ultrasstyle_tz je napisao/la:
sta je trebao da sam izadje sa terena ili da ostane u svlacionici kad Safet nece da ga mijenja..
da, nakon onako losih 45 minuta trebao je sam izaci iz igre jer tih planiranih dodatnih 15 bi bilo cisto gubljenje vremena.
ultrasstyle_tz je napisao/la:ispade veci heroj koji trazi nikako da ne igra, nego da stisne zube za 45 min pa kako god
ne radi se ovdje o herojstvu (tu rijec nigdje u svom postu nisam naveo) ali to sto je on stisnuo zube i odigrao preko qrca, a tome u prilog ide i mini predstava sa navijacima, nije pomoglo ni njemu ni reprezentaciji. jednostavno nije bio mentalno spreman za utakmicu zbog, kasnije ce se saznati, svega i svacega i najpostenije od njega bi bilo da nije nikako igrao. ako moze kasniti na pripreme najbitnije utakmice kvalifikacija i dobiti takav tretman da ga ama bas niko ne pita zbog cega ili ako moze bez nekih pretjerano opravdanih razloga biti postedjen prijateljske utakmice 'preko bare' onda moze i presjediti utakmicu kada se tri dana pricalo i radilo o svemu ali ne o fudbalu.
ultrasstyle_tz je napisao/la:..ubuduce nek se niko ne odaziva, nek svi traze postede i bice heroji...
to su tvoje rijeci, ne moje.
ultrasstyle_tz je napisao/la:Dzeko jasno trazi izmjenu i selektor ga ignorise i o njih 2 se svasta prica a ovaj ko pi.cka kaze necu igrat i "heroj"
covjek je pokusao iscupati remi ili pobjedu i logicno je bilo da ce ostaviti boljeg napadaca u igri tj onoga koji bi iz nicega mogao napraviti nesto. sam selektor je rekao kako je dobio zeleno svjetlo od karabega da je ovaj spreman za cijelu utakmicu i apsolutno je njegova odluka koliko ce neki igrac igrati. nema to veze ni sa dzekom ni sa susicem to je jednostavno definicija selektorskog posla. ponavljam - dzeko uopste nije trebao igrati, a kada je vec zaigrao njegovo je bilo da da sve od sebe jer ipak se radi o utakmici reprezentacije a ne o terminu sa par jarana.
ovo za pi.cku i pjanica ne bih komentarisao.
Consigliere je napisao/la:
Dzeko NI BLIZU NIJE BIO NAJGORI NA TERENU. Sam je napravio i najbolju sansu na utakmici i jedini posao za njihovog golmana.
nisam ni rekao da je bio najgori na terenu nego da je odigrao preko qrca sto si i ti sam mogao vidjeti i sto, uostalom, potvrdjuje i ona scena sa navijacima, kao i njegovo ponasanje nakon utakmice.
p.s. zamolio bih sve koji procitaju ovaj post da shvate kako niko od nas nije 100% upoznat sa situacijom i logicno je da ne znamo sta se gore zapravo desilo. niti sam za susica niti sam protiv njega, jednostavno komentarisem sramotno ponasanje i evidentan pad naseg najboljeg igraca, te pisem ono sto mislim da je isti trebao uraditi kako bi izbjegao sve ovo sto se desilo u posljednje vrijeme.