Postao/la Idimidodjimi » 11 mar 2014, 21:38
Pa dodje neki brkin dupelizac, registruje se na forum, napise da Bratstvo ima tajnog sponzora, pukne pricu da ih preuzima nekakav toboze Italijan, (ko da nema po Italiji klubova bolje uredjenijih od Bratstva i ko da nema eto kud sa parama pa u BiH covjek da ulaze svoje pare) i onda dodje do toga da navijaci oslijepe. A to sto Bratstvo iz godine u godinu ostaje svjesno od 3. do 7 mjesta u Federalnoj, to njima nije cudno. Vazno im je neka se prica o PL a to sto ne vide dalje od nosa i poslije svih ovih godina prevare to je druga stvar.
Ja ovdje namjerno provociram takve likove ali sve u nekim granicama. Nikome nista nisam ruzno rekao kao sto mene, posk.oka i druge caste.
Vidim pocelo je sa psovanjem i familije jer ne mogu jadnici da trpe kada im se istina kao zastava zaviori ispred nosa.
Tesko je istini gledati u oci a srce zeli da je drugacije.
Ne moze drugacije dok vam je brkati ljubavnik na celu Bratstva. I tacka. Amen.
A vi i dalje psujte, cupajte kosu sebi sa glave, ali ne radi nas nego radi njeg. Yebo vas on.... da ste pametni i da ste pravi navijaci i da imate imalo mozga uzeli bi stvari u svoje ruke, skupili se i pitali ga javno da jednom barem za sve ove godine sazove JAVNU SKUPSTINU i jednom za sve ove godine pred svima vama koji dajete pare za ulaznice kaze: novcana sredstva koje je Bratstvo potrosilo u ovoj sezoni iznose toliko, potroseno je na pojacanja toliko, potroseno je na ljubavnicu toliko, potroseno je na kurzze palce toliko.... al' jok, vama je dosta to sto vam pred 5000 ljudi u pola carsije obeca da ce Bratstvo uci u PL i vi ste svi sretni. To sto od toga nije bilo nista, to vas izgleda boli kurko jer nikad niste javno ni prozvali doticnog da progovori nesto o tome kad je vec obecavao nesto. Za taj neuspjeh naravno ne odgovara on, nego se fino okrivi neka druga ekipa koja je eto kupovala da bi se domogla PL-a. Ma naravno.
Svjesno vas yebe frajer u zdrav mozak i vi ne vidite.
Do vas je, nije do mene, nije do pos.koka niti do bilo koga drugog.
Samo do vas.....
Mogu ja ovako do jutra i do sutra da vam pricam i pisem i vi cete opet kazati da je vama bitno Bratstvo. Ok, bitno je Bratstvo, ali ko upravlja sa njim, to vama nije bitno. Tu se i krije problem u svemu ovome.
Nek ste zivi i zdravi......... i u pamet.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!