NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

7aprildomemoj

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la 7aprildomemoj » 11 mar 2014, 19:47

7aprildomemoj je napisao/la:Koliko god neki omalovažavali Mujku tek ove sezone će se uvidit šta je on bio Bratstvu. Čovjek nas je uveo svojim golovima u Prvu ligu a pretprošle sezone je bio najbolji strijelac Prve lige FBiH. Koliko će ga Smajlović moći zamijeniti to ćemo tek da vidimo. U odbrani smo dosta slabiji u odnosu na prošlu sezonu jer nam fale Rizva i Efa. Panta objektivno nije više onaj kalibar igrača što je bio ranije. Koliko je utakmica odigrao ove sezone :?: Jednu odigra i dobije crveni pa pauzira dvije. I tako redom. Previše je živčan i više naškodi nego što donese koristi. Ponavljam da ova ekipa trenutno koju imamo je za 40 % slabija u odnosu na prošle sezone. Poštujem svačije mišljenje pa i onih koji vjeruju u obećanja o PL. Ljudski je se nadati ali to su bajke za malu djecu. Bratstvo tradicionalno dobro započne sezonu ali onda slijedi pad. Objektivno biti među prvih pet ekipa u ovoj ligi i ovim uslovima je potpuni uspjeh. Kad pogledamo ekipe poput Slobode, Jedinstva ili Iskre a bile su prvoligaši i drugoligaši u bivšoj Yugi, koje su završile iza nas na tabeli treba biti zadovoljan :D Kad bi Nedim Musić npr. bio Predsjednik kluba mi bi davno bili Premijerligaši jer bi čovjek namakeo od privrednika 200-300 hiljada plus općina i to je to ;)
Nije popularno citirat sam sebe i ne volim to al moram da ukažem da sam još 7 Jula prošle godine ovo napisao. Pokazaće se na kraju da sam bio 100 % upravu a ovčice koje su nasjedale na Brkine priče o PL čekat će još jednu sezonu pa opet iduće ljeto raspisat će se o napadu na PL. A Brko prošle godine uzeo od Jedinstva 20 hiljada za 3 boda u Gračanici a ove godine raspiso licitaciju za 3 boda između Slobode i Jedinstva. Ko mu više ponudi njima bodovi :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 11 mar 2014, 21:38

Pa dodje neki brkin dupelizac, registruje se na forum, napise da Bratstvo ima tajnog sponzora, pukne pricu da ih preuzima nekakav toboze Italijan, (ko da nema po Italiji klubova bolje uredjenijih od Bratstva i ko da nema eto kud sa parama pa u BiH covjek da ulaze svoje pare) i onda dodje do toga da navijaci oslijepe. A to sto Bratstvo iz godine u godinu ostaje svjesno od 3. do 7 mjesta u Federalnoj, to njima nije cudno. Vazno im je neka se prica o PL a to sto ne vide dalje od nosa i poslije svih ovih godina prevare to je druga stvar.

Ja ovdje namjerno provociram takve likove ali sve u nekim granicama. Nikome nista nisam ruzno rekao kao sto mene, posk.oka i druge caste.

Vidim pocelo je sa psovanjem i familije jer ne mogu jadnici da trpe kada im se istina kao zastava zaviori ispred nosa.
Tesko je istini gledati u oci a srce zeli da je drugacije.

Ne moze drugacije dok vam je brkati ljubavnik na celu Bratstva. I tacka. Amen.

A vi i dalje psujte, cupajte kosu sebi sa glave, ali ne radi nas nego radi njeg. Yebo vas on.... da ste pametni i da ste pravi navijaci i da imate imalo mozga uzeli bi stvari u svoje ruke, skupili se i pitali ga javno da jednom barem za sve ove godine sazove JAVNU SKUPSTINU i jednom za sve ove godine pred svima vama koji dajete pare za ulaznice kaze: novcana sredstva koje je Bratstvo potrosilo u ovoj sezoni iznose toliko, potroseno je na pojacanja toliko, potroseno je na ljubavnicu toliko, potroseno je na kurzze palce toliko.... al' jok, vama je dosta to sto vam pred 5000 ljudi u pola carsije obeca da ce Bratstvo uci u PL i vi ste svi sretni. To sto od toga nije bilo nista, to vas izgleda boli kurko jer nikad niste javno ni prozvali doticnog da progovori nesto o tome kad je vec obecavao nesto. Za taj neuspjeh naravno ne odgovara on, nego se fino okrivi neka druga ekipa koja je eto kupovala da bi se domogla PL-a. Ma naravno.
Svjesno vas yebe frajer u zdrav mozak i vi ne vidite.

Do vas je, nije do mene, nije do pos.koka niti do bilo koga drugog.
Samo do vas.....

Mogu ja ovako do jutra i do sutra da vam pricam i pisem i vi cete opet kazati da je vama bitno Bratstvo. Ok, bitno je Bratstvo, ali ko upravlja sa njim, to vama nije bitno. Tu se i krije problem u svemu ovome.

Nek ste zivi i zdravi......... i u pamet.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 mar 2014, 21:43

Koliko dugo je Daso u klubu i ko vam je bio glavni prije nego je Daso preuzeo ? Pošto znam da niste nikad igrali veći rang od ovog. Sad, očito je da vam baca prašinu u oči, al' me zanima kakva bi situacija bila kad bi Daso otišao. Da li bi vam se smanjili doprinosi od opštine, sponzora i sl ?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 mar 2014, 00:01

Coraco je napisao/la:Koliko dugo je Daso u klubu i ko vam je bio glavni prije nego je Daso preuzeo ? Pošto znam da niste nikad igrali veći rang od ovog. Sad, očito je da vam baca prašinu u oči, al' me zanima kakva bi situacija bila kad bi Daso otišao. Da li bi vam se smanjili doprinosi od opštine, sponzora i sl ?
Pa on ti daje sve u fudbal. Čovjek je lud za tim. Sav budžet na to daje, dok npr rukometni klub igra u Premier ligi, kad porediš rfudbal i rukomet u procentima daje 90% na prema 10%
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 12 mar 2014, 01:10

To se lagano skupi grupa ljudi, skupe se sredstva(par stotina)od privatnika koji bi pomogli klubu da tu nije Helica, i onda napravis malu veceru i pozoves sve privatnike i ljude koji bi volili ulozit i napravit od Bratstva sabilnog premijerligasa...ja sam htjeo pomoci klubu prije nego sto je i Nuce bio trener, al kad vidim da se nista ne zna kako se pare trose...onda nisam ni zelio....a kad bi se ti ljudi okupili, pa da se otvori racun kluba, zaposle ljudi poput Nedima Musica i slicnih, onda bi sve to izgledalo puno bolje

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 12 mar 2014, 11:06

PlavoZuti je napisao/la:To se lagano skupi grupa ljudi, skupe se sredstva(par stotina)od privatnika koji bi pomogli klubu da tu nije Helica, i onda napravis malu veceru i pozoves sve privatnike i ljude koji bi volili ulozit i napravit od Bratstva sabilnog premijerligasa...ja sam htjeo pomoci klubu prije nego sto je i Nuce bio trener, al kad vidim da se nista ne zna kako se pare trose...onda nisam ni zelio....a kad bi se ti ljudi okupili, pa da se otvori racun kluba, zaposle ljudi poput Nedima Musica i slicnih, onda bi sve to izgledalo puno bolje
Kojih ljudi?ko da ulaže?Ko bih ba pomogao?Ti žuto plavi pomozi sebi ;) Dasu mrzim iz dna duše ebem mu F..... ali kad on ode iz kluba Bratstvo će ponovo u 2 ligu sjever.Svi se ku rče po forumu a niko da mu javno sjebe sve po spisku i podigne transparent tipa (Daso lopove,ODLAZI,KAD ĆE SKUPŠTINA...)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 mar 2014, 14:42

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Koliko dugo je Daso u klubu i ko vam je bio glavni prije nego je Daso preuzeo ? Pošto znam da niste nikad igrali veći rang od ovog. Sad, očito je da vam baca prašinu u oči, al' me zanima kakva bi situacija bila kad bi Daso otišao. Da li bi vam se smanjili doprinosi od opštine, sponzora i sl ?
Pa on ti daje sve u fudbal. Čovjek je lud za tim. Sav budžet na to daje, dok npr rukometni klub igra u Premier ligi, kad porediš rfudbal i rukomet u procentima daje 90% na prema 10%
Znači onda da su Gračanlije samo na dobitku dok je Helića ? Jer ako izdvaja tolika sredstva za NK Bratstvo, a drugim sportovima ništa, njegovim odlaskom bi i Bratstvo smanjilo svoje prihode.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 mar 2014, 00:34

bax08 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:To se lagano skupi grupa ljudi, skupe se sredstva(par stotina)od privatnika koji bi pomogli klubu da tu nije Helica, i onda napravis malu veceru i pozoves sve privatnike i ljude koji bi volili ulozit i napravit od Bratstva sabilnog premijerligasa...ja sam htjeo pomoci klubu prije nego sto je i Nuce bio trener, al kad vidim da se nista ne zna kako se pare trose...onda nisam ni zelio....a kad bi se ti ljudi okupili, pa da se otvori racun kluba, zaposle ljudi poput Nedima Musica i slicnih, onda bi sve to izgledalo puno bolje
Kojih ljudi?ko da ulaže?Ko bih ba pomogao?Ti žuto plavi pomozi sebi ;) Dasu mrzim iz dna duše ebem mu F..... ali kad on ode iz kluba Bratstvo će ponovo u 2 ligu sjever.Svi se ku rče po forumu a niko da mu javno sjebe sve po spisku i podigne transparent tipa (Daso lopove,ODLAZI,KAD ĆE SKUPŠTINA...)
Da Daso donosi dosta u Bratstvo....nemal 70% onoga sto izdvoji iz opstine za Bratstvo....da moze i u drugim sportovima...radio bi...ali onda te lakse skontaju....prva greska je ne ulaganje tih sredstava u omladinske pogone nego zaposli ko fol strane "kvalitetne" igrace dok omladinci igraju sa poderanim loptama i u starim dresovima, i onda kad predju u seniore rijetko koji dobije priliku.... A nije sve nido Dase....citava nasa carsija je klosar do klosara....odu kupe dres ilsal real madrida ili barce a onda na kafu za marku i sjede po dana za tom jednom kaficom....i kad mu kazes ulaz na Bratstvo 3 marke...preracunava se i puno u....a navija za timove u cijim ekpama nema niti jedan covjek rodjen u krugu od 50km od Barce ili Reala...al u Bratstvu su seljaci iz nase opstine i stranci iz Lukavca, Banovica i sl.
Nemoze se u PL preko Dasinih ledja i opstine i da je jedan covjek za sve kriv a niko nece da se ponudi i pomogne jer voli Bratstvo i niko neda marke za ulaznicu a hoce pojacanja i sve ostalo...1 na tabeli...dodje 200 ljudi...i kriv im Daso....1000 puta ponavljam...vama nikad nevalja nase....uvjek vam je bolji bio Doboj za izac nego u Carsiji...odu na prljave terme jer nece da se kupaju sa seljacima u orahovici....i milion ti stvari mogu navest....
Gracanica od klosarstva carsija...samo gledaju ko ce kome noz u ledja umjesto da se udruze i naprave bolju sredinu za svoju djecu i unucad....svaka cast Azmiru na onom sto je reko, a sto sam i ja 1000 puta reko u carsiji....ako volis svoj tim...pokazi to i novcano....plati ulazniu....

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 14 mar 2014, 00:46

Sad ce kod Dase lagano trgovina da krene,za vrh nema sanse,a ispasti nece. Valja namiriti potroseno,a uz to se covjek zabavlja i svima dobro. Ne znam sto ga napadate,barem on fudbal voli od srca sto jest. Da nas nacelnik voli Slobodu tako nebi nikad ispali iz lige i bili bi u vrhu PL. Cuvajte vi Dasu.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 mar 2014, 14:10

Dosadni ste vise oko Dase **** ga kralj.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 mar 2014, 17:57

GracanicaAA je napisao/la:Dosadni ste vise oko Dase **** ga kralj.
A ko je taj Daso :?: :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 mar 2014, 23:04

7aprildomemoj je napisao/la:
a tko je taj....a sto je taj, da prostis....daso :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 14 mar 2014, 23:40

staragarda je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:
a tko je taj....a sto je taj, da prostis....daso :D :D
To je jedan da prostis BRKO sto voli sve mrko,a i ridje da im pridje blize...

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 mar 2014, 13:31

kako rekoše protiv Igmana nema Pante zbog kartona a Kerim će najvjerovatnije na operaciju, tako da se od njega izgleda opraštamo do kraja sezone

šteta, prava šteta
Undici stelle - ACM 1899

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 15 mar 2014, 17:13

Igman-Bratstvo 0-1 Suljić , Publika se bacala kamenicama na igrače Bratstva.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 mar 2014, 17:14

MarcoPolo je napisao/la:Igman-Bratstvo 0-1 Suljić , Publika se bacala kamenicama na igrače Bratstva.
Kakva sramota u Konjicu, Seljaci :x

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 15 mar 2014, 17:25

Čija sramota?

DaBoga jos 1000 godina ostali u federalnoj, a po danas vidjenom i hocete.
Zahvalite onom smijesnom sudiji, a možda mu i jeste zahvalili novčano!!!

Onakav crveni se nevidja ni u kantonalnoj.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 15 mar 2014, 17:34

jasta je napisao/la:Čija sramota?

DaBoga jos 1000 godina ostali u federalnoj, a po danas vidjenom i hocete.
Zahvalite onom smijesnom sudiji, a možda mu i jeste zahvalili novčano!!!

Onakav crveni se nevidja ni u kantonalnoj.
:mrgreen:
Igman- Bratstvo (ove sezone ) 0:5

Bodovi Igman 17, Bratstvo 39 ..... :mrgreen: no coment
samo se bacajte kamenjem idete lagano gdje itrebate biti :lol:

Svaka cast momci trica kad je najvise trebalo ;)

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 mar 2014, 17:51

baltazar1 je napisao/la:kako rekoše protiv Igmana nema Pante zbog kartona a Kerim će najvjerovatnije na operaciju, tako da se od njega izgleda opraštamo do kraja sezone

šteta, prava šteta
Šteta za Kerima, zaista. :|

Dobro je, danas je nadoknađen onaj domaći kiks. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 mar 2014, 18:29

Mi najbolje igramo u Gostima :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.