Momcovi nedostajalo je motiva, motiva je nedostajalo...
Kako uspjeti kad Arsić gubio 2-0 i došao na arenu živu glavu izvući, ne preživjeti katastrofu kakva se rijetko viđa u evropskim okvirima.
Ono miješanje karata Gvardiole je samo da pokaže koliko malo respektuje Wengerovu nejač.
Ma ono nije ni blizu našeg najjačeg sastava, ova utakmica poslužila da se ono slaže Martinezu kao računa se na njega

, te da dugo povrijeđeni Švajn osjeti teren, kao i Riberi, a da se odmori Rafinja.
Yebote koliko malo respekta.
Ovo je bilo ponižavanje između redova.
I takvi smo uzeli posjed na 67%, imali daleko više od igre, a na kraju skoro i zasluženo pobijedili.
Heeeej Milera i penala.
I nije mi jasno kako da ne svira onaj faul Podolskom.
Nije moglo da bude očiglednije, kakav trzaj rukom na Lama, baš ga je gurnuo.
U ovom dvomeču Arsenal je debelo poguran, a opet ni trenutka prolaz Bayerna nije došao u pitanje, kakva moć.
Nojer - Rafko, Boa, Dante, Alaba - Lam
To je ono što vjerujem da će igrati čim dođu ovi jači ispiti, a nadam se da je Gvardiola mislio baš što i napisah u ovom postu, jer ako nije moguće da već osvojenu Ligu prvaka lako zijanimo.
Tumba ekipu kao da je trening, a sezona ulazi u završnicu,
de nek još jednom izvede ovakav eksperiment.
Zar u ovakvoj utakmici da igra bez šestice

, Švajn to ne može igrati, nema šanse, Lama tumba iz sredine na beka, sa beka u sredinu, niđe veze s vezom...
ps:Henes mi je jako pao u očima, puno, puno...
Koja pohlepa, koji lopov, fuj bljuje mi se...
Tako je mene jedan blizak prijatelj nasamario, ma najbliži, dok smo bili studenti kaže mi imaš račun na banci kao građevinske firme umjesto da porez plate državi, oni neki dio od toga preusmjere na tvoj račun, kao neka stipendija.
I nisam se ja o tome raspitivao više, vjerovao sam mu, kad tamo uplaćeno 3 hiljade i ja moram to podignuti dati toj firmi a oni meni 30 KM.
Znate na studente nema poreza i tako peru pare, izbjegavaju poreze.
Heeej da ja budem dio te prevare, pa ne bi to uradio za bilo koje pare, a ne pišljivih 30 KM.
Dobro sitnica je to, iako su oni na meni zaradili 6 stoja, ja sam sebi nisam mogao oprostiti što sam prevarom učestvovao u toj prljavoj, podmukloj raboti, pa evo i sada mi bude krivo kad se toga sjetim...
Meni neopisivo krivo za 30 KM i to nesvjesno, a kad vidim Ulija, njegove milione, i to sve svjesno radio.