FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2014, 08:17

Sretan 25.rođendan našem Holgeru.

slika

Nadam se skorem povratku na teren i da naš Štuber ponovo budem na najboljem mogućem nivou ipak potrebna je jaka konkurencija Boatengu i Danteu da znaju da nema opuštanja i loše igre :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 mar 2014, 08:40

Da, nedostaje i to jako. Nisam nikad mislio da ću to napisati ali eto istina je. Holger je možda i naš najbolji stoper, potencijal je mnogo veći nego kod Dante-a koji uživa u svojim najboljim godinama i koji pokazuje ležernost kao da igra na nekom terminu. On je za nas veliko pojačanje a siguran sam da i Holger može pokupiti nešto od brazilskog majstora.

Muller je bio jako nezadovoljan nakon promašenog jedanaesterca, a i ne godi mu klupa. U potpunosti ga razumijem, ipak je on u posljednje vrijeme najviše trpao a ruku na srce i najviše se trudio.

Alaba promašio penal, Muller promašio penal, da li će opet Arjenu pripasti čast da puca penale. Ne volim kada on to radi ali nekako mi djeluje rasterećno i opušteno, pa što da ne.

Zar je toliko problem ovako pucati penal?
[youtube][/youtube]
Za dva dana nas očekuje domaća utakmica protiv Bayer-a. Ostali su nam dužni nakon 1:1 u Leverkusen-u gdje je Leno imao svoj dan. Očekujem uigravanje Jerome - Buyten ili Jerome - Javi (kako li će te izgledati, niti jedan nije igrao lijevog stopera) jer je Dante suspendovan u Ligi prvaka.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 mar 2014, 10:23

Robben od finala 2012 nije zagrijan za penale a i Basti.Ja bi Lahma postavio kao prvog šutera. ;)
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 mar 2014, 10:40

Nadam se da ce protiv aptekara izvesti najjaci sastav sa lamom na zadnjem veznom, pa da ih napunimo do vrha.
Pun mi je racku tih apotekara :twisted:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 13 mar 2014, 11:07

Sta tuzitelj trazi 5 god. i 6 mj. za Hoenesa :? Na twiteru naletih na ovo...
- Ed Woodward for Prime Minister !

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 13 mar 2014, 13:00

Odluka suda u Minhenu ce se znati u 14h

Klare

Post Postao/la Klare » 13 mar 2014, 13:13

Momcovi nedostajalo je motiva, motiva je nedostajalo...

Kako uspjeti kad Arsić gubio 2-0 i došao na arenu živu glavu izvući, ne preživjeti katastrofu kakva se rijetko viđa u evropskim okvirima.

Ono miješanje karata Gvardiole je samo da pokaže koliko malo respektuje Wengerovu nejač. :mrgreen:

Ma ono nije ni blizu našeg najjačeg sastava, ova utakmica poslužila da se ono slaže Martinezu kao računa se na njega :mrgreen: , te da dugo povrijeđeni Švajn osjeti teren, kao i Riberi, a da se odmori Rafinja. 8-)

Yebote koliko malo respekta. :shock:
Ovo je bilo ponižavanje između redova. :oops:

I takvi smo uzeli posjed na 67%, imali daleko više od igre, a na kraju skoro i zasluženo pobijedili.
Heeeej Milera i penala. :oops:

I nije mi jasno kako da ne svira onaj faul Podolskom. :x

Nije moglo da bude očiglednije, kakav trzaj rukom na Lama, baš ga je gurnuo.

U ovom dvomeču Arsenal je debelo poguran, a opet ni trenutka prolaz Bayerna nije došao u pitanje, kakva moć. 8-)

Nojer - Rafko, Boa, Dante, Alaba - Lam
To je ono što vjerujem da će igrati čim dođu ovi jači ispiti, a nadam se da je Gvardiola mislio baš što i napisah u ovom postu, jer ako nije moguće da već osvojenu Ligu prvaka lako zijanimo. :roll:

Tumba ekipu kao da je trening, a sezona ulazi u završnicu,
de nek još jednom izvede ovakav eksperiment. :|

Zar u ovakvoj utakmici da igra bez šestice :roll: , Švajn to ne može igrati, nema šanse, Lama tumba iz sredine na beka, sa beka u sredinu, niđe veze s vezom...

ps:Henes mi je jako pao u očima, puno, puno...
Koja pohlepa, koji lopov, fuj bljuje mi se...

Tako je mene jedan blizak prijatelj nasamario, ma najbliži, dok smo bili studenti kaže mi imaš račun na banci kao građevinske firme umjesto da porez plate državi, oni neki dio od toga preusmjere na tvoj račun, kao neka stipendija.

I nisam se ja o tome raspitivao više, vjerovao sam mu, kad tamo uplaćeno 3 hiljade i ja moram to podignuti dati toj firmi a oni meni 30 KM.
Znate na studente nema poreza i tako peru pare, izbjegavaju poreze.

Heeej da ja budem dio te prevare, pa ne bi to uradio za bilo koje pare, a ne pišljivih 30 KM.

Dobro sitnica je to, iako su oni na meni zaradili 6 stoja, ja sam sebi nisam mogao oprostiti što sam prevarom učestvovao u toj prljavoj, podmukloj raboti, pa evo i sada mi bude krivo kad se toga sjetim...

Meni neopisivo krivo za 30 KM i to nesvjesno, a kad vidim Ulija, njegove milione, i to sve svjesno radio. :|

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 13 mar 2014, 14:14

Uli dobio 3godine i 6 mjeseci pritvora!!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 13 mar 2014, 14:14

Bixente je napisao/la:Odluka suda u Minhenu ce se znati u 14h
3 i pol godine zatvora..

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 13 mar 2014, 14:14

S obzirom na okolnosti, moze se reci da je dobro prosao.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 13 mar 2014, 14:16

OnlyUnited je napisao/la:S obzirom na okolnosti, moze se reci da je dobro prosao.
Zalit ce se na odluku i najvjerovatnije da ce uspjeti jos spustiti..

Mogao je proci samo sa novcanom kaznom al eto..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 mar 2014, 14:18

3 Jahre und 6 Monate Haft für Uli Hoeneß!!!

Uli Hoeneß ist zu einer Haftstrafe von drei Jahren und sechs Monaten verurteilt worden. Das Landgericht München sprach den Präsidenten des FC Bayern München wegen Steuerhinterziehung schuldig. Zur Zeit läuft noch die Urteilsbegründung.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2014, 14:22

Znači to je to svako mora odgovarti za svoje postupke ako je kriv KRIV JE I GOTOVO.

Nadam se da će dati odmah i ostavku kao predsjednik Bayerna i da od sutra imamo novog predsjednika u vidu Karl Heniz Rummenige-a.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 mar 2014, 14:25

Kao što je jutros i najavljeno, predsjednik Bayerna Uli Hoeness (62) proglašen je krivim zbog utaje poreza i osuđen je tri godine i šest mjeseci zatvora, javili su njemački mediji.
Uli Hoeness je prvog dana priznao da je utajio 18,5 miliona eura poreza, a on u u stvari iznosi 27.2 miliona.

Ovo će svakako biti veliki šok za minhenskog giganta, ali i sam njemački fudbal. Legenda njemačkog fudbala je sa osmjehom jutros došao na suđenje, ali oko 14 sati kada je donesena presuda je uslijedio šok. Obje strane imaju pravo žalbe. :roll:
04.10.2009 !!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 13 mar 2014, 14:27

Bayern@heart je napisao/la:Znači to je to svako mora odgovarti za svoje postupke ako je kriv KRIV JE I GOTOVO.

Nadam se da će dati odmah i ostavku kao predsjednik Bayerna i da od sutra imamo novog predsjednika u vidu Karl Heniz Rummenige-a.
Nema od toga nista.. Rumenige ce voditi tim dok on ne izadje iz zatvora, ako uopste i ode.

Jer on je bio dao ostavku al nije prihvacena i nevjerujem da ce sad prihvatiti.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 mar 2014, 14:28

Jedna era je zavrsena, to je sada jasno.
Ovom presudom Uli je sebi zauvijek zatvorio vrata Bayerna.
Dobio je ono sto je zasluzio, tako to rade urdjene drzave, samo po zasluzi.
Rumenigge je novi predsjednik Bayerna.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 mar 2014, 14:28

Kazna je ocekivana, a prema pisanju N24 sudjenje u ovom slucaju bi moglo trajati jos godinu dana, jer se ocekuje da ce UH iskoristiti sve mogucnosti koje ima na raspolaganju kako bi spustio kaznu...

Winternkorn je vec izjavio da ce NO zasjedati nakon odluke suda i donijeti odluku. Sada ce na toj sjednici biti samo pitanje ko ce ga nasljediti, a spominju se KHR i Hopfner.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 mar 2014, 14:29

nakon zalbe,ulinator ce proci bez ćuze,samo ce to masno da plati,uslovna neka kazna i tak to.prevelika je on riba da ga se trpa u zatvor.
VOLIM BAYERN

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 mar 2014, 14:32

za one "bavarce" koji su tvrdili da je Juventus opravdano izbacen iz lige: zar ne treba sada vidjeti koliko od tog novca se moze trasirati do Bajerna???..ako bilo sta moze na bilo koji nacin i klub treba da snosi sankcije , jer i Juventus je izbacen zbog licne odgovornosti prvog covjeka kluba, a ne odgovornosti samog kluba...preslikana situacija..

ako jedan euro ima na sebi potpis Bajerna (a drugacije nije mogao zaraditi), ne bi trebalo primjenjivati dvostruke arsine nego pravac najmanje druga liga.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2014, 14:35

Evo i stranica http://www.fcbayern.de" onclick="window.open(this.href);return false; je izgleda pre posjećena i nemoguće je trenutno otvoriti. Svi čekaju reakciju uprave Bayerna od Rummenigea,Hopfnera, Čelnika Adidasa i Audija.

@ultrasstyle ovo je presuda za poslovanje Ulijeve privatne firme tako da nema nikakve veze sa Bayernom kao klubom. Ovaj slučaj nije ni blizu sa slučajem juvea
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 13 mar 2014, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []