FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 13:04

Hej pitari bas ste cudna raja... ONO marke nije ulozilo ni u sta, nema svoj stadion, i ONO nesto pise sta smo mi trebali iz nekakvog Doboja iz nekakvih pizdica, ONO zna sta su nasi prioriteti, ONO zna koliko je para uslo u klub, A ONO NE ZNA DA JE GRBAVICA SPALJENA DO TEMELJA BILA... Dusmani oni najgori, sjeme vam se zatrlo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2014, 13:05

kiks za kiksom eto nove izvlakuše... :lol:

polako, biće to još i gore.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 mar 2014, 13:07

Ne znam o kakvim vi ciframa bubate cuj 100.000 KM da se adaptira koliko toliko istok :?

Ne trebaju ni priblizno tolike pare , ono se davni dana moglo i trebalo uraditi , sta je izliti 5-6 redova betona da se moze normalno stati , ne mora se ni ici cijelom duzinom skroz do juga al recimo malo vise od pola bi bilo uredu.

Koliko god da je to kostalo, a nema teorije da je vise od 30 milja , to je zeljo davni dana mogao vratiti

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 mar 2014, 13:11

molotovljev je napisao/la:Priča o uslovima na Grbavici je jako interesantna i na tu temu mogli bi diskutovati satima ako ne i danima,
međutim smatram da je to nemoguće na ovom forumu, iako bi baš ovde i sada trebali diskutovati o tome.
Problem je u tome što su pogrešni ljudi registrovani na ovom forumu i koji su navodno osjetljivi po tom pitanju.
Apsolutno bih se složio sa onim što je @pisac napisao, i ja sam jedan od mnogih navijača Sarajeva koji već
čitavu deceniju ne dolaze na Grbavicu isključivo zbog loših uslova na istoj. Ovo isto će vam potvrditi mnogi
navijači Željezničara, no na žalost kako vidim takvih nema na ovom forumu, a bilo ih je, dobro se sjećam.
Ako uporedimo današnje stadione širom regije i Evrope, Grbavica nekako dođe kao muzej, obzirom na vašu priču
o ratnim štetama. To ne smije da vam bude izgovor. Pitam se; kako je to Velež uspio napraviti stadion?!
Ili, Slavija, Borac, Rudar, Olimpic, Široki, Radnik, Sloboda... Samo Željo nije. Hajde što nije ciglu ugradio,
ali zašto su još uvijek prljave stolice, nedostatak mokrih čvorova... Vi faktički imate dvije tribine !
Uzimajući u obzir vaše trofeje i transfere igrača, trebali bi da imate ta potrebna sredstva za, ako ništa barem
da obezbjedite osnovne uslove kako za domaće tako i za gostujuće navijače. Imate to, ali kao da nemate..
Ako ne možete ili ne želite početi sa obnovom Grbavice, izvolite igrajte na Koševu ili u Lukavici.
Prijatno .. 8-)

Idu izbori ubrzo pa ce Nedzad Koldzo ,izbaciti neku novu maketu Arene,pa pravac Slovenija sa nekom SDA delegacijom,da se traze sponzori.
Fakat Grbavica strava moras gledati gdje stojiš,jer ces nogu iskrenuti,stolice prljave mozes cvijece saditi.Para se nama,ali sto neko rece bar se mogu ocistiti stolice i mokri cvor ,pa **** javni WC-e na zeljeznikoj stanici,kakav je na Grbavici.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 14 mar 2014, 13:12

Nama je najveci prioritet bio da uknjizimo stadion na F.K.ZELJEZNICAR.
Neka niko ne misli da je to bilo gratis...
Obzirom da ta imovina sada vrijedi desetine miliona KM, ostalo cemo lahko...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2014, 13:14

doći ćete vi i do nuklearne fizike ako i ova godina prođe bez trofeja 8-)

u stvarnom životu, u gradu sarajevu. za 30.000 se može adaptirati jedan solidan stan, ali da se ne preseravaš previše...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2014, 13:15

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hej pitari bas ste cudna raja... ONO marke nije ulozilo ni u sta, nema svoj stadion, i ONO nesto pise sta smo mi trebali iz nekakvog Doboja iz nekakvih pizdica, ONO zna sta su nasi prioriteti, ONO zna koliko je para uslo u klub, A ONO NE ZNA DA JE GRBAVICA SPALJENA DO TEMELJA BILA... Dusmani oni najgori, sjeme vam se zatrlo...
Ti mala da sutis.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 14 mar 2014, 13:17

Pitari se baš iskreno zabrinuli za uslove na Grbavici, a bolje bi im bilo da brinu o Mladosti i o tome može li Jarni konačno ostvariti prvu pobjedu u svojoj trenerskoj karijeri.
Zadnja izmjena: RobertoBaggio, dana/u 14 mar 2014, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 mar 2014, 13:19

CARSON je napisao/la:ljudi u nedjelju po meni igramo najbitniju utakmicu a vi se jos uvijek raspravljate o glupostima molim Vas da se okrenemo narednom protivniku zna li neko jel idemo u Lukavicu ova utakmica mi se ne gleda na televiziji
Upravo tako, u nedjelju imamo možda odlučujuću utakmicu u ovom prvenstvu, a ovdje se raspravlja o revanšu sa komšijama (tema aktuelna za 10-ak dana) ili o izgradnji stadiona (tema za prvenstvene pauze).

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 mar 2014, 13:20

molotovljev je napisao/la:Priča o uslovima na Grbavici je jako interesantna i na tu temu mogli bi diskutovati satima ako ne i danima,
međutim smatram da je to nemoguće na ovom forumu, iako bi baš ovde i sada trebali diskutovati o tome.
Problem je u tome što su pogrešni ljudi registrovani na ovom forumu i koji su navodno osjetljivi po tom pitanju.
Apsolutno bih se složio sa onim što je @pisac napisao, i ja sam jedan od mnogih navijača Sarajeva koji već
čitavu deceniju ne dolaze na Grbavicu isključivo zbog loših uslova na istoj. Ovo isto će vam potvrditi mnogi
navijači Željezničara, no na žalost kako vidim takvih nema na ovom forumu, a bilo ih je, dobro se sjećam.
Ako uporedimo današnje stadione širom regije i Evrope, Grbavica nekako dođe kao muzej, obzirom na vašu priču
o ratnim štetama. To ne smije da vam bude izgovor. Pitam se; kako je to Velež uspio napraviti stadion?!
Ili, Slavija, Borac, Rudar, Olimpic, Široki, Radnik, Sloboda... Samo Željo nije.
Hajde što nije ciglu ugradio,
ali zašto su još uvijek prljave stolice, nedostatak mokrih čvorova... Vi faktički imate dvije tribine !
Uzimajući u obzir vaše trofeje i transfere igrača, trebali bi da imate ta potrebna sredstva za, ako ništa barem
da obezbjedite osnovne uslove kako za domaće tako i za gostujuće navijače. Imate to, ali kao da nemate..
Ako ne možete ili ne želite početi sa obnovom Grbavice, izvolite igrajte na Koševu ili u Lukavici.
Prijatno .. 8-)
Eto kad poredis Želju sa ostalim timovima iz lige, sto se malo kao navijac sarajeva ne zapitas: "A gdje smo mi u svemu ovome?". E pa niste nigdje, jer nemate stadion i niste kompetentni za ovu raspravu, kad budete imali bolje od onoga sto vam se nudi na Grbavici, e onda prigovarajte.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 14 mar 2014, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2014, 13:21

Valter je napisao/la:
CARSON je napisao/la:ljudi u nedjelju po meni igramo najbitniju utakmicu a vi se jos uvijek raspravljate o glupostima molim Vas da se okrenemo narednom protivniku zna li neko jel idemo u Lukavicu ova utakmica mi se ne gleda na televiziji
Upravo tako, u nedjelju imamo možda odlučujuću utakmicu u ovom prvenstvu, a ovdje se raspravlja o revanšu sa komšijama (tema aktuelna za 10-ak dana) ili o izgradnji stadiona (tema za prvenstvene pauze).
ne raspravlja se o izgradnji stadiona, već pitari pričaju sami sa sobom ne bi li skrenuli pažnju sa činjenice da još nemaju pobjedu.

mislim da je rano pričati i o nedjelji, jer prije nedjelje ima subota i ostatak prelijepog petka 8-)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 13:29

Nekome na -5 i nije tako lijep... :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2014, 13:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hej pitari bas ste cudna raja... ONO marke nije ulozilo ni u sta, nema svoj stadion, i ONO nesto pise sta smo mi trebali iz nekakvog Doboja iz nekakvih pizdica, ONO zna sta su nasi prioriteti, ONO zna koliko je para uslo u klub, A ONO NE ZNA DA JE GRBAVICA SPALJENA DO TEMELJA BILA... Dusmani oni najgori, sjeme vam se zatrlo...
( vidim da si u pp napisao jednu prostu rečenicu, onako kako to tebi dolikuje )

Dečko, ja i ti na ovu temu nemamo šta pričati, iz razloga što smatram da nisi kompetentan sagovornik.
Koliko god se ti trudio da se predstaviš navijačima Želje kao da si jedan od njih, ja tvrdim da nisi.
I potrebne su ti još godine edukacije i emancipacije da se uklopiš u sarajevsku rajui da te ta raja prihvati.
Ja nisam dušman nikome, pogotovo ne mojoj dragoj raji sa Grbavice. Za razliku od tebe koji jesi, upravo njima.

Kao što podržavam obnovu Vijećnice, novu fasadu na zgradi Akademije Likovne Umjetnosti, tako isto podržavam
obnovu stadiona Grbavica. I nastojim na ovaj način da skrenem pažnju na nadležne, dakle apelujem, da se
krene u rekonstrukciju dva sarajevska stadiona, Koševo i Grbavica. Jer smatram da su ovom gradu potrebna
dva moderna evropska stadiona.
F.K.SARAJEVO

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 13:36

Dobio si u pp sto zasluzujes, nisam ti se ovdje obratio jer te ne smatram za ozbiljno, jer sve je to placipickasta prica, zaobidji me, ne znam ni sto komentarises ako vec nisam na tvom "nivou"... hvala

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2014, 13:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobio si u pp sto zasluzujes, nisam ti se ovdje obratio jer te ne smatram za ozbiljno, jer sve je to placipickasta prica, zaobidji me, ne znam ni sto komentarises ako vec nisam na tvom "nivou"... hvala
Znaci nisam jedini koji je osjetio tvoj primitivizam preko pp. Eee moj paćeniče.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2014, 13:46

Kažem ja vama da su pogrešni ljudi registrovani na ovom forumu. Dajte moje drage Sarajlije da konačno
budemo složni i jedinstveni, i kažemo STOP primitivizmu u našem društvu. Moramo se boriti, znam nije baš
jednostavno, ali budimo istrajni i uklonimo parazite iz društva. Naravno, ne oružjem nego olovkom.
Znate već šta hoću da kažem.
F.K.SARAJEVO

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 14 mar 2014, 13:57

cuj pogresni ljudi registrovani na ovom forumu :lol: :lol: :lol: zar iko ovaj forum smatra ozbiljnim ? :lol: :lol: :lol:
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 13:59

Ovaj forum je i postao ovo sto jeste zbog djece koja ne pisu argumentima nego samo ono sto njima smeta i sto onako laicki na prvu vide, a nece da razmisljaju mozgom...

Zna li neko kad je danas trening?

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2014, 14:13

samerloff je napisao/la:cuj pogresni ljudi registrovani na ovom forumu :lol: :lol: :lol: zar iko ovaj forum smatra ozbiljnim ? :lol: :lol: :lol:
    Smatram ja... Druga je stvar što ti i velika većina vas, simpatizera Želje, nemate pristup org-u, a na svim
    drugim forumima za takvo ponašanje popijete ban, pa vam ništa drugo ne preostaje nego da se ovde reg.
    F.K.SARAJEVO

CashMan
    Moderator
    Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 14 mar 2014, 14:32

Ako čita @likusa je odbanovana, bila je u outu greškom...

PS Držite se teme...
    Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 37 gostiju.