geronimo je napisao/la:
Izvini, ja ću samo sekundu jer imam toliko vremena.
Moguće da je Kalle gospodin, da ima fine manire, lijepo se oblači, itd. S druge strane vjerujem da je većini navijača Bayerna Uli svetinja a Kalle njegov potrčko (drugim riječima - učenik).
Pa dobro nije baš da je potrčko, samo Kalle je malo drugačiji tip. Ali Kalle ima stav, ima oštrinu, samo Ulijeve izjave su više dolazile do izražaja. Kao predsjenik udruženja najvećih evropskih klubova Kalle ima izuzetno veliku moć u Evropi i sjajne konekcije, veze. Pošto su jako dobri prijatelji (Uli i Kalle su uvijek bili jedan drugom bliži, nego što i jedan i drugi bili sa Franzom, iako je taj trio u prijateljskim odnosima naravno).
Jesu čista suprotnost i to je ono što me brine ako/kada dotični postane preCjednik. Ustvari, uvijek me brinulo šta poslije Ulija.
geronimo je napisao/la:Više puta je dokazana Ulijeva sposobnost, njegov karakter nije uobičajan, njegova djela govore za njega, uistinu najveće ime u njemačkom fudbalskom svijetu.
Pa skoro pa najveći, ipak je Franz sveukupno veće ime, ne smiju se Franzove zasluge i za Bayern i za cijeli njemački fudbal zaboraviti.A Franz je najomiljeniji i među onima koji nisu
Bayern Fans.. A Uli naravno odmah tu uz njega. Jako uticajan, vrlo markantan i sve ostalo si rekao...
geronimo je napisao/la:
Da je barem Sammer pravi bavarac pa da u njega uložimo veće nade (potencijl ima) ili da od nekuda pokucaju dobro naoružani Oli i Mehmet...

Ma Sammer po karakteru jeste pravi Bavarac. On je već po mnogo čemu dostojan nasljednik Ulija.
Trebao bi uletit sada u upravu ili Kahn ili Effenberg....
Hoeness će ostaviti prazninu u klubu, ali sa Rummeniggeom i Sammerom Bayern je na stabilnim nogama. Ja tu nemam brige.

Uli će nekako više ostaviti ljudsku prazninu i svima će faliti. A ako bude definitivno u čuzi onda će se to više osjetiti, ako slučajno sve bolje ispadne onda će biti tu u blizini kluba, ali naravno ne više na nekoj funkciji.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland