Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la calcio » 11 mar 2014, 16:08

adal je napisao/la:
calcio je napisao/la:BHF sigurno imaju dobre namjere ali ne svidja mi se taj agresivni prijeteci ton u pismu. Od heroja nacije do ovakvih pisama, u roku od par mjeseci. To samo kod nas moze. :lol:
Nisam clan navijacke skupine ... pratim repku i navijam srcem ...Ali mislim da momci imaju vise informacija i da nisu bez razloga se obratili...kao sto nisu godinama bez razloga napadali savez... Potpuno ih podrzavam !!!!
Imaju oni k. moj ali nije bitno. :D
Poenta je da kod nas ljudi u sekundi zaborave sve dobro sto si napravio.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 mar 2014, 16:11

Dzeko je trebao reci mogu li preskociti ovu utakmicu,probaj nekog drugog(mislim sto da ne) ali ne usrao je strasno,ko koga sada laze,Dzeko javnost,Safeta,samog sebe-Safet njega,javnost ili nekog treceg to necemo saznati ali nije ni bitno,kao i uvijek sve se stisa na kraju krajeva,sve za dobrobit BH Nogometa :?

Mene su razocarali po prvi put,onako bas kao nikada do sada svi zajedno kao kolektiv,nisam se nadao da ce posle svih onih silnih problema koji su se na kraju rijesili jedva nekako,savez ozdravio i sad se opet desavaju stvari koje se nebi trebale desavati,pogotovo sto se blizi SP itd...

Dzeko ispao seljacina,napravio glupu reakciju-umjesto da kritike prihvati sportski(psovke je trebao ignorisati,kao svi drugi normalni sportisti)zaposlio seljacinu kao PR-a koji ga je jos vise uvalio u gov.na....

A sto se tice Pjanica,Safet je napravio Garciji uslugu i postedio ga u ovoj utkamici da bi on bio sto svjeziji za utakmicu sa Napolijem,a Pjanic ce moci doci na okupljanje Reprezentacije tacno na vrijeme i nece morati igrati zadnju prvenstvenu utakmicu Rome...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 mar 2014, 16:12

Evil Genius II je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: Pjanic dobio slobodno, nije minute zabiljezio, navodno laksa povreda - 3 dana kasnije igra 90 minuta
Dzeko prema dogovoru odradio 60, Susic ga ignorisao i ostavio do kraja - usao zadnji 15 minuta

Dzeko pizda - Pjanic mali carobnjak

Yebem ti logiku :roll:
problem je u tome sto je dzeko bio miljama daleko u glavi tj nije bio spreman ni za minut, a kamoli za tih 60 tako da je jedino posteno od njega bilo da trazi postedu, kao sto je to recimo pjanic uradio. uostalom, imao je valjan razlog za to ako je dosao sa povredom. medjutim, ako je vec odlucio poceti utakmicu i odigrati mozda najgorih 45 minuta u dresu reprezentacije trebao je na poluvremenu ustupiti mjesto nekome who actually gives a fuck jer tih nekih dodatnih 15 minuta koje bi odigrao do izmjene bili bi samo nepotrebna rutina. losa partija, desava se i najboljima pa zatraze izmjenu ili 'gule' do kraja ne bi li promjenili dojam. ali ne, dzeko ide u totalno suprotnom smjeru i bira svadjanje sa navijacima i sepurenje po terenu naustrb logicnijih poteza (kad vec spominjes logiku).

kao buduci kapiten i vodja reprezentacije red bi bio da pocisti sto je posrao i da nastavi tamo gdje je stao nekad oko grcke.
Dzeko NI BLIZU NIJE BIO NAJGORI NA TERENU. Sam je napravio i najbolju sansu na utakmici i jedini posao za njihovog golmana.

Covjek trazi izmjenu, kao dio ranijeg dogovora, dobije qurcinu i jos samar izvodjenjem Ibisevica, igra bolje od 80% igraca na terenu, a onda ispade i krivac na kraju. Pa nevjerovatno... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 11 mar 2014, 16:13

Consigliere je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:znaci, lakse je pisati po facebooku i twitteru, te kriti se iza oca koji nema nikakve veze sa reprezentacijom nego na poluvremenu nakon KATASTROFALNE igre reci selektoru i saigracima 'ne mogu pomoci ekipi, nisam spreman, nisam u utakmici, izvadi me iz igre' :?: krajnje je vrijeme da se sabere i pocne igrat' fudbal.
+ 3 dana poslije gine NEPROVRIJEDZEN za MC. :oops:
Pjanic dobio slobodno, nije minute zabiljezio, navodno laksa povreda - 3 dana kasnije igra 90 minuta
Dzeko prema dogovoru odradio 60, Susic ga ignorisao i ostavio do kraja - usao zadnji 15 minuta

Dzeko pizda - Pjanic mali carobnjak

Yebem ti logiku :roll:
Roma je tražila da se Pjanić poštedi, da bi bio spremniji za Napoli a Sušić im je izišao u susret kako bi Roma Pjanića pustila prije kraja sezone u Italiji, da se priključi pripremama reprezentacije od prvog dana. A Džeko je ispao p... jer je glumio povredu nakon što su ga navijači počeli prozivati.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 11 mar 2014, 16:16

Rios je napisao/la:Mislim da je vrijeme da dize sidro iz City-a..Tu je vec dugo,osvojio je sve sto se moze osvojiti,izuzev LP..Nikad nije bio dovoljno cijenjen u Manchesteru..Ostavio je traga itekako i to mu ne moze niko osporiti..Navijam svim srcem da sad ode u neki veliki klub,gdje i navijaci i treneri imaju i strpljenja i razumijevanja,klub sa bogatom tradicijom..Inter mi se cini kao najbolja opcija..Veliki klub,nikakva konkurencija..A izgleda da su naumili da naprave pravi tim za narednu sezonu..U Milanu bi ga sacekao i Balo,stari drug.. :mrgreen: Imao bi i Nemanju,Kovacica,Handanovica..Snasao bi se brzo..
http://www.24sata.hr/nogomet/kovacic-je ... kup-357224" onclick="window.open(this.href);return false;

Inter želi dovesti napadača, no uvjet je da ne bude preskup.

- Džeko, Torres, Chicharito Hernandez, Mandžukić? Svi bi oni zadovoljili naše tehničke, ali ne i ekonomske uvjete. Igrači koji zarađuju pet ili šest milijuna eura godišnje su iznad našeg budžeta i pod takvih uvjetima ih ne možemo dovesti.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 mar 2014, 16:17

obagol je napisao/la:
Roma je tražila da se Pjanić poštedi, da bi bio spremniji za Napoli a Sušić im je izišao u susret kako bi Roma Pjanića pustila prije kraja sezone u Italiji, da se priključi pripremama reprezentacije od prvog dana. A Džeko je ispao p... jer je glumio povredu nakon što su ga navijači počeli prozivati.
Pa što bolan nije i Džeku ostavio na poluvremenu ako mu je ovaj tražio i rekao da je povriđen. Pa ostavio je Kolašinca, pa što samo Džeko da se kao **** tretira.

Al najbolje mi je ono, svi trebaju da se smire u interesu reprezentacije, ali ti Džeko priznaj da si ****............

Koja mržnja prema Edinu, to je nestvarno.......

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 mar 2014, 16:20

obagol je napisao/la:
Dzeko je trazio izmjenu prije uvreda kompleksasa sa tribina.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 11 mar 2014, 16:33

DukeOfWellington je napisao/la:
Rios je napisao/la: Mozda nece imati ko u City-u,ali nece to biti nimalo mala plata..Vjerujem da bi se nasli oko toga..
Neće biti ni pola od toga, a to je već veliki problem. Otišao bi on davno da nema toliku platu tamo.
Pratim Italijanski fudbal cijeli zivot, Inter preferiram i znam sve oko i vezano za njih. Nova uprava, novi vlasnik koji je klub rijesio velikih dugovanja i sada krece sa obnavljanjem kadra. Ono sto je najbitnije, da se ponudi Ronaldo da dodje dzaba u ekipu plata na godisnjem nivou nece prelaziti 3 miliona. Nova pravila, u koja bi se BH zvijezda tesko uklopila...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 mar 2014, 17:28

ultrasstyle_tz je napisao/la: sta je trebao da sam izadje sa terena ili da ostane u svlacionici kad Safet nece da ga mijenja..
da, nakon onako losih 45 minuta trebao je sam izaci iz igre jer tih planiranih dodatnih 15 bi bilo cisto gubljenje vremena.
ultrasstyle_tz je napisao/la:ispade veci heroj koji trazi nikako da ne igra, nego da stisne zube za 45 min pa kako god
ne radi se ovdje o herojstvu (tu rijec nigdje u svom postu nisam naveo) ali to sto je on stisnuo zube i odigrao preko qrca, a tome u prilog ide i mini predstava sa navijacima, nije pomoglo ni njemu ni reprezentaciji. jednostavno nije bio mentalno spreman za utakmicu zbog, kasnije ce se saznati, svega i svacega i najpostenije od njega bi bilo da nije nikako igrao. ako moze kasniti na pripreme najbitnije utakmice kvalifikacija i dobiti takav tretman da ga ama bas niko ne pita zbog cega ili ako moze bez nekih pretjerano opravdanih razloga biti postedjen prijateljske utakmice 'preko bare' onda moze i presjediti utakmicu kada se tri dana pricalo i radilo o svemu ali ne o fudbalu.
ultrasstyle_tz je napisao/la:..ubuduce nek se niko ne odaziva, nek svi traze postede i bice heroji...
to su tvoje rijeci, ne moje.
ultrasstyle_tz je napisao/la:Dzeko jasno trazi izmjenu i selektor ga ignorise i o njih 2 se svasta prica a ovaj ko pi.cka kaze necu igrat i "heroj"
covjek je pokusao iscupati remi ili pobjedu i logicno je bilo da ce ostaviti boljeg napadaca u igri tj onoga koji bi iz nicega mogao napraviti nesto. sam selektor je rekao kako je dobio zeleno svjetlo od karabega da je ovaj spreman za cijelu utakmicu i apsolutno je njegova odluka koliko ce neki igrac igrati. nema to veze ni sa dzekom ni sa susicem to je jednostavno definicija selektorskog posla. ponavljam - dzeko uopste nije trebao igrati, a kada je vec zaigrao njegovo je bilo da da sve od sebe jer ipak se radi o utakmici reprezentacije a ne o terminu sa par jarana.

ovo za pi.cku i pjanica ne bih komentarisao.
Consigliere je napisao/la: Dzeko NI BLIZU NIJE BIO NAJGORI NA TERENU. Sam je napravio i najbolju sansu na utakmici i jedini posao za njihovog golmana.
nisam ni rekao da je bio najgori na terenu nego da je odigrao preko qrca sto si i ti sam mogao vidjeti i sto, uostalom, potvrdjuje i ona scena sa navijacima, kao i njegovo ponasanje nakon utakmice.

p.s. zamolio bih sve koji procitaju ovaj post da shvate kako niko od nas nije 100% upoznat sa situacijom i logicno je da ne znamo sta se gore zapravo desilo. niti sam za susica niti sam protiv njega, jednostavno komentarisem sramotno ponasanje i evidentan pad naseg najboljeg igraca, te pisem ono sto mislim da je isti trebao uraditi kako bi izbjegao sve ovo sto se desilo u posljednje vrijeme.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 mar 2014, 17:35

Evil Genius II je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:
p.s. zamolio bih sve koji procitaju ovaj post da shvate kako niko od nas nije 100% upoznat sa situacijom i logicno je da ne znamo sta se gore zapravo desilo. niti sam za susica niti sam protiv njega, jednostavno komentarisem sramotno ponasanje i evidentan pad naseg najboljeg igraca, te pisem ono sto mislim da je isti trebao uraditi kako bi izbjegao sve ovo sto se desilo u posljednje vrijeme.
Trebao je dati hettrik da ga se ne bi psovalo :mrgreen: .

Naravoučenije za Džeku, ako nisi u mogućnosti dati tri gola na utakmici bolje ti je da ne igraš. U suprotnom si najebao :mrgreen: .

pa druže, nisam te zapazio među ovim konstantim pljuvačima, otud mi zaista nije jasno kako si došao do svih zaključaka koje si iznio u svome postu

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 11 mar 2014, 17:35

Nadam se da sutra neće dobit ni minute 8-)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 mar 2014, 17:46

gost je napisao/la: Trebao je dati hettrik da ga se ne bi psovalo :mrgreen: .

Naravoučenije za Džeku, ako nisi u mogućnosti dati tri gola na utakmici bolje ti je da ne igraš. U suprotnom si najebao :mrgreen: .
cekaj malo, ti hoces reci da je dzeko odigrao dobru utakmicu protiv egipta? jer ja iskljucivo o toj utakmici pisem. ne pisem o njegovoj igri u klubu nit pisem o tome gdje bi trebao nastaviti karijeru tj da li je u ovom trenutku za zelje kako jedni vele ili nekog random evropskog velikana kako vele drugi. covjek je odigrao katastrofalno za repku, vidjelo se na njemu da nije 'prisutan', a u jednom momentu je krenuo i u verbalni rat sa navijacima ali eto to je tebi kao normalno.
gost je napisao/la:pa druže, nisam te zapazio među ovim konstantim pljuvačima,
jer nisam pljuvac, nit sam konstantan :mrgreen:
gost je napisao/la:otud mi zaista nije jasno kako si došao do svih zaključaka koje si iznio u svome postu
zdrav razum + moja oka dva, druze.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2014, 18:06

Na ovu temu dolaze iskompleksirani ljudi, puni mrznje i mnogo ljubomorni na Edina. Jedva oni jadni jadnici cekaju da nadju bar malo razloga da ga pljunu.
Evo vec godinama se pojavljuju kad osjete bar malo razloga da nagaze na Edina. :lol: :lol: :lol:

KAD IGRAC TRAZI IZMJENU, SAMO DEBIL OD SELEKTORA MOZE DA IGORISE TO! (i to u prijateljskoj)
Samo to bosanskom papku ne mozes objasniti jer bosanski papak je u dubini duse mnogo ljubomoran na Edina, pogotovo kad se na sve to doda da je Edin Zeljino dijete.
Bosanski papak mu evo vec godinama skida glavu i sad su konacno dozivjeli da je jedan slican njima selekotr. Bas otprilike njegov mentalni sklop odgovara vecini koja ovdje pljuje po Edinu. Vama je Pape potaman. Otprilike ste na istom intelektualnom nivou i socijalno napredni kao on.

Pametan Edin, nije lud da gine na terenu kako bi Tinkiju obezbjedio put u Brazil.

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 11 mar 2014, 18:28

calcio je napisao/la:
adal je napisao/la:
calcio je napisao/la:BHF sigurno imaju dobre namjere ali ne svidja mi se taj agresivni prijeteci ton u pismu. Od heroja nacije do ovakvih pisama, u roku od par mjeseci. To samo kod nas moze. :lol:
Nisam clan navijacke skupine ... pratim repku i navijam srcem ...Ali mislim da momci imaju vise informacija i da nisu bez razloga se obratili...kao sto nisu godinama bez razloga napadali savez... Potpuno ih podrzavam !!!!
Imaju oni k. moj ali nije bitno. :D
Poenta je da kod nas ljudi u sekundi zaborave sve dobro sto si napravio.
Momak radi se o prisupu a ne ko je sta uradio za repku i koliko i da li su 2:0 izgubili ili 10:0. Pristup i interesovanje da se nesto napravi nije bilo e u tome je problem. Druga stvar BHF je navijacka skupina koja prva dobije karte od Saveza i to se pita koliko vama treba pa tek onda ostali a to govori da su ljudi svojim zalaganjem, trudom i odanoscu prema reprezenacijama to stekli a ne preko nekakvih veza kao sto je prije bilo kad je bio Usanovic i kompanija ...
Anti Nakarada

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 mar 2014, 18:38

Evil Genius II je napisao/la: normalno.

.
O pojmu normalno se može naširoko diskutirati. Ono što bi meni u ovom trenutku bilo najviše normalno je da Edin Džeko digne ruke od reprezenatcije i kaže, eto, to je bilo to, više nema smisla.

Nažalost, Edin je naše gore list, dijete mahale, on sasvim sigurno čita ove forume, osluškuje glas javnosti i jedina normalnost bi mi bila ovo što već napisah.Kad iščita sve ovo što je na raznim forumima i portalima o njemu napisano

Opet, jedno znam, vrhunski u bilo čemu, ne možeš postati ako u sebi ne nosiš emociju i pamet. I eto, nadam se da će možda mu pamet reći, da ovo nije slika Bosne i Hercegovine (a opet, ja se ne bih zakleo da nije) i da ima onih koji su na njegovoj strani. I da možda ipak odluči da nastavi, radi nas, koliko god nas bilo.

Iako, moram ti reći, nisam baš siguran da bi mu to bilo baš pametno. Al eto tješim se.....

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 mar 2014, 19:10

gost je napisao/la:.....
po meni je normalno, recimo, da se trostruki idol nacije i buduci kapiten reprezentacije prije svega nije trebao dovesti u ovu situaciju za koju mu nisu krivi ni susic ni hajrovic niti neko treci nego on sam. jednostavno, popucao je pod pritiskom i na par minuta postao ta slika bosne za koju se nadas da nije ona prava.

opet, i ja jednu stvar znam - vrhunski sportista i profesionalac uvidja i priznaje svoje pogreske i na istim gradi dalji uspjeh, a dzeko svakako ima potencijal za to. da li ce ga iskoristiti ili ce pustiti da ga tvrdoglavost vodi kroz sve ovo to je do njega.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 mar 2014, 19:18

Evil Genius II je napisao/la: po meni je normalno, recimo, da se trostruki idol nacije i buduci kapiten reprezentacije prije svega nije trebao dovesti u ovu situaciju za koju mu nisu krivi ni susic ni hajrovic niti neko treci nego on sam. jednostavno, popucao je pod pritiskom i na par minuta postao ta slika bosne za koju se nadas da nije ona prava.

opet, i ja jednu stvar znam - vrhunski sportista i profesionalac uvidja i priznaje svoje pogreske i na istim gradi dalji uspjeh, a dzeko svakako ima potencijal za to. da li ce ga iskoristiti ili ce pustiti da ga tvrdoglavost vodi kroz sve ovo to je do njega.
Kako god, meni je dosadilo uvjeravati ljude da ovo što pišu jednostavno nije dobro. Gledam sad, prekinuta utakmica u Modriči između mladih reprezentacija BiH i Srbije....razlozi pišu tamo.
Puno je onih koji ovu reprezentaciju i ovu državu ne vole, kojima ništa ne znači, koji je ne poštuju. A mi smo izabrali da naša meta napada bude baš Edin Džeko. Koji voli ovu državu, koji je pomogao ovoj državi, kome je briga šta ljudi u ovoj zemlji misle o njemu, koji se prema ovoj zemlji odnosi sa emocijama.

Al eto, kako hoćete, nemam baš ni snage više se preganjati sa vama, i ubjeđivati vas da ne radite dobru stvar.
Poruka koja se šalje ovih dana preko raznih foruma, portala (ali rekao bih kontinuirano zadnjih godinu) kroz lik Ediona Džeke je, ne isplati se ovoj zemlji sa emocijama pristupati, ne isplati se voljeti je......što si hladniji prema njoj, što si dalje od nje više će te poštovati.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 mar 2014, 19:25

Dzeka, BHF objasnio sve, pa vi sad vidite odakle vedri. 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2014, 19:26

gost je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la: po meni je normalno, recimo, da se trostruki idol nacije i buduci kapiten reprezentacije prije svega nije trebao dovesti u ovu situaciju za koju mu nisu krivi ni susic ni hajrovic niti neko treci nego on sam. jednostavno, popucao je pod pritiskom i na par minuta postao ta slika bosne za koju se nadas da nije ona prava.

Kako god, meni je dosadilo uvjeravati ljude da ovo što pišu jednostavno nije dobro. Gledam sad, prekinuta utakmica u Modriči između mladih reprezentacija BiH i Srbije....razlozi pišu tamo.
Puno je onih koji ovu reprezentaciju i ovu državu ne vole, kojima ništa ne znači, koji je ne poštuju. A mi smo izabrali da naša meta napada bude baš Edin Džeko. Koji voli ovu državu, koji je pomogao ovoj državi, kome je briga šta ljudi u ovoj zemlji misle o njemu, koji se prema ovoj zemlji odnosi sa emocijama.

Al eto, kako hoćete, nemam baš ni snage više se preganjati sa vama, i ubjeđivati vas da ne radite dobru stvar.
Poruka koja se šalje ovih dana preko raznih foruma, portala (ali rekao bih kontinuirano zadnjih godinu) kroz lik Ediona Džeke je, ne isplati se ovoj zemlji sa emocijama pristupati, ne isplati se voljeti je......što si hladniji prema njoj, što si dalje od nje više će te poštovati.
+1

Edin je ovoj zemlji dao vise nego svi ovi jadnici koji ga pljuju. Mene bi bilo stid pljunuti Dzeku, Misimovica, Spahica, Barbareza..... Uzasan smo mi narod. Zato nam se i desava to sto se desava.

Nije samo zadnjih godinu dana, godinama kompleksasi traze razloga da ga pljunu.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 11 mar 2014, 19:35

SamoZeljo je napisao/la:Na ovu temu dolaze iskompleksirani ljudi, puni mrznje i mnogo ljubomorni na Edina. Jedva oni jadni jadnici cekaju da nadju bar malo razloga da ga pljunu.
Evo vec godinama se pojavljuju kad osjete bar malo razloga da nagaze na Edina. :lol: :lol: :lol:
.

A na Papetovu temu isto tako dolaze iskompeksirani ljudi, puni mrznje i mnogo ljubomorni na Papeta!!!

Jedva oni jadni jadnici cekaju da nadju bar malo razloga da ga pljunu.
Evo vec godinama se pojavljuju kad osjete bar malo razloga da nagaze na Papeta. :lol: :lol: :lol:

Jesi li se pronaso u ovome???

hahahahahaha

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”