Iskrene čestitke merhametli čaršji kao što je Gradačac i ljudima koji su danas bili na tribini. To je ono što sam pisao poslije onog incidenta,a i vjerovao da će odgovor biti ovakav i nikako drugačiji. Samo se tako može izdići iznad provincijalaca i brđana. Svojim primjerom zastiditi ih i ako se zbog ovog barem 10% od jučerašnjih huligana, postidi te u budućnosti ne bude činio slične stvari, VI STE USPJELI.esprit24 je napisao/la:Radovac, zatim igrac sa brojem 10, onako malo na misketa podsjecagringobih je napisao/la:Ima li da se neko pozitivno isticao od nasih?esprit24 je napisao/la:Prisustvovao sam danasnjoj utakmici, i kao sto je u prethodnim postovima napisano, veliki samar smo opalili cobanima iz Modriče. U toku cijele utakmice nije se cuo nijedan povik sa tribina koji bi uvrijedio igrace ili rukovodstvo Srbijanske repke. A sto se tice same igre iz mog ugla, mogu reci da imamo finu repku koja se mora uigrati. Jedino su me razocarali igrac sa brojem 2 u nasoj repki, koji je igrao desnog beka, momak se konstantno gubio, kao i igrac sa brojem 4, neko danas rece da taj igra za Salzburg, ali danas je odigrao ispod svakog nivoa. Ovi ostali u globalu dobri.
Ono jeli ti neko djelovao da ima slifa?, zatim i golman mi se svidio, msm da brani za zrinjski, vec sam gore napisao sem ta dva igraca, svi su odigrali veoma korektno i zadovoljavajuce.
A za naš navedeni dvojac Hairlahović-Radovac,se pisalo i kod prve utakmice. Vjerujte, po procjenama ljudi koji detaljno prate te mlade igrače, da su oni budućnost BiH sredine terena, te i sad mogu biti među 18 kod U21, uzimajući u obzir ono što su pokazali i na Otoci.
A kada se tiče našeg igrača sa br.2, ja ga nisam nikad gledao u živo, ali mislim da se radi o Haliloviću iz Red Bull-a i budite uvjereni da u toj akademiji neće držati livadu od igrača. Mogao je imati možda slab dan, ali to nikako ne znači da je zalutao.