman je napisao/la:Važno da Wenger vjeruje, i ja vjerujem da ću leći sa Bellucci hanumom.
ja stvarno ne kontam pedofila,on se stvarno nada prolasku

sutra malo zaradit,hendikep ko kuca

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Hvala na Dobrodošlici !
Nego jel moguće da Basti,Kroos i Thiago zaigraju od prve minute, jel se to ikako desilo ove sezone ?
Nego jel moguće da Basti,Kroos i Thiago zaigraju od prve minute, jel se to ikako desilo ove sezone ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovaj Wenger je najveci vjernik medju trenerima,ko bi rek'o
Nego vi stvarno mislite da ce Lahm na beka sutra,a Rafinha na klupu?
Niste jos procitali Pepovu filozofiju
Ali fakat koliko kombinacija imamo u igri,velika glupost je nadati se prolazu protiv Bayerna
Sto se tice Uli-a,ovo je samo dokaz koliko profesionalnosti ima medju kobasicarima,niko nije nedodirljiv

Nego vi stvarno mislite da ce Lahm na beka sutra,a Rafinha na klupu?

Ali fakat koliko kombinacija imamo u igri,velika glupost je nadati se prolazu protiv Bayerna

Sto se tice Uli-a,ovo je samo dokaz koliko profesionalnosti ima medju kobasicarima,niko nije nedodirljiv

Zamolicu moje dobro upućene Bavarce da mi kažete gdje mogu kupiti karte za utakmice LP??? Gledao sam na Ebay ali se mora otici po njih!!! Volio bih otici aBd na veliku tekmu našeg kluba!!!
Kada sam bio prije 2godine u Minhenu u jednom pabu!!
U Maximilian Strasse!!! Upoznao sam jednog lika koji mi je rekao da ako ranije rezervises i kupis karte npr za polufinale platis ih nekih 70eu i 100eu!!
I ako Bajern prođe ideš po toj cijeni na tekmu a ako ne prođe gubis novac ili vraćaju jedan dio!! Pa neznam kako mogu kupiti kartu za utakmicu LP!!
U Maximilian Strasse!!! Upoznao sam jednog lika koji mi je rekao da ako ranije rezervises i kupis karte npr za polufinale platis ih nekih 70eu i 100eu!!
I ako Bajern prođe ideš po toj cijeni na tekmu a ako ne prođe gubis novac ili vraćaju jedan dio!! Pa neznam kako mogu kupiti kartu za utakmicu LP!!
Bixente je napisao/la:Zamolicu moje dobro upućene Bavarce da mi kažete gdje mogu kupiti karte za utakmice LP??? Gledao sam na Ebay ali se mora otici po njih!!! Volio bih otici aBd na veliku tekmu našeg kluba!!!
Evo pokušaj ovdje : http://www.1st4footballtickets.com/cham ... 15900.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala!! Ma kontao
aBd kada prodemo u četvrtfinale!!!
Onda se mogu organizovati!!!
aBd kada prodemo u četvrtfinale!!!
Onda se mogu organizovati!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.viagogo.de/fcbayern" onclick="window.open(this.href);return false;Bixente je napisao/la:Zamolicu moje dobro upućene Bavarce da mi kažete gdje mogu kupiti karte za utakmice LP??? Gledao sam na Ebay ali se mora otici po njih!!! Volio bih otici aBd na veliku tekmu našeg kluba!!!

Ja sam ove sezone protiv Citya isao na crno i uspio sam uzeti kartu ispred Arene od preprodavaca,80 eura sam platio.Ici cu sigurno na bar jos jednu tekmu ove sezone pa ako si zainteresiran javi se u inbox.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Bavarci imal bujruma za novog člana ?
Ima naravno

Dobrodosao medju odabrane

Gerdmuller
Ma planirao sam i želja mi je da odem na tekmu LP!!
I volio bih na vrijeme kupiti kartu za četvrtfinale !!!
Koje je 1 i 2 aprila!!
A moram organizovati put jer sam podaleko od Minhena!!
Ma planirao sam i želja mi je da odem na tekmu LP!!
I volio bih na vrijeme kupiti kartu za četvrtfinale !!!
Koje je 1 i 2 aprila!!
A moram organizovati put jer sam podaleko od Minhena!!
Salihamidžić- who wore the Bayern Munich jersey from 1998 until 2007, believes the current side cannot be compared to Pep Guardiola's Barcelona as they do not depend on one central figurehead in the same way as the Blaugrana rely on Lionel Messi.
"Bayern already were a great team. Making the Champions League final that often is something special and is the result of their philosophy," said the former Bosnia-Herzegovina international.
"Guardiola has made some changes and has done so successfully. He has made a few tactical changes and they look very flexible. They are a bit similar to Barcelona in this aspect of the game.
"You could see many things in them too, but in the end, it was Messi who dominated. Things are different at Bayern. The team is much more balanced and does not rely on just one player.
"You either love Bayern or you hate them. They have created something perfect - everything fits. They are a power in global football."
Tako je Hasane junačino,sila smo.
"Bayern already were a great team. Making the Champions League final that often is something special and is the result of their philosophy," said the former Bosnia-Herzegovina international.
"Guardiola has made some changes and has done so successfully. He has made a few tactical changes and they look very flexible. They are a bit similar to Barcelona in this aspect of the game.
"You could see many things in them too, but in the end, it was Messi who dominated. Things are different at Bayern. The team is much more balanced and does not rely on just one player.
"You either love Bayern or you hate them. They have created something perfect - everything fits. They are a power in global football."
Tako je Hasane junačino,sila smo.

Braco naš 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.